pcmaniac33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θα ήθελα την άποψή σας για 2 έτοιμους υπολογιστές turbo-x. Ενδιαφέρομαι κυριώς για gaming. Οι υπολογιστές είναι οι έξεις 2 1 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gemini.htm 2 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-AMD-G3680.htm
corpse_grinder Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μακρια απο turbo-x, ανοιξε ενα θεμα στις αναβαθμισεις υπολογιστων να σου πουν τα παιδια τι να παρεις κομματι κομματι..και καλυτερο θα ειναι και πιο φθηνο θα σου βγει
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 καλώς όρισες καταρχήν. Κατα δεύτερον βάζω τη κασέτα. ΠΟΤΕ έτοιμα Pc Μπορείς πάντα να κάνεις κάτι καλύτερο Συμπλήρωσε και τη φόρμα που είναι Sticky Στο Subforum αναβαθμίσεις (το έχω μάθει το μάθημα μου ε; ) edit: Jesus Christ
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ντάξει εκεί στο πλαίσιο το έχουν παρατραβήξει το θέμα. Καλά έκανες και ρώτησες. Πολλά χρήματα και οι 2 συνθέσεις που κοιτάζεις και το κυριότερο : ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ συμπληρωσε τη φορμα συνθεσης Η/Υ που υπάρχει και σου απαντάμε!
Donatos Diamantis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μακριά από έτοιμους υπολογιστές και ειδικά από turbo-x! Θα σου βγάλουν πολλά προβλήματα στο μέλλον. Φτιάξε καλύτερα ένα δικό σου PC με κομμάτια διικά σου επηλογής και ζήτα τους να στο συναρμολογήσουν.
qsis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 7790 σε cf και επεξεργαστης των 110 ευρω σε κουτι που κανει τελικα χιλιαρικο WTF ??? :confused:
pcmaniac33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Θα κοιτάξω να φτιάξω μια σύνθεση
Passionate Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μην την κάνεις τελείως μόνος σου τη σύνθεση!!! Κοίτα λίγο τα άλλα θέματα που υπάρχουν σε αυτό το budget σε αυτό το forum και κινήσου ανάλογα.
saks80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θα ήθελα την άποψή σας για 2 έτοιμους υπολογιστές turbo-x. Ενδιαφέρομαι κυριώς για gaming. Οι υπολογιστές είναι οι έξεις 2 1 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gemini.htm 2 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Cerberus-AMD-G3680.htm χαχαχαχα.τι τιμες ειναι αυτες για το συγκεκριμενο hardware?μετριες εως κακες οι συνθεσεις του πλαισιου.μακρια
Superpie Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 χαχαχαχα.τι τιμες ειναι αυτες για το συγκεκριμενο hardware?μετριες εως κακες οι συνθεσεις του πλαισιου.μακρια Πλακα κανεις ετσι? (Φιλικα στο λεω μην παρεξηγηθεις) Τι μετριες εως κακες μου λες? Ειδικα το μετριες.Αυτες οι συνθεσεις ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ.Και ακομα πιο τραγικο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποια τα αγοραζουν αυτα..Οχι μετριες ή κακες,απλα δεν υπαρχουν οι συνθεσεις αυτες.Αν ηταν στο -60%-70% της τιμης τους τοτε ισως να ηταν καλη..
TheBlackSheep Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τουλάχιστον ας έκαναν μία normal σύνθεση και ας την χρεώνανε και ακριβά... Είναι τελείως παράλογα αυτά που βάζουν μέσα.
qsis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τα βαζουν για ΜΠΟΡΟΥΝ ! και γιατι αρκετοι θα τα αγορασουν βεβαια δεν ειναι αστειο αυτο το πραγμα.. αλλα τελοσπαντων..
saks80 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πλακα κανεις ετσι? (Φιλικα στο λεω μην παρεξηγηθεις) Τι μετριες εως κακες μου λες? Ειδικα το μετριες.Αυτες οι συνθεσεις ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ.Και ακομα πιο τραγικο ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποια τα αγοραζουν αυτα..Οχι μετριες ή κακες,απλα δεν υπαρχουν οι συνθεσεις αυτες.Αν ηταν στο -60%-70% της τιμης τους τοτε ισως να ηταν καλη.. το ειπα καπως ευγενικα.δεν το ισοπεδωσα τελειως. τα βαζουν για ΜΠΟΡΟΥΝ ! και γιατι αρκετοι θα τα αγορασουν βεβαια δεν ειναι αστειο αυτο το πραγμα.. αλλα τελοσπαντων.. ετσι ειναι.θα παει ο θειος που δεν ξερει απο insomnia κτλ να ψαχτει.θα πει θελω ενα υπολογιστη ετοιμο σαυτα τα λεφτα και θα του φορτωσουν αυτο το παρταλι.θα φαει και τον προλογο οτι μαυτο το τουρμπο-χ θα ειναι οκ για πολλα χρονια και οτι εχει τα καλυτερα εξαρτηματα πανω και τελος.ενας που ξερει τι θελει και για τι δουλεια θελει τον υπολογιστη δεν προκειτε να ψαρωσει απο αυτα.οι τραγικες αυτες συνθεσεις απευθυνονται στο καταναλωτικο κοινο που απλα θελει να παρει υπολογιστη με ενα συγκεκριμενο μπατζετ και δεν εχει ιδεα απο αυτα 2
andreasPB Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά κ απο μένα! Είμαι πολύ φρέσκος στο φορουμ, και θα ήθελα να μου εξηγήσετε αν δεν βαριέστε τι τόσο άκυρο έχουν αυτες οι συνθέσεις από το πλαίσιο που αναφέρει ο pcmaniac33...Ειδικά το πρωτο μου φαινεται αρκετα καλό αν και κάπως τσιμπημένο...Καταλαβαίνω βέβαια το point σας να αποφευγουμε τα έτοιμα, αλλά για κάποιον ψιλοαρχάριο που δεν θέλει να μπλεξει με συναρμολογήσεις, δεν είναι λογικό πρωτα να κοιτάξει εκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα