BrahmaBull Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Παιδιά είναι σίγουρο ότι θα γίνει το update σε jelly bean? Επίσης, πιστεύεται ότι θα υπάρχουν αποθέματα Galaxy S Advance; Θα μπορέσω να το βρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι θα γίνει.Την έχει πάρει ήδη σε κάποιες χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrahmaBull Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι θα γίνει.Την έχει πάρει ήδη σε κάποιες χώρες. θα υπάρχουν αποθέματα Galaxy S Advance; Θα μπορέσω να το βρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αυτό δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrahmaBull Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Η βλακεία είναι ότι αν το πάρω θα έχω την Jelly Bean και μετά τέλος τα updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ενα root και τα update δεν σταματουν ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Οτι ειπε ο απο πανω, αλλα μονο το root δεν φτανει θελει και πολυ διαβασμα και πολυ χρονο στο testing της καθε rom και βεβαια προσοχη και υπομονετικοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Οτι ειπε ο απο πανω, αλλα μονο το root δεν φτανει θελει και πολυ διαβασμα και πολυ χρονο στο testing της καθε rom και βεβαια προσοχη και υπομονετικοτητα! Συμφωνω απολυτα φιλε αλλα κ εγω οταν πρωτοασχοληθηκα με το root νομιζα οτι θα ειναι δυσκολο κτλ αλλα τελικα ακολουθωντας τις οδηγιες που μου εδωσαν καταφερα να κανω ευκολο root και να περναω ROMS πλεον για την πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα