Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος υπολογιστη

apateonas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ηξερα που να το βαλω και το εβαλα εδω το θεμα

Θελω να καθαρισω τον υπολογιστη...

Απο πισω απο τον πυργο (εχω σταθερο υπολογιστη) εχει το καλωδιο που παιρνει ρευμα το pc εχει και 4 βιδες,και αμα το ανοιξω εχει εναν ανεμιστηρα και κατι αλλα μεσα....

Η ερωτηση μου ειναι...αμα ανοιξω αυτες τις βιδες θα κανω κατι και θα χαλασει ο υπολογιστης;;;

μηπως να το αφησω ετσι;;;;

θελω να το καθαρισω γιατι βλεπω πολυ σκονη

Μηπως ειναι κατι επικυνδυνο και μολις το ανοιξω μετα δεν θα μπορω να το συναρμολογησω ξανα;;;

Πειτε μου και εσεις λιγο γρηγορα για να τον καθαρισω 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ηξερα που να το βαλω και το εβαλα εδω το θεμα

Θελω να καθαρισω τον υπολογιστη...

Απο πισω απο τον πυργο (εχω σταθερο υπολογιστη) εχει το καλωδιο που παιρνει ρευμα το pc εχει και 4 βιδες,και αμα το ανοιξω εχει εναν ανεμιστηρα και κατι αλλα μεσα....

Η ερωτηση μου ειναι...αμα ανοιξω αυτες τις βιδες θα κανω κατι και θα χαλασει ο υπολογιστης;;;

μηπως να το αφησω ετσι;;;;

θελω να το καθαρισω γιατι βλεπω πολυ σκονη

Μηπως ειναι κατι επικυνδυνο και μολις το ανοιξω μετα δεν θα μπορω να το συναρμολογησω ξανα;;;

Πειτε μου και εσεις λιγο γρηγορα για να τον καθαρισω τ

τι βιδες λες? του τροφοδοτικου?

Εάν δεν γνωρίζεις τη διαδικασία, είναι πιθανό να κάνεις ζημιά, γιαυτό είναι καλό είτε να συμβουλευτείς κάποιον φίλο σου που να ξέρει και να την κάνετε μαζί. Πρέπει να καθαρίζεται το εσωτερικό, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, αλλά χρειάζεται το κατάλληλο εργαλείο (φυσητήρας ή αναρροφητήρας), με κατάλληλες κινήσεις και την κατάλληλη ένταση αέρα για να μην προκληθεί βλάβη στα ευαίσθητα σημεία.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι όταν κατευθύνουμε τον αέρα σε ανεμιστήρα πρέπει να εμποδίζουμε την περιστροφή του, με ένα μολύβι ή κάτι άλλο.

• Like 1

τι βιδες λες? του τροφοδοτικου?

ναι.Μπορω να το ανοιξω χωρις να κανω ζημια;;

Εάν δεν γνωρίζεις τη διαδικασία, είναι πιθανό να κάνεις ζημιά, γιαυτό είναι καλό είτε να συμβουλευτείς κάποιον φίλο σου που να ξέρει και να την κάνετε μαζί. Πρέπει να καθαρίζεται το εσωτερικό, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, αλλά χρειάζεται το κατάλληλο εργαλείο (φυσητήρας ή αναρροφητήρας), με κατάλληλες κινήσεις και την κατάλληλη ένταση αέρα για να μην προκληθεί βλάβη στα ευαίσθητα σημεία.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι όταν κατευθύνουμε τον αέρα σε ανεμιστήρα πρέπει να εμποδίζουμε την περιστροφή του, με ένα μολύβι ή κάτι άλλο.

οκ φιλε ευχαριστω για τις πληροφοριες θα το θυμαμαι ;)

Με πιστολακι για τα μαλλια μπορω να κανω δουλεια, χωρις ζημια;;;

Μπορείς με το πιστολάκι αλλά εάν δεν έχει ισχύ δεν θα έχεις ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εάν μπορείς να του περιορίσεις το στόμιο του αέρα, ώστε να τον φυσάει πιο συγκεντρωμένα, θα έχεις καλλίτερο αποτέλεσμα.

Προσοχή χρειάζεται στην περιοχή γύρω από την cpu.

Φυσικά, το καθάρισμα πρέπει να γίνει σε εξωτερικό χώρο.

Τροφοδοτικο οχι μην το ανοιγεις αλλωστε λες αντιο στην εγγυηση σου ετσι και εκτος αυτου δεν γνωριζεις και αρκετα.

Αλλα μπορεις να το καθαρισεις με αερα σε ενα βενζιναδικο,συνεργειο κτλπ.Μονο λιγο προσοχη στους ανεμιστηρες οταν το φυσας να τους κρατας με καποιο τροπο να μην γυριζουν απο τον αερα.

Πωπω τι μλκιες λέτε του παιδιού πάλι?

Εδώ δεν ξέρει να ανοίξει το καπάκι και του λέτε για βενζινάδικα και μλκιες?

Πάρε ρε φίλε μου ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και βγάλε τις πολλές σκόνες

Μην ανοίξεις τροφοδοτικό...όπως είπαν τα παιδιά χάνεις την εγγύηση και παίζει και να κάνεις ζημιά

Μόνο το καπάκι άνοιξε και καθάρισε

Πόσο καιρό έχεις να καθαρίσεις το pc σου?

• Like 1

Αν εσυ καθαριζεις το pc σου με πιστολακι τοτε μαλλον εσυ κανεις μαλακιες οπως πολυ απλα ειπες χωρις να προσεχεις τι λες μιας και σιγουρα δεν μιλας με τους φιλους σου.

Απο την αλλη το βενζιναδικο ειναι ο φτηνος τροπος μιας και υπαρχουν τα σπρευ πεπιεσμενου αερα ειδικα για αυτη την δουλεια.

Αντε τωρα ξεσφηνωσε την τυροπιτα απο τον εγκεφαλο σου.

• Like 2

Ναι θα πάει το παιδί το pc του στο βενζινάδικο για να μαζεύει απο κατω το κομμάτια ε?

Άσε που μπορεί να κάνει και το λάθος και να μπει υγρασία μέσα και να τα καταστρέψει όλα

Για πες μου γιατί με πιστολάκι και ένα πινελάκι δεν κάνεις ΣΩΣΤΗ δουλειά?

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις 20 ευρώ για να πάρεις blower αν και είναι το σωστοτερο

Για μένα δεν αξίζει να δώσεις 20 ευρώ για να πάρεις blower αν και είναι το σωστοτερο

Aν είναι να πάρει 2 φορές στη ζωή του σπρέυ αέρα, έβγαλε την αγορά του blower. 16 ευρώ praktiker.

• Like 1

Aν είναι να πάρει 2 φορές στη ζωή του σπρέυ αέρα, έβγαλε την αγορά του blower. 16 ευρώ praktiker.

Καλά ναι...φυσικά!!

Άμα το θέτεις έτσι!!

Αλλά δεν ανέφερα κάτι για σπρέυ αέρα!! :P

Υ.Γ.Αν και θέλει προσοχή γιατί έχουν αναφερθεί ''έκρηξη'' του blower

Ναι θα πάει το παιδί το pc του στο βενζινάδικο για να μαζεύει απο κατω το κομμάτια ε?

Άσε που μπορεί να κάνει και το λάθος και να μπει υγρασία μέσα και να τα καταστρέψει όλα

Για πες μου γιατί με πιστολάκι και ένα πινελάκι δεν κάνεις ΣΩΣΤΗ δουλειά?

Πινελακι οχι πανω στο pcb γιατι δημιουργει στατικο ηλεκτρισμο, υπαρχει και σχετικο θεμα στο toms hardware αν θυμαμαι καλα. Εκτος αν ειναι απο φυσικη τριχα.

Με τρομάζεις τώρα! :unsure:

Το κάνω εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα

Είναι πινέλο απο αυτά που βαφαμε ζωγραφιές με μπογιες στο γυμνάσιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...