23Optimus Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 καλησπερα και καλο πασχα να εχετε ηθελα να ρωτησω για θερμοκρασιες υπολογυστη επιδη δεν γνωριζω μεχρι ποσο ειναι καλα να φτανει γενικα και με παιχνιδια και σε καατσταση ηρεμιας πρωτα απο ολα με απασχολει επειδη το κουτι ειναι της παλιας διακοσμησης και μηπως αρχιζει και δε λειτουργει καλα η ψηξη εκει μεσαλογο οτι ειχα αλλαξει καρτα γραφικων και τροφοδοτικο και ειναι καπως αναποδα και με απασχολει επειδη τωρα και με τις ζεστες απο 38-40 βαθμους η καρτα παει 55με 65 περιπου τωρα τα υπολοιπα επεξεργαστης καθε πυρηνας 36 36 και 45 περιπου με παιχνιδι μητρικη 20 σκληρος 40 42.. πιστευετε οτι μπορω να κανω καμια πατεντα να βαλω εναν ανεμιστηρα μεσα η καποια στιγμη να κοιταξω για αλλο κουτι?windows 7 ultimate 64 bitmotherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) η μητρικη παιρνει μεχρι 4seagate baraccuda 7200 rpm 250 gbintel core 2 duo E4500 2.20 ghzati sapphire 7750 ddr5 1 gbAC 550 W turbo xοθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900)optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
Donatos Diamantis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα στον επεξεργαστή μέσο του utility της μητρικής, και άμα γίνεται μπορείς να βάλεις και έναν ανεμιστήρα μπροστά στο κουτί άμα δεν έχει και θα δεις διαφορά
23Optimus Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 α οκ θα το δω ευχαρθιστω τωρα αυτο με τονα ανεμιστηρα δε το πολυ ξερω θα δω ομως αλλα ο επεξεργαστης εδω και καιρο ιδια θερμοκραισα εχει τωρα για το ανεμιστηρα μπροσρτα πουε νοεις στη προσοη στο κουτι κατω? εκει στη πρωτη φωτο εμ το χερι μου ενοεις απο κατω?? εγω σκεφτηκα στο καπακι που ανοιγει αλα δε ξερω πως θα τεριαζε στο κουτι αυτο αν ενοεις εκει που ειναι ο σκληρος στη προσοψη δηλαδη ειναι παχυ καπως το κουτι και εχει τη βιδα τοθ σκληρου που ειναι με τη θηκη ενομενος και εγω το ειχα σκεφτει αλα δεν ξερω πως θα γινει θα θελει τρυπιμα και μετρημα θα το κοιταξω
Grey Warden Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Πάντως οι θερμοκρασίες που αναφέρεις είναι μια χαρά. 1
23Optimus Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 αα χαιρομαι που το ακουω γιατι βασικα ζεματαγε η καρτα πανω γιαυτο ανυσηχισα αχαχ
Grey Warden Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 αα χαιρομαι που το ακουω γιατι βασικα ζεματαγε η καρτα πανω γιαυτο ανυσηχισα αχαχ Βασικά οι θερμοκρασίες της κάρτας είναι με παιχνίδι ή χωρίς; Γιατί εγώ κατάλαβα με παιχνίδι εκτός κι αν αναφέρεσαι μόνο σε επεξεργαστή κτλ και μητρική.
23Optimus Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ε με τις ζεστες παει η καρτα τωρα με παιχνιδια 60 βαθμους συνηθως με 65 ειδικα με τα απαιτητικα παιχνιδια που εχω βαλει dead space 2 crysis 2 pro street dead island με τα call of duty 52 φτανει το black ops 1 και mw2 cpu καθε πυρηνας απο 40 45 σκληρος 42 μητρικη 25 περιπου τωρα οταν δεν κανει κατι ο υπλογυστης που επηρεαζει τη καρτα γραφικων και ατα αλλα gpu 38-40 cpu 35-38 hdd 40 motherboard 18 αυτα απο το hwmonitor ειναι το μονο που δε καταλαβενω ειναι το max διπλα απο το value min που εχει μαλλον θα σημαινει ποσο πηγε στο παιχνιδι λογικα ε/?
Grey Warden Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ναι το max είναι το πόσο πήγε. Με 65 βαθμούς στην κάρτα σε full load είσαι μια χαρά.
23Optimus Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 α οποτε ειμαστε καλα .. θα εχει και καλη ψυχτρα λογικα γιατι ριχνει 20 με 25 βα8μους οταν δεν παιζω παιχνιδι πριν βαλω αυτη την ατι 7750 ειχα geforce 210 1 gb μεσα σε 5 μηνες τα εφτησε και αρχισε να εχει πολυ θορυβο ο ανεμιστιρας πιστευω οι sapphire καρτες γραφικων AMD ειναι αρκετα καλες
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το οτι ζεματαγε η καρτα (η ψυκτρα προφανως) ειναι επειδη εχεις καλη αποροφηση θερμοκρασιας. Δεν ειναι κακο αυτο να ξερεις με τη θερμοκρασια πυρηνα σε λογικα πλαισια παντα 1
23Optimus Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 α μαλιστα βασικα τη καρτα τη πλακετα της εκει ζεματαγε αλλα δεν παρατηρω καποιο κολημα απο καρτα γραφικων αλλα καταλαβα οτι το χειροτερο προβλημα μου που κολλαω ειναι οι μνημες 333 mhz που να τρεξει σωστα οτιδιποτε εκει μεσα κοιταξα τη μητιρκη μου λεει ddr2 μονο υποστηριζω και μεχρι 800 mhzτωρα υπαρχουνε ddr2 και 1066 mhz παρολο που ειναι ακριβες σημφερει λετε εστω 800 να εβαζα? εκτος αν υποστιριζει και 1000 ..
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 βαλε αυτες που υποστηριζει. Αν βαλεις παραπανω θα πεσουν μονες τους εκει που πρεπει.
23Optimus Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ναι θα κοιταξω να βρω 4 μνημες του 1 γιγα ελπιζω να αντεξουμε φετος στην αθηνα που με θα φτασει 40 45 βαθμους η θερμοκρασια ο υπολογυστης μου θα γινει καλοριφερ αν παιζω παιχνιδια αχαχα αλα δε θα το ρισκαρω με εναν ανεμιστιρα μονο που εχω του πυργου μονο
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μαζεψε και τα καλωδια μεσα καλα, για να κυκλοφορει ο αερας. οσο και να μη σε πειθει αυτο.... παιζει μεγαλο ρολο στο σωστο airflow.
23Optimus Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ναι σωστα αυτο το εχω ακουστα μηπως ειδες ποιο πανω τις φωτογραφιες που ανεβασα για δες και πες μου σου φαινοντε καλα μεσα? παντος θερμοκρασιες τωρα εχω 38 gpu (cpu cores 32 33 ( motherboard 17-18) hdd 38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα