GiannisWalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Πρόσφατα έκανα ένα φορμάτ για να εγκαταστήσω windows 64bit από 32bit που είχα.Όλα καλά με όλους τους drivers αλλά μου εμφανίζει πρόβλημα σε Ελεγκτή απλών επικοινωνιών pci. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση τους drivers από το cd του κατασκευαστεί αλλά δεν υπάρχει αρχείο εγκατάστασης driver μέσα. Δοκίμασα και από το site tous (official) αλλά πάλι τίποτε. Δοκίμασα και να βάλω το pc να κάνει εγκατάσταση χειροκίνητα τους drivers αλλά τίποτε πάλι. Η κάρτα είναι δεν είναι ενσωματωμένη και είναι η Tp-Link , TF3239DL. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 http://www.tp-link.com.au/support/download/?model=TF-3239DL&version=V1#tbl_a θα κανεις χειροκίνητη αναβάθμιση , θα σου ζητήσει την διαδρομή και θα πας στο ... \TF-3239DL_100628\Windows 7 64bit\Netrtl64.inf
VasKag Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 το windows update δεν βρισκει τιποτα? συνηθως 99,9% βρισκει drivers για παλιες συσκευες. ειδικα για τα 7 edit. κοτσανα εγραψα γιατι χωρις καρτα δικτυου δε μπορεις να μπεις ιντερνετ edit2 τοσο παλια ειναι η μητρικη που δεν εχει πανω ενσωματωμενη καρτα?
GiannisWalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 asus p8h67-m έχω πάνω αλλά μου είχε καεί από κεραυνό η ενσωματωμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα