Προς το περιεχόμενο

Wolfenstein: The New Order

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι τετοια επιθεση απο τους moderators του forum που δημοκρατικα εσβησαν το post μου? Μια γνωμη εγραψα για το παιχνιδι και μαλιστα καλη και αμεσως μου επιτεθηκαν για spoilers και διαγραφη απαντησης πιο κατω. Μπραβο παιδια συνεχιστε ετσι. Δεν ειναι πρωτη φορα που μου επιτιθονται οποτε γραφω κατι εδω. Ισα ισα καθε φορα γραφω μια προσωπικη γνωμη χωρις να βριζω και χωρις να επιτιθομαι και να ειρωνευομαι κανεναν οπως και αλλοι χρηστες. Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη συμπεριφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχε μεσα spoilers του παιχνιδιού και περίμενες να στο αφησουν ετσι? Συνήθως υπάρχει πολύ σοβαρός λογος για να στο κάνουν delete και αμα το ψαξεις θα σου πουν και το λογο..

ε δεν στο έσβησαν, απλά άλλαξαν το format :P πλάκα πλάκα, εγώ που ακόμα δεν το έχω πιάσει, μλκία αν πέσει το μάτι σε κάτι που είναι στην ουσία spoiler, γιαυτό και τα spoiler brackets :) 

• Moderators

Γιατι τετοια επιθεση απο τους moderators του forum που δημοκρατικα εσβησαν το post μου? Μια γνωμη εγραψα για το παιχνιδι και μαλιστα καλη και αμεσως μου επιτεθηκαν για spoilers και διαγραφη απαντησης πιο κατω. Μπραβο παιδια συνεχιστε ετσι. Δεν ειναι πρωτη φορα που μου επιτιθονται οποτε γραφω κατι εδω. Ισα ισα καθε φορα γραφω μια προσωπικη γνωμη χωρις να βριζω και χωρις να επιτιθομαι και να ειρωνευομαι κανεναν οπως και αλλοι χρηστες. Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη συμπεριφορα.

Δεν έχουν τερματίσει όλοι το παιχνίδι και δεν θέλουν spoilers για χαρακτήρες / τι γίνεται / πώς τελειώνει.

Λογικό είναι.

Αν μετά συνεχίζεις και κάνεις τον ανήξερο, δεν φταίει κανείς άλλος για τυχόν "επιθέσεις".

• Like 3

Μετα απο αρκετή υπομονή να βρω το game φθηνά, εγινε χθες η αγορά του στα 8.5€ με ρώσικο Vpn ^^ μπορείτε να μου θύμησετε τα fix για το game, διοτι με ολα max ειμαι around 45fps?? :P Αν θυμαμαι καλα ειχε καποια θεματακια..

• Like 1

Μετα απο αρκετή υπομονή να βρω το game φθηνά, εγινε χθες η αγορά του στα 8.5€ με ρώσικο Vpn ^^ μπορείτε να μου θύμησετε τα fix για το game, διοτι με ολα max ειμαι around 45fps?? :P Αν θυμαμαι καλα ειχε καποια θεματακια..

Ετσι μπραβο αγαπητε,αυτες ειναι τιμες να αγορασεις παιχνιδι οχι οπως το Dragon age στα 50ευρω :D

• Moderators

ΑΜΗΝ τέκνο μου  :-D

Είναι πάντα η 1η σελίδα που επισκέπτομαι προτού ξεκινήσω ένα παιχνίδι. 

"Σοφίαν Ορθήν ακούσομεν, του PC Gaming wiki~~~"

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...