Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Οχι διοτι πλεον για 8 στις 10 μητρικες δεν λειτουργεί σωστα.

2) Βαση της πρώτης απαντησης εγω προσωπικα δυστυχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και έχω παρα πολλα χρονια να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο!

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι.....Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις και κατεβασα λιγο τις τιμες και ακουσα το ανεμιστηρακι να χαμηλωνει ο ηχος του.

Απορια:Αν παω την τιμη του ανεμιστηριου στο 0% τι pc μου θα κολαει;;;θα χασει την ταχυτητα του;;;

Δημοσ.

μην το πας στο 0%. συνιστω να το αφησεις εκει που ητανε. εαν το πας στο μηδεν και το ανεμηστηρακι σταματησει να γυρναει υπαρχει κινδυνος να σου καει κιολας

Δημοσ.

μην το πας στο 0%. συνιστω να το αφησεις εκει που ητανε. εαν το πας στο μηδεν και το ανεμηστηρακι σταματησει να γυρναει υπαρχει κινδυνος να σου καει κιολας

δεν το παω στο 0 απλως ρωταω αμα κατεβασω τις τιμες θα κολαει ο υπολογιστης;;;Γιατι κανει αρκετη φασαρια και τα βραδια ακουγετε αρκετα

Δημοσ.

εαν δεν κανει καποια βαρια εργασια τοτε μπορεις να το κατεβασεις (οχι στο 0 εννοειται) αλλιως ναι θα κολλαει.

Δημοσ.

Η μητρική σου δεν είχε καποιο προγραμμα για ελεγχο ανεμηστήρων?

θα επρεπε φιλε;;;

Δεν ξερω ο υπολογιστης  ειναι 2-3 χρονων και ηταν του αδερφου μου... δεν ξερω αυτος τι εκανε και τι ειχε...

Δημοσ.

Το 0 δεν σημαίνει 0, δηλαδή ότι σταματάει ο ανεμιστήρας, είναι απλά η χαμηλότερη ρύθμιση του.

http://theelf.hostoi.com/speedfan.html

(Είναι απλά για να ασχολούμαι η σελίδα οπότε μην κρίνεις... :) )

θα ηταν καλο να το βαλω στο αυτοματο;;;

Δημοσ.

Καλύτερα διάγραψε το και βαλε το Hwmonitor για να βλέπεις θερμοκρασίες .

Αν θες να ρυθμίσεις τα ανεμιστηρια πάρε έναν απλό fan controller .

Δημοσ.

Το 0 δεν σημαίνει 0, δηλαδή ότι σταματάει ο ανεμιστήρας, είναι απλά η χαμηλότερη ρύθμιση του.

http://theelf.hostoi.com/speedfan.html

(Είναι απλά για να ασχολούμαι η σελίδα οπότε μην κρίνεις... :) )

δεν εχει σημασια. ,μπραβο σου που ασχολεισαι.

επειδη δεν εχω χρονο για να το ψαξω ξερεις να μου πεις τι ειναι το AUX

Δημοσ.

Aux=auxiliary=βοηθητικό θα πρέπει να διαβάσεις στο εγχειρίδιο της μητρικής σου,μπορεί και να μην είναι τίποτα.

θα ηταν καλο να το βαλω στο αυτοματο;;;

Ναι,αν μπορέσεις να το ρυθμίσεις σωστά είναι ότι το καλύτερο.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...