achilles_g_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Βρε παιδιά, από τη στιγμή που ένα blower κάνει 16 ευρώ γιατί να παιδεύεται με πεπιεσμένο αέρα που θα του κρατήσει για μια-δύο το πολύ φορές ή γιατί να τον κουβαλάει και να ψάχνει βενζινάδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ είπα ότι σε περίπτωση που δεν έχει τώρα να δώσει τα 15-20€ για να πάρει το blower ποιο καλά είναι να δώσει 5€ για να πάρει τον αέρα παρά να πάει σε βενζινάδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί ένα παιδί 15-16 χρονών (που σε αυτήν την ηλικία πηγαίνει να φουσκώσει τα λάστιχα του ποδηλάτου του...)ξαφνικά θα πάει να καθαρίσει το pc του εκεί... Δεν ξέρω...ίσως επειδή εγώ δεν θα το έκανα ποτέ...μου ακούγεται περίεργο...να πάρω το κουτί και να το καθαρίσω στο βενζιναδικο... Αυτά Καληνύχτα σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Αν όχι όλοι μας, τότε το 99% το έχουμε κάνει κάποια στιγμή. Το ότι το έχουμε κάνει, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Να ξεκαθαρίσω το like που χτύπησα στον από πάνω μου: Το πιστολάκι και κάθε είδους πιστολάκι δεν θα κάνει τίποτα. Κατά τα άλλα, ότι είπε ο deesnider, εκτός από το βενζινάδικο που το έχω σαν έσχατη λύση. Το πιο απλό είναι να πάρει ένα κάνιστρο με πεπιεσμένο αέρα και ένα μαλακό πινελάκι. Στο κάτω κάτω ας το καθαρίζει το pc μια φορά τον χρόνο, αν είναι θέμα τα 5€ που κάνει ο αέρας. Δηλαδή εσύ lexmark θεωρείς ότι με το spray θα καθαριστεί καλύτερα από ότι με ένα πιστολάκι? Είχα πάρει απο το πλαίσιο και δεν έκανε και πολύ δουλειά... Αν όχι όλοι μας, τότε το 99% το έχουμε κάνει κάποια στιγμή. Το ότι το έχουμε κάνει, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό, έτσι; Συμφωνώ! Αν κάποιος είναι απρόσεκτος (ασχετος) θα μαζεύει τα κομματάκια απο κάτω... Με το πιστολάκι, απλά θα νομίζει ότι το καθάρισε. Περισσότερη σκόνη θα φύγει αν φυσήξει δυνατά με το στόμα(!), παρά με το πιστολάκι των μαλλιών. Καλά και να μείνει λίγη σκόνη (που εγώ προσωπικά την βγάζω με πινελάκι και ενα πανακι) δεν νομίζω οτι θα εχει προβλημα...Τα πολλά-πολλά τα βγάζει...αν θέλει να το κάνει τέλειο ας ασχοληθεί με πινελάκι και πανάκι... Το πιστολάκι για τα μαλλιά δεν αφαιρεί την «κολλημένη» σκόνη που έχει «κάτσει» πάνω στα διάφορα εξαρτήματα. Δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει, όσα ...watt κι αν είναι, διότι το ζητούμενο δεν είναι η ισχύς του μοτέρ. Το ζητούμενο - απαιτούμενο μάλλον - είναι η πίεση του αέρα τοπικά, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται ιδανικά με το πιεστικό τού βενζινάδικου και ...καθόλου με το πιστολάκι μαλλιών. Μια χαρά γίνεται...απλά όπως λες μετά είναι ο χρόνος που διαθέτεις.Στο βενζινάδικο θα το κανει πολυ πιο γρήγορα,αλλά όχι πιο σωστά... Επειδή δε αναφέρθηκε και το πινελάκι, είναι πολλά τα σημεία εκείνα στο εσωτερικό ενός υπολογιστή, στα οποία το πινελάκι δε φτάνει. Φαντάζομαι αναφέρεσαι για την ψύχτρα?Όχι? Αν είναι ας κάνει αυτό που είπε ο Τάσος για να τελειώσει η υπόθεση... Με πιεστικό βενζινάδικου - εκτός από τα δικά μου μηχανήματα, τα οποία ανέκαθεν έτσι καθαρίζω - καθάρισα πρόσφατα p.c. φίλου, στο οποίο είχε σχηματιστεί ...μοκέτα στο εσωτερικό του κι έγινε καινούργιο σε τρία λεπτά.Με πιστολάκια, περμανάντ, μανικιούρ και τα σχετικά, ακόμα θα παιδευόταν.. Εγώ το βάφω κιόλας!!Βαζω μεϊκ απ, πουδρα και γινεται κουκλη!! Εσύ πήγαινε το pc στο βενζινάδικο να του βάλεις και βενζίνη να δουλέψει... Υ.Γ.Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο αλλά αποκτησε ενδιαφέρων το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Καλά και να μείνει λίγη σκόνη (που εγώ προσωπικά την βγάζω με πινελάκι και ενα πανακι) δεν νομίζω οτι θα εχει προβλημα...Τα πολλά-πολλά τα βγάζει...αν θέλει να το κάνει τέλειο ας ασχοληθεί με πινελάκι και πανάκι... Μην το νομίζεις. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας νομίζει ό,τι του κάνει κέφι. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με τα «πασαλείμματα» και τα «όσα βλέπει η πεθερά» («τα ...πολλά-πολλά» που αναφέρεις...), επιλογή σου είναι. Εγώ απαντώ βάσει τού τίτλου τού thread, ο οποίος είναι «Καθαρισμός υπολογιστή». Εφόσον εσύ στο τίτλο διάβασες: «Πώς βγάζουμε τα πολλά-πολλά, ώστε ο Antwni να μη ...νομίζει ότι θα έχουμε πρόβλημα;», συνέχισε ν' απαντάς βάσει αυτού. Μια χαρά γίνεται...απλά όπως λες μετά είναι ο χρόνος που διαθέτεις.Στο βενζινάδικο θα το κανει πολυ πιο γρήγορα,αλλά όχι πιο σωστά... Δε γίνεται και ανεφέρθη προηγουμένως το γιατί (μη επαρκής πίεση τού αέρα) και, φυσικά, δεν είναι θέμα ...διαθέσιμου χρόνου. Είναι θέμα τού αν θα γίνει δουλειά ή όχι. Τόσο απλά. Φαντάζομαι αναφέρεσαι για την ψύχτρα?Όχι? Αν είναι ας κάνει αυτό που είπε ο Τάσος για να τελειώσει η υπόθεση... Η ψύκτρες είναι όντως ένα από τα κυριότερα σημεία στα οποία αναφέρομαι. Είναι και κάποια ακόμα δυσπρόσιτα σημεία, αλλά αφού εσύ προτείνεις πλυντήριο πιάτων, ξέχνα τα. Εγώ το βάφω κιόλας!!Βαζω μεϊκ απ, πουδρα και γινεται κουκλη!! Εσύ πήγαινε το pc στο βενζινάδικο να του βάλεις και βενζίνη να δουλέψει... Στο βενζινάδικο του προτείνουμε να πάει, διότι εκεί υπάρχει το ιδανικό εργαλείο για τη δουλεία που θέλει να κάνει (πιεστικό αέρα). Αν για κάποιο λόγο, υπήρχε σε μανάβικα, εκεί θα τον στέλναμε (εσύ βέβαια, αν πήγαινες, θα είχες την τάση να αγοράσεις και μπρόκολα, αλλά εσύ είσαι εσύ...). Υπάρχει επίσης και στα βουλκανιζατέρ. Το έχουν προβλέψει για 'σένα, προκειμένου να μη νιώθεις υποχρεωμένος να φουλάρεις κάποιο ρεζερβουάρ ντε και καλά. Μπορείς απλά να φουσκώσεις τα λάστιχα τού P.C. και ξεμπέρδεψες... Υ.Γ.Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο αλλά αποκτησε ενδιαφέρων το θέμα... Δόξα τω Μανιτού! Επέστρεψε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ...ένα παιδί 15-16 χρονών (που σε αυτήν την ηλικία πηγαίνει να φουσκώσει τα λάστιχα του ποδηλάτου του... offtopic μακαρι να υπαρχουν σημερα παιδια σε αυτη την ηλικια που να ασχολουνται με ποδηλατο. ontopic η αληθεια ειναι οτι το σπρευ πεπιεσμενου αερα αν το χρησιμοποιουμε σαν μεσο προληψης, κανει δουλεια. οταν η σκονη αρχιζει και ομογενοποιειται σε στρωματα, τοτε ο αερας απο βενζιναδικο ή βουλκανιζατερ ειναι επιτακτικος. με blower δεν εχω ασχοληθει. (δεν ετυχε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 εγω παντως με πιστολακι το καθαριζω γιατι αυτο που θελω να καθαρισει ειναι τα χοντρα χοντρα.... και να μεινει λιγη σκονη μεσα δε νομιζω να χαθηκε ο κοσμος.. με πιεσμενο αερα σιγα μη δινω λεφτα συνεχεια για το τπτ... και επισης το ψιλοφοβαμαι γτ αν το πατας πολυ ωρα και κρυωνει βγαζει υγρο(οποτε υγρασια).. οσο για το βενζιδικο δουλευα σε συνεργειο (και ειχαμε και κομπρεσερ και ξερω να το χρησιμοποιω) εγω προσωπικα φοβαμαι να βαλω το πσ μ και να το χτυπαω με αυτο.... εστω και με λιγη δυναμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Τα σπρέι με τον αέρα είναι για τακτικό καθαρισμό κανενός λαπτοπ το πολύ που δεν θες να το ανοίξεις ( δεν έχουν δύναμη ) Ο πιο σωστός καθαρισμός κατά την γνώμη μου πάντα είναι σταμάτημα των ανεμιστήρων ( όλων και του τροφοδοτικού ) φύσιγμα με blower να φύγουν τα πρώτα, μετά τις ψύκτρες-ανεμιστήρες επεξεργαστή κάρτας γραφικών με πινέλο ( προσοχή μόνο ψύκτρες όχι πλακέτες) και στο τέλος άλλη μια με το blower να φύγουν τα απομεινάρια... Αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει και αν αντικαταστήσεις το blower με πιστολάκι μαλλιών αλλά θέλει υπομονή και πολλά περάσματα. Σε βενζινάδικο δεν θα ρίσκαρα να πάω το hardware μου, ο μόνος τρόπος να το έκανα θα ήταν να κατεβάσω όλη την μητρική και να πάω να φυσήξω το υπόλοιπο κουτί... Επίσης σε περιπτώσεις που η σκόνη έχει κολλήσει στις ψύκτρες θα πρέπει να βγουν να γίνει σχολαστικός καθαρισμός τους, αλλαγή θερμαγώγιμης πάστας και επανατοποθέτηση. Γενικά όποτε καθαρίζω τον υπολογιστή μου ( κάθε 6 μήνες ) τον επαναφέρω σε μια κατάσταση σαν καινούργιος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μην το νομίζεις. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας νομίζει ό,τι του κάνει κέφι. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με τα «πασαλείμματα» και τα «όσα βλέπει η πεθερά» («τα ...πολλά-πολλά» που αναφέρεις...), επιλογή σου είναι. Εγώ απαντώ βάσει τού τίτλου τού thread, ο οποίος είναι «Καθαρισμός υπολογιστή». Δηλαδή και να μείνει λίγη σκόνη θα ανεβάσει 100 βαθμούς ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών ε? Θα καταστραφεί το pc ε? Για να δώσεις απάντηση δε διαβάζεις μόνο τον τίτλο αλλά και το περιεχόμενο... Είπα και κάτι άλλο που προφανως το προσπέρασες για ευνοήτους λόγους... Καλά και να μείνει λίγη σκόνη (που εγώ προσωπικά την βγάζω με πινελάκι και ενα πανακι) δεν νομίζω οτι θα εχει προβλημα Εφόσον εσύ στο τίτλο διάβασες: «Πώς βγάζουμε τα πολλά-πολλά, ώστε ο Antwni να μη ...νομίζει ότι θα έχουμε πρόβλημα;», συνέχισε ν' απαντάς βάσει αυτού Εγώ απαντάω σε άτομο που δεν ξέρει να ανοίξει ούτε το καπάκι του κουτιού...δε ξέρω αν εσύ είσαι σε λάθος thread... Δε γίνεται και ανεφέρθη προηγουμένως το γιατί (μη επαρκής πίεση τού αέρα) και, φυσικά, δεν είναι θέμα ...διαθέσιμου χρόνου. Είναι θέμα τού αν θα γίνει δουλειά ή όχι. Τόσο απλά. Εξήγησε μου γιατί δεν γίνεται δουλειά με πιστολάκι/πινέλο/πανάκι παρακαλώ πολύ... Δε καθαρίζουν τα δυσπρόσιτα σημεία? Τα οποία είναι?Εκτός της ψύχτρας γιατί μια χαρά μπαίνει το πανάκι μέσα και το κάνεις και ΓΥΑΛΙΖΕΙ!! Στο βενζινάδικο του προτείνουμε να πάει, διότι εκεί υπάρχει το ιδανικό εργαλείο για τη δουλεία που θέλει να κάνει (πιεστικό αέρα). Αν για κάποιο λόγο, υπήρχε σε μανάβικα, εκεί θα τον στέλναμε (εσύ βέβαια, αν πήγαινες, θα είχες την τάση να αγοράσεις και μπρόκολα, αλλά εσύ είσαι εσύ...). Ιδανικό εργαλείο για κάποιον που είναι ασχετος?...να μπει υγρασία και να αναρωτιέται μετά γιατί κάηκε...ή ακόμα καλύτερα να του φύγουν κομμάτια απο τη μητρική?....οκκκκκκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δηλαδή και να μείνει λίγη σκόνη θα ανεβάσει 100 βαθμούς ο επεξεργαστής ή η κάρτα γραφικών ε? Θα καταστραφεί το pc ε? Για να δώσεις απάντηση δε διαβάζεις μόνο τον τίτλο αλλά και το περιεχόμενο... Είπα και κάτι άλλο που προφανως το προσπέρασες για ευνοήτους λόγους... Τίποτα δε θα ανεβάσει 100 βαθμούς με λίγη σκόνη. Απλώς εγώ, όταν λέω ότι «καθαρίζω» κάτι, εννοώ ότι το καθαρίζω. Για 'μένα, ακόμα και η ύπαρξη «λίγης σκόνης», μεταφράζεται ως «μισή δουλειά» κι εγώ μεθόδους των οποίων η εφαρμογή καταλήγει σε μισές δουλειές, δεν προτείνω σε κανέναν. Ο ενδιαφερόμενος βλέπει τις προτάσεις που τού γίνονται και αποφασίζει ποια θα ακολουθήσει. Στο ...«κάτι άλλο» που είπες, απάντησα στο προηγούμενο post μου, οπότε ...προφανώς(!), ο ...ευνόητος λόγος για τον οποίο το προσπέρασα, είναι ...προφανώς(!) το ότι βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι. Κατανοητό; Ε;...Ε; Εγώ απαντάω σε άτομο που δεν ξέρει να ανοίξει ούτε το καπάκι του κουτιού... Ο άνθρωπος αναφέρθηκε εξ αρχής στις βίδες τού τροφοδοτικού , πράγμα το οποίο ήταν σαφέστατο (το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση που τού έγινε), έγινε αντιληπτό αμέσως κι από άλλα μέλη που απάντησαν, τα οποία τού είπαν - και πολύ σωστά - να μην τις πειράξει και να μην προσπαθήσει ν' ανοίξει το τροφοδοτικό. Εσύ, απ' αυτό, κατέληξες στο συμπέρασμα ότι ...δεν ξέρει ν' ανοίξει ούτε το καπάκι τού κουτιού. Θα μου πεις...εδώ μάντεψες μέχρι και την ηλικία του. Στο επίπεδο των γνώσεών του θα κολλούσες; Εξήγησε μου γιατί δεν γίνεται δουλειά με πιστολάκι/πινέλο/πανάκι παρακαλώ πολύ... Δε καθαρίζουν τα δυσπρόσιτα σημεία? Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος. Το είπαμε και νωρίτερα, αλλά στου κουφού την πόρτα... Τα οποία είναι? Θες ένα εύκολο; Το ίδιο το τροφοδοτικό! Καθάρισέ το εσωτερικό του εσύ, χωρίς να το ανοίξεις, με πινελάκι και πανάκι, αν νιώθεις μάγκας (και μετά άνοιξέ το και δες τι - δεν - κατάφερες...) Με το κομπρεσέρ αντιθέτως, ρίχνεις αέρα μέσα από τη σχάρα του ανεμιστήρα και τις γρίλιες και ξεκολλάς απ' όλο το εσωτερικό του, ένα βουνό σκόνη. Η συνέχεια να δεις τι πλάκα που έχει: ηλεκτρική σκούπα στα ανοίγματα και όλη η - ελεύθερη πλέον - σκόνη είναι έξω. Ιδανικό εργαλείο για κάποιον που είναι ασχετος?...να μπει υγρασία και να αναρωτιέται μετά γιατί κάηκε...ή ακόμα καλύτερα να του φύγουν κομμάτια απο τη μητρική?....οκκκκκκ Φαντάσου λέει, να μην τού είχαμε διευκρινίσει ότι δεν πρέπει να φυσήξει με φουλ πίεση. Όσο για την υγρασία, αν τελικώς υπάρξει - εκτός κι αν είσαι και γι' αυτό βέβαιος... - αφενός θα είναι ελάχιστη (αν μπερδέψει το πιεστικό αέρα με το πλυστικό μηχάνημα, ομολογώ ότι θα έχει όντως πρόβλημα...), αφετέρου, μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι του με το κουτί ανοιχτό, θα έχει εξαφανιστεί... ...και ξαναφαντάσου, να μαγκωθεί λέει το πανάκι σε κάποιο μπλιμπλίκι τής μητρικής - ιδιαιτέρως πιθανό, δεδομένου ότι μιλάμε για άσχετο (εσύ το είπες) - και να το πάρει παραμάζωμα, για πόσα θα έχει να αναρωτιέται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για όνομα του Θεού των pc! Επιστήμη έγινε το θέμα και φάγατε και τα μουστάκια σας. 1) Αν έχει λίγη σκόνη τότε ΠΙΝΕΛΟ και πιστολάκι μαλλιών 2) Αν έχει την λίγο παραπάνω τότε σπρέι αέρα όπως ειπώθηκε. Τα blower των 16 και 20ευρώ καλύτερα να τα κάνετε δώρο στους εχθρούς σας. Οσοι δεν καταλάβατε τι εννοώ google it. 3)Πιο επίμονη σκόνη θέλει πινέλο αρχικά και μετά blower/Πιστολάκι. To blower μόνο του ΔΕ τη βγάζει εκτός αν είναι κανένα τουμπανάτο με στενό στόμιο και αυτά των 20ευρώ δεν είναι. 4)Αλλη λύση και τελευταία καθώς και πιο δύσχρηστη είναι αλλά και πιο σπάνια ώστε να βρίσκεται μέσα σε ένα σπίτι (εκτός αν είστε στο δικό μου ). Το κομπρεσέρ αέρα με νεροπαγίδα, για όσους έχουν σκοπό αμέσως μετά να πατήσουν το power on. Οποιος πάει μέχρι το βενζινάδικο με τον καύσωνα που έχει, μέχρι να γυρίσει σπίτι του να βάλει καλώδια κλπ πάει έγινε ατμός η όποια υγρασία. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 2) Αν έχει την λίγο παραπάνω τότε σπρέι αέρα όπως ειπώθηκε. Τα blower των 16 και 20ευρώ καλύτερα να τα κάνετε δώρο στους εχθρούς σας. Οσοι δεν καταλάβατε τι εννοώ google it. 3)Πιο επίμονη σκόνη θέλει πινέλο αρχικά και μετά blower/Πιστολάκι. To blower μόνο του ΔΕ τη βγάζει εκτός αν είναι κανένα τουμπανάτο με στενό στόμιο και αυτά των 20ευρώ δεν είναι. Διαφωνώ, αν έχεις χρησιμοποιήσει φθηνό τότε θα σου πω ότι δεν είναι όλα ίδια...ακόμη και των 20 ευρώ είναι πάρα πολύ δυνατό. Είμαστε αρκετοί που τα χρησιμοποιούμε. Κι εννοείτε δεν έχουν καμία σχέση με πιστολάκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να φέρω ένα παράδειγμα τότε και να σου πω ότι το δεύτερο θύμα ήμουν εγώ και το τρίτο ένας γνωστός μου με λίγο χειρότερες συνέπειες απο τον Ανέστη και εμένα. Go λοιπόν και καλές αγορές. http://www.hwbox.gr/free-zone/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html Και για να τεκμηριώσω ακόμα καλύτερα! Θα έδινες 20ευρώ να έπαιρνες κάτι φασόν όπως το επάνω ή θα έδινες κάτι παραπανω να έχεις και ρυθμιστή και να πάρεις αυτό εδώ? http://www.skroutz.gr/s/394719/Skil-8600AA.html Οτι πληρώνεις παίρνεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να την ακούτε την νοικοκυρά. Είναι στην γυναικεία φύση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα