NinjaMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 "Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία όμως μπορούμε να πούμε πως το βασικό συστατικό του ήταν η νάφθα αναμεμειγμένη με κάποια άλλα στοιχεία όπως το πετρέλαιο, το λάδι, το θειάφι, το νίτρο, και η πίσσα" - Πηγή: Site: http://strangehellas.blogspot.gr/2010/02/blog-post.html">Το "υγρό πυρ" των Βυζαντινών Απόψε το βράδυ είναι ξεχωριστή ημέρα. Θέλω να πάω στο σπίτι της κοπέλας που μου αρέσει και με ένα μπουκάλι βενζίνη να σχηματίσω το όνομα της στον δρόμο, να το ανάψω με φωτιά και να την φωνάξω έξω να το δει. Το θέμα μου είναι το εξής: πολλά από τα συστατικά που περιγράφονται παραπάνω για την κατασκευή υγρού πυρ σίγουρα τα έχω στην αποθήκη. Τι μου προτείνετε εσείς όμως; Υπάρχει κάποια υγρή ουσία που όταν θα γράψω το όνομα της στον δρόμο θα συνεχίσει να καίει παρά π.χ. τον αέρα ή οτιδήποτε άλλο, ή πιστεύεται ότι και η βενζίνη μπορεί να κάνει την δουλειά της; Κλείνοντας, αν υποθέσουμε ότι κάποιος γείτονας ενοχληθεί ιδιαίτερα και καλέσει την αστυνομία εγώ τι κυρώσεις θα έχω (αν κάτι τέτοιο θεωρείται παράνομο)..; Ευχαριστώ προκαταβολικά. 9 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ΔΕΝ-ΕΧΩ-ΛΟΓΙΑ-ΝΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ-ΤΟ-ΓΕΛΙΟ-ΚΑΙ-ΤΑ-ΔΑΚΡΥΑ 140 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση panagos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν την πας κάνα σινεμά λέω εγώ και να αφήσεις τις μλκιες; 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση andreapaog328 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 μαν θα πάρεις φωτιά. γάμα το. παρε σοκολατακια. 68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πάνω που έλεγα ότι το θέμα με το τρένο είναι ό,τι καλύτερο ανοίχτηκε το σ/κ. Fuck yea. Σε βλέπω να κάνεις κάγκελο μια νύχτα, όλο και κάποιος λιγότερο ρομαντικός γείτονας θα φωνάξει αστυνομία. Αν φυσικά γλιτώσεις τη μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν την πας κάνα σινεμά λέω εγώ και να αφήσεις τις μλκιες; Φίλε μου σεβαστή η γνώμη σου αλλά να κρατάμε και ένα επίπεδο... Εγώ θα το κάνω και το ξέρω, το θέμα είναι αν μπορείτε να δώσετε και καμιά συμβουλή έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πειστικότερο και ακίνδυνο, εν μέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εχεις σκεφτει πως ισως να μην το εκτιμησει και πολυ απλα να ντραπει?. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Προτεινω να μην το κανεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 παρε ενα νεροπιστολο,βαλε βενζινη και καντο φλογοβολο. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Σε βλέπω να κάνεις κάγκελο μια νύχτα, όλο και κάποιος λιγότερο ρομαντικός γείτονας θα φωνάξει αστυνομία. Αν φυσικά γλιτώσεις τη μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων. Θα το κάνω undercover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Υγρό Πυρ και ακίνδυνο; Έχεις υπόψη ότι το χρησιμοποιούσαν για να καίνε ολόκληρα πολεμικά πλοία μαζί με τότε ναύτες, ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΕΣΒΗΝΕ ούτε μέσα στη θάλασσα, έτσι; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν διαβασα ουτε το 1ο ποστ ουτε τα σχολια αλλα οτι νανε!!! χααχαχαχαχ edit:Τωρα τα διαβασα. Και εγω προτινω να μην το κανεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 βάλε γκαζάκια κάτω απο το αυτοκινητο του πατέρα της και πέτα πάνω τους μια αναμμένη πατσαβούρα, θα γουστάρει αφανταστα το γκομενάκι 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δοκίμασε να γράψεις το όνομά της με τον μετροπόντικα ρε μεγάλε. Ή κάψε κάποια διαμερίσματα στην απέναντι πολυκατοικία που να σχηματιζουν τα αρχικά σας. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις