Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καταστηματα και εταιριες ΗΡ ,Cosmodata,Plaisio μην εμπιστευτειτε απο τον Δεκεμβρη εχω παρει ενα λαπτοπ απο το cosmodata και την μια υποτιθεται μου το αλλαξανε  αφου πηραν μετα απο εναν μηνα την εγρκιση της ΗΡ και την δευτερη το καινουργιο  εκανε παλι τα ιδια προβληματα και το πηγα σε ενα σερωιψε που μου ειπε η ΗΡ(Πλαισιο service) για να γλιτωσω χρονο οπως μου ειπαν... και μετα απο ενα μηνα που του αλλαξαν το ανεμιστηρακι παλι δεν αλλαξε τιποτα...εταιριες που κοροιδευουν και βλεπουν τον πελατη σαν τον ασχετο που θα πεσει στην παγιδα και οταν τους λες οτι σε κοροιδευουν σου φερνουν σαν επιχειρημα την εμπειρια και το κυρος τησ εταιριας και το παιζουν ξερολες ....πραγματικα μακρια....ειναι απαραδεκτοι

Δημοσ.

+1 είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης..οταν στο πλαίσιο διοικεί ο JJ δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο..

Είναι σαν την διοίκηση ψωμιάδη ενα πράγμα...

Για την cosmoklafta παλιά περσινά σταφύλια.. 10έτια+ εχει το χείριστο όνομα στη πιάτσα..απορώ με τη λογική κάποιον που λένε ε και τι με νοιάζει το μαγαζί την εγγύηση απο την αντιπροσωπεία την παίρνω..

Κάντε τους χάρες να γίνονται ακόμη χειρότεροι..

Οσο για τα HP αν εξαιρέσουμε την probook Και elite σειρά τους τα pavilion είναι για τα pav ηγύρια... προτελευταία με μικρή διαφορά απο τα τουρμπο Ζ

• Like 1
Δημοσ.

μην κανετε σαν να ανακαλυψατε σημερα την αμερικη.αυτα (σχεδον ολα τα ελληνικα) τα μαγαζια παντα ετσι δουλευαν.

αν σε δουν να εισαι και μαλθακος,αστα να πανε.

Δημοσ.

το διαβάζω συχνά ρε γμτ ότι το σερβις στο πλαίσιο...sucks, αλλά εγώ δεν έχω την ίδια εικόνα. Πολύ πρόσφατα στον Άλιμο μου φτιάξανε το λαπτοπ μέσα σε ένα 3ωρο-πιο κάτω και από αυτό που λένε και ήταν και ευγενέστατοι...

Δημοσ.

Μη μου λέτε τέτοια γτ και έγω έχω ένα turbo - x και πάντα μου λύνανε το πρόβλημα για το λαπτοπ μου . Βέβαια ποτέ δεν είχε προκύψει κάτι σημαντικό .... Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες γτ μου είχε δημιουργηθεί η εικόνα ότι πλαίσιο is the best . Τώρα που θέλω να πάρω καινούργιο λαπτοπ θα το ψάξω πριν πάω να αγοράσω σαν το κοροϊδο στο πλαίσιο ένα turbo - x .

Δημοσ.

εννοείται ότι πρέπει να το ψάχνεις -είναι ενας κ απο τους λόγους που γραφόμαστε εδώ, νομίζω...Αλλά πάλι ρε nik, αν κάτι μέχρι τώρα σου βγει καλό?

Δημοσ.

Φιλε  LOULATRANS 

εννοειται δεν κανουμε σαν να ανακαλυψαμε την Αμερικη υπαρχει κοσμος ομως που πηγαινει ακομη σε αυτα τα μαγαζια εε τουλαχιστον αν μπαινει σε Forum και βλεπει κριτικες να ξερει με τι ατομα εχει να κανει και να μην πηγαινει ετσι στα τυφλα να  ξερει με τι εχει να κανει...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω σταματήσει να κάνω αγορές εδώ και χρόνια από αυτά τα καταστήματα (πλέον και λόγω αλλαγής χώρας είναι φύσει αδύνατον).

Κι ακόμη και δικούς μου ανθρώπους, είτε πρόκειται για ένα άγραφο CD, είτε πρόκειται για μια TV που είναι σε super προσφορά, τους αποτρέπω να πηγαίνουν σε τέτοια καταστήματα και τους εξηγώ γιατί είναι blacklisted.

Η πολιτική τους είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Το ίδιο και η αντιμετώπισή τους στους πελάτες τους και τους υπαλλήλους τους.

Όσο πιο πολύς κόσμος το μαθαίνει και το ενστερνίζεται και δε πατάει, τόσο πιο γρήγορα θα αλλάξουν (αν αλλάξουν) τρόπο αντιμετώπισης.

Καλό είναι στην Ελλάδα του 2013 να επιζεί ο πιο τίμιος και ο πιό αξιοπρεπής. Και τις δυο αυτές αρχές, τις έχουν χάσει αυτά τα καταστήματα εδώ και χρόνια, μαζί και με μεγάλη και αυξανόμενη μερίδα του πελατολογίου τους.

Δε φταίει λοιπόν πάντα η κρίση για όλα. Φταιει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους γύρω μας...

• Like 2
Δημοσ.

χανουν κοσμο το να το παιζουν εξυπνοι ξερολες και μαγκες ομως και να κοροιδευουν κοσμο δεν το σταματανε.....

Δημοσ.

Κρίμα για το plaisio γιατί παλιά είχε πολύ καλό rep για after sale support , φαίνεται χάλασαν και αυτοί .

Όσο για HP δεν είναι και κάτι καινούργιο , το support δεν ήταν και ποτέ το δυνατό τους κομμάτι . Αυτός είναι και ένας λόγος που θέλω να αλλάξω φορητό και ενώ  έχω βρει καλά κομμάτια το σκέφτομαι πολύ και μάλλον θα πάω προς Dell , Toshiba μεριά , γιατί οι εποχές δεν σηκώνουν πειράματα .

Δημοσ.

Toshiba kai dell εχω ακουσει τα καλυτερα ειναι η αληθεια αλλα και παλι ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι ειδαμε και τις αλλες εταιριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...