apateonas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 1)αξιζει καποιος να το εχει στον υπολογιστη του;; 2) μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες πως να το χειριζομαι;;;
WalkerSW Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 1) Οχι διοτι πλεον για 8 στις 10 μητρικες δεν λειτουργεί σωστα. 2) Βαση της πρώτης απαντησης εγω προσωπικα δυστυχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και έχω παρα πολλα χρονια να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο! 1
vaiosgtr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 καποιο αλλα καλο προγραμμα για να κοιταμε θερμοκρασιες ?
WalkerSW Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 HWinfo HWmonitor Coretemp (μονο cpu) Gpuz (μονο gpu)
apateonas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 να ρωτησω κατι.....Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις και κατεβασα λιγο τις τιμες και ακουσα το ανεμιστηρακι να χαμηλωνει ο ηχος του. Απορια:Αν παω την τιμη του ανεμιστηριου στο 0% τι pc μου θα κολαει;;;θα χασει την ταχυτητα του;;;
vaiosgtr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μην το πας στο 0%. συνιστω να το αφησεις εκει που ητανε. εαν το πας στο μηδεν και το ανεμηστηρακι σταματησει να γυρναει υπαρχει κινδυνος να σου καει κιολας
apateonas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μην το πας στο 0%. συνιστω να το αφησεις εκει που ητανε. εαν το πας στο μηδεν και το ανεμηστηρακι σταματησει να γυρναει υπαρχει κινδυνος να σου καει κιολας δεν το παω στο 0 απλως ρωταω αμα κατεβασω τις τιμες θα κολαει ο υπολογιστης;;;Γιατι κανει αρκετη φασαρια και τα βραδια ακουγετε αρκετα
vaiosgtr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εαν δεν κανει καποια βαρια εργασια τοτε μπορεις να το κατεβασεις (οχι στο 0 εννοειται) αλλιως ναι θα κολλαει.
WalkerSW Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Η μητρική σου δεν είχε καποιο προγραμμα για ελεγχο ανεμηστήρων?
apateonas13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Η μητρική σου δεν είχε καποιο προγραμμα για ελεγχο ανεμηστήρων? θα επρεπε φιλε;;; Δεν ξερω ο υπολογιστης ειναι 2-3 χρονων και ηταν του αδερφου μου... δεν ξερω αυτος τι εκανε και τι ειχε...
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το 0 δεν σημαίνει 0, δηλαδή ότι σταματάει ο ανεμιστήρας, είναι απλά η χαμηλότερη ρύθμιση του. http://theelf.hostoi.com/speedfan.html (Είναι απλά για να ασχολούμαι η σελίδα οπότε μην κρίνεις... )
apateonas13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το 0 δεν σημαίνει 0, δηλαδή ότι σταματάει ο ανεμιστήρας, είναι απλά η χαμηλότερη ρύθμιση του. http://theelf.hostoi.com/speedfan.html (Είναι απλά για να ασχολούμαι η σελίδα οπότε μην κρίνεις... ) θα ηταν καλο να το βαλω στο αυτοματο;;;
RcManiac Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καλύτερα διάγραψε το και βαλε το Hwmonitor για να βλέπεις θερμοκρασίες . Αν θες να ρυθμίσεις τα ανεμιστηρια πάρε έναν απλό fan controller .
vaiosgtr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το 0 δεν σημαίνει 0, δηλαδή ότι σταματάει ο ανεμιστήρας, είναι απλά η χαμηλότερη ρύθμιση του. http://theelf.hostoi.com/speedfan.html (Είναι απλά για να ασχολούμαι η σελίδα οπότε μην κρίνεις... ) δεν εχει σημασια. ,μπραβο σου που ασχολεισαι. επειδη δεν εχω χρονο για να το ψαξω ξερεις να μου πεις τι ειναι το AUX
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Aux=auxiliary=βοηθητικό θα πρέπει να διαβάσεις στο εγχειρίδιο της μητρικής σου,μπορεί και να μην είναι τίποτα. θα ηταν καλο να το βαλω στο αυτοματο;;;Ναι,αν μπορέσεις να το ρυθμίσεις σωστά είναι ότι το καλύτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα