Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και  καλο πασχα να εχετε

ηθελα να ρωτησω  για θερμοκρασιες υπολογυστη επιδη δεν γνωριζω μεχρι ποσο ειναι καλα να φτανει γενικα και με παιχνιδια και σε καατσταση ηρεμιας
   πρωτα απο ολα με απασχολει επειδη το κουτι ειναι της παλιας διακοσμησης και μηπως αρχιζει και δε λειτουργει καλα η ψηξη εκει μεσα
λογο οτι ειχα αλλαξει καρτα γραφικων και τροφοδοτικο και ειναι καπως αναποδα και με απασχολει επειδη τωρα και με τις ζεστες  απο 38-40 βαθμους η καρτα παει  55με 65 περιπου  τωρα τα υπολοιπα  επεξεργαστης καθε πυρηνας 36 36 και 45 περιπου με παιχνιδι  μητρικη 20   σκληρος 40 42..    πιστευετε οτι μπορω να κανω καμια πατεντα να βαλω εναν ανεμιστηρα μεσα η καποια στιγμη να κοιταξω για αλλο κουτι?

windows 7 ultimate 64 bit
motherboard  ASUS PLP-LE (LEONITE 2)
4 gb ram   (3.50 gb  διαθεσιμη)  η μητρικη παιρνει μεχρι 4
seagate baraccuda 7200 rpm  250 gb
intel core 2 duo E4500 2.20 ghz
ati sapphire 7750  ddr5  1 gb
AC 550 W turbo x
οθονη   samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch   1440x900)
optical drive  Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk

post-245088-0-01250900-1367659739_thumb.jpg

post-245088-0-53448200-1367659756_thumb.jpg

post-245088-0-06623600-1367659770_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να αυξήσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα στον επεξεργαστή μέσο του utility της μητρικής, και άμα γίνεται μπορείς να βάλεις και έναν ανεμιστήρα μπροστά στο κουτί άμα δεν έχει και θα δεις διαφορά

Δημοσ.

α οκ θα το δω ευχαρθιστω τωρα αυτο με τονα ανεμιστηρα δε το πολυ ξερω θα δω ομως αλλα ο επεξεργαστης εδω και καιρο ιδια θερμοκραισα εχει  τωρα για το ανεμιστηρα μπροσρτα πουε νοεις στη προσοη στο κουτι κατω? εκει στη πρωτη φωτο εμ το χερι μου ενοεις απο κατω??  εγω σκεφτηκα στο καπακι που ανοιγει αλα δε ξερω πως θα τεριαζε στο κουτι αυτο    αν ενοεις εκει που ειναι ο σκληρος στη προσοψη   δηλαδη ειναι παχυ καπως το κουτι και εχει τη βιδα τοθ σκληρου που ειναι με τη θηκη ενομενος  και εγω το ειχα σκεφτει αλα δεν ξερω πως θα γινει θα θελει τρυπιμα και μετρημα θα το κοιταξω

Δημοσ.

αα χαιρομαι που το ακουω γιατι βασικα ζεματαγε η καρτα πανω γιαυτο ανυσηχισα   αχαχ

Βασικά οι θερμοκρασίες της κάρτας είναι με παιχνίδι ή χωρίς; Γιατί εγώ κατάλαβα με παιχνίδι εκτός κι αν αναφέρεσαι μόνο σε επεξεργαστή κτλ και μητρική.

Δημοσ.

ε με τις ζεστες παει   η καρτα τωρα με παιχνιδια 60 βαθμους συνηθως με 65 ειδικα με τα απαιτητικα παιχνιδια που εχω βαλει   dead space 2  crysis 2  pro street  dead island  
με τα call of duty  52 φτανει το  black ops 1  και  mw2    cpu  καθε πυρηνας απο 40 45     σκληρος 42       μητρικη  25 περιπου 
τωρα οταν δεν κανει κατι ο υπλογυστης  που επηρεαζει τη καρτα γραφικων και ατα αλλα    gpu 38-40         cpu 35-38     hdd 40      motherboard 18   
αυτα      απο το  hwmonitor      ειναι το μονο  που δε καταλαβενω ειναι το  max  διπλα απο το  value   min     που εχει     μαλλον θα σημαινει ποσο πηγε στο παιχνιδι λογικα ε/?

Δημοσ.

α οποτε ειμαστε καλα .. θα εχει και καλη  ψυχτρα λογικα γιατι ριχνει 20 με 25 βα8μους οταν δεν παιζω παιχνιδι   πριν βαλω αυτη την ατι 7750   ειχα    geforce 210  1 gb μεσα σε 5 μηνες τα εφτησε    και  αρχισε να εχει πολυ θορυβο ο ανεμιστιρας      πιστευω   οι  sapphire καρτες γραφικων AMD ειναι αρκετα καλες

Δημοσ.

Το οτι ζεματαγε η καρτα (η ψυκτρα προφανως) ειναι επειδη εχεις καλη αποροφηση θερμοκρασιας. Δεν ειναι κακο αυτο να ξερεις με τη θερμοκρασια πυρηνα σε λογικα πλαισια παντα

• Like 1
Δημοσ.

α μαλιστα βασικα  τη καρτα τη πλακετα της εκει ζεματαγε αλλα δεν παρατηρω καποιο κολημα απο καρτα γραφικων  

αλλα καταλαβα οτι το χειροτερο προβλημα μου που κολλαω ειναι οι μνημες   333  mhz   που να τρεξει σωστα οτιδιποτε εκει μεσα     κοιταξα τη μητιρκη μου λεει   ddr2  μονο υποστηριζω   και μεχρι 800  mhz
τωρα υπαρχουνε  ddr2  και 1066 mhz   παρολο που ειναι ακριβες  σημφερει  λετε εστω 800 να εβαζα?   εκτος αν υποστιριζει και 1000 ..

Δημοσ.

βαλε αυτες που υποστηριζει. Αν βαλεις παραπανω θα πεσουν μονες τους εκει που πρεπει.

Δημοσ.

ναι θα κοιταξω να βρω 4 μνημες του  1 γιγα   
  ελπιζω να αντεξουμε φετος   στην αθηνα που με θα φτασει 40 45 βαθμους η θερμοκρασια  ο υπολογυστης μου θα γινει καλοριφερ αν παιζω παιχνιδια αχαχα  αλα δε θα το ρισκαρω με εναν ανεμιστιρα μονο που εχω του πυργου μονο   

Δημοσ.

μαζεψε και τα καλωδια μεσα καλα, για να κυκλοφορει ο αερας. οσο και να μη σε πειθει αυτο.... παιζει μεγαλο ρολο στο σωστο airflow.

Δημοσ.

ναι σωστα αυτο το εχω  ακουστα  μηπως ειδες ποιο πανω τις φωτογραφιες που ανεβασα  για δες και πες μου σου φαινοντε καλα μεσα? παντος  θερμοκρασιες τωρα εχω  38  gpu  (cpu cores 32 33  ( motherboard 17-18) 

hdd  38   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...