Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή απόδοση, πράγματι. Πες μας μερικά πράγματα για το σύστημα.
Επίσης η κάρτα ξεκινάει από 300€ και ανεβαίνεις για διαθεσιμότητα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και κάποια Unigine. Μπορείς να τρέξεις και ένα Tomb Raider;

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 7950 DualX οταν την πηρα απο το αμαζον,μαζι με τα μεταφορικα την αγορασα 264Ε. Το στοκ της ειναι 925/1250 και το συστημα μου ειναι I5 3570K 4.5Ghz,Asrock Extreme 4 με 8gb RipJaw 1600Μhz,με Windows x64. Παρακατω θα παραθεσω στοκ (αν και την καρτα την πηρα για το OC της) UNIGINE και Tomb Raider με ολα στο Maximum  χωρις TRESSFX και με FXAA.

laara.jpg

sotck7950.jpg

Δημοσ.

1) Ποια έκδοση του Tomb Raider έχεις; Μπορείς να το τρέχεις με Ultimate Settings;

2) Ρίξε ένα Stable Clock στην VGA και τρέξε πάλι το Unigine.

Δημοσ.

Η εκδοση που εχω στο Τomb Raider ειναι η 1.01.743. Με την επιλογη ULTIMATE (TRESSFX ON) με στοκ εχουμε :

stockultimate.jpg

Και τωρα το OC :D To max stable χωρις να δω artifacts ειναι 1180/1625 με τα εξης αποτελεσματα :

Ultimate Settings

ocultimate.jpg

ocheaven.jpg

Δημοσ.

Οχι νομιζα πως το εκανε αυτοματα αυτο,δεν το ειχα προσεξει. Επιστρεφω λοιπον,και με ultra shadows,γιατι προσεξα επισης οτι ημουν με τον 13.4 Driver ενω κερδιζουμε 3-4  fps με τον 13.5 beta 2. BRB

Δημοσ.

Κατεβάζω το Update για το Tomb Raider.

Στο Unigine είμαστε το ίδιο. Ένα τσικ πιο πάνω είμαι, το οποίο είναι ουσιαστικά το ίδιο.

Γιατί έχεις stock το CPU; Με stock cooler είσαι; Επίσης η κάρτα γραφικών πως τα πάει από θερμοκρασίες και θόρυβο;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι στοκ, απλά το Unigine δεν αναφέρει το O/C στους Intel.

Επίσης, το Unigine δεν βγάζει σωστά Min, άσε να το τρέξει ολόκληρο μια φορά ως Demo και μετά πάτα Benchmark.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει ο Psycho. Άστο να το κασάρει πρώτα στη RAM.

Επίσης αν μπορείς βάλτα και εδώ να ξέρουμε τι μας γίνεται.

http://www.insomnia.gr/topic/485615-sli-gigabyte-gtx-650ti-boost-amd-fx/page-2

Βγάζεις πολύ παραπάνω score από τον qsis.

Δημοσ.

εγω το λεω οτι ειμαι μετριοπαθης , δε με ακους :P

η 7950 στα 800 mhz που εβγαινε καποτε  ειναι κοροιδια, για αυτο και τη πουλανε με 1000αρικο μερικοι  πλεον 

δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα σε καρτα γραφικων , μπορει να κλοκαρει διχως αυριο, ορεξη να εχεις να σκαλιζεις 

εγω απλα δε θελω να το παρακανω 

(και ουτε πρεπει να εχω και κορυφαιο κομματι , οχι οτι με χαλαει και αυτο που εχω  ) 

Δημοσ.

Με τους 13.5 Beta 2 εβγαλα 67.2fps Average σε Ultimate Settings χωρις ultra shadows. Με Ultra shadows εβγαλα :

swstos.jpg

Και ενα δωρο Valley :)

ggvaley.jpg

Η καρτα ηταν ΠΑΝΤΑ αθορυβη και φαντασου ειμαι πολλους μηνες με ανοιχτο καπακι και απο θερμακρασιες μεχρι και τον προηγουμενο μηνα ειχα στα παιχνιδια max temp 63-65,με oc 67-68. Τωρα ειμαι στο +5C απο οσα σου ειπα αλλα γενικα ναι ειχα Max temp 60-61 για πολυ καιρο οποτε θεωρειται κρυα καρτα πιστευω.

Παω για υπνο εγω,καλη συνεχεια,συνεχιζουμε αυριο οτι αποριες και benchmark υπαρχουν. :P

Δημοσ.

ειναι αρκετα κρυες γενικα οι 7950 και ταση να εχουν ανεβασμενη , εγω για αυτο και δε φοβαμαι τοσο την αξιοπιστια τους σε βαθος χρονου παρα το o/c που τρωνε 

(αν και εχω 3 χρονια εγγυηση, χεστηκα ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...