Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εδωσα χτες το κινητο μου να τραβηξει καποιος video και το video παιζει στα πλαγια , υπαρχει περιπτωση με καποιο προγραμμα στο pc να γινει το video περιστροφη, δεν μου εχει ξανατυχει? Ευχαριστω

Δημοσ.

Τι εννοείς παίζει στα πλάγια? Χρειάζεται rotation (περιστροφή) 90 ή 180 μοίρες ή φαίνεται σαν αντανάκλαση και θέλεις reverse?

Σε ενδιαφέρει να γίνει on-the-fly ενώ απλά το αναπαράγεις με player ή θέλεις reencoding για να το φτιάξεις εντελώς?

Πες μου και το είδος του αρχείου.

Δημοσ.

Τι εννοείς παίζει στα πλάγια? Χρειάζεται rotation (περιστροφή) 90 ή 180 μοίρες ή φαίνεται σαν αντανάκλαση και θέλεις reverse?

Σε ενδιαφέρει να γίνει on-the-fly ενώ απλά το αναπαράγεις με player ή θέλεις reencoding για να το φτιάξεις εντελώς?

το βιντεακι ειναι mp4 και θελω να το γυρισω 90 μοιρες, δεν χρειαζεται κατι αλλο μονο αυτο αν γινεται

Δημοσ.

Δε μου είπες ωστόσο αν σου αρκεί ένα on-the-fly rotation ή θέλεις permanent μετατροπή. Με το mpc μπορείς να πας στην καρτέλα View/Options/Keys και να ψάξεις να βρεις τα keywords που χρειάζεσαι για το rotation αναλόγως τον άξονα y/x και τις μοίρες που θέλεις. Είναι Alt+numpad numbers ενώ έχεις το numpad ενεργοποιημένο.

Για reencode γίνεται πολύ εύκολα με ένα απλό σκριπτάκι, μα χρειάζεσαι βασικές γνώσεις Megui+Avisynth. Απλά κάνε copy-paste την εντολή:

ffvideosource("C:\Users\name\Documents\video.mp4")
turnleft() # (ή turnright() αναλόγως από πού πρέπει να το περιστρέψεις)

στο notepad αλλάζοντας τη διαδρομή του αρχείου στον σκληρό και σώσ' το με την κατάληξη .avs περνώντας το στο Megui.

Cloud μήπως θες και εκκαθαριστικό για να του λύσεις την απορία του;;;

Δε ρώτησα κάτι περιττό, μα ό,τι χρειαζόταν για να δούμε τι θέλει ακριβώς το παιδί και πώς μπορεί να το επιτύχει. Αν δεν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας, μην trollάρεις.

Δημοσ.

Δε ρώτησα κάτι περιττό,

Τίτλος θέματος

επεξεργασια video(περιστροφη)

Μας λέει θέλει περιστροφή αλλά των ρωτάς

μας λέει επεξεργασία αλλά των ρωτάς

Και το είδος του αρχείου είναι εντελώς αδιάφορο αφού με όλα την ίδια διαδικασία θα κάνεις.

Δημοσ.

παιδια κατι ακομη που ξεχασα, ενταξει γυρισε η εικονα του βιντεο, αλλα σε ολα τα Player το βιντεο ειναι στο κεντρο, και δεξια αριστερα μαυρη οθονη, υπαρχει καμια επιλογη σε αυτο το προγραμμα? αν σας εδωσα να καταλαβεται το προβλημα τωρα

Δημοσ.

Αν έχεις ανάλυση landscape και το βίντεο είναι portrait πως θες να σου το δείχνει δηλαδή;;;

Όταν το βλέπεις σε full screen ή θα έχεις μπάρες δεξιά αριστερά ή θα κάνει «ζουμ» κόβοντας από πάνω-κάτω.

http://matthewjamestaylor.com/demos/ipad-css-layout/ipad-layout-dimensions.gif

Δημοσ.

Μας λέει θέλει περιστροφή αλλά των ρωτάς

Μάλιστα, τόσο παράξενο ήταν που ρώτησα σε τι μοίρες η περιστροφή χρειάζεται να γίνει για να γράψω και τη σωστή εντολή στο σκριπτ? Τι σε πείραξε, που απλά ανέφερα και το reverse για να βεβαιωθώ ότι ήταν το rotation και δεν τα είχε μπερδέψει?

Και το είδος του αρχείου είναι εντελώς αδιάφορο αφού με όλα την ίδια διαδικασία θα κάνεις.

Αν είναι να γίνει όπως πρέπει η μετατροπή και με αξιοπρεπή αποτελέσματα που μόνο το Megui μπορεί να κάνει στο reencoding, το είδος του αρχείου μόνο αδιάφορο δεν είναι. Ο Loader κατά κανόνα είναι avisource() για τα .avi, ffmpegsource() για τα .mp4, ffvideosource() για τα .mkv/mp4 και dss2() για τα vfr video. Προφανώς και είχα λόγο που ρώτησα. 

Με τον τρόπο που ανέφερες στο λινκ που παρέθεσες ίσως να μην έχει σημασία το είδος, μα αν πρόσεξες μίλησα ξεκάθαρα για το Avisynth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...