Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αν και το wifi μου ειναι κλειδωμένο και περασμένες ip στο ρουτερ για φιλτράρισμα, εχω το netwatcher για να βλέπει 24/7 ποιος κανει σύνδεση. Πριν καιρό (δεν θυμάμαι αν ήταν πριν το MAC adress φιλτράρισμα που εχω τώρα) βλέπω αυτο: Τι στο #$%#$% ειναι αυτο ρε παιδια; χωρις MAC adress;;;; btw, εχω ρυθμίσει: WPA-PSK: TKIPAES και SSID Settings το Authentication Type σε WPA-PSK/WPA2-PSK
leonidas_fs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα σου έλεγα να κανεις ενα traceroute στην 192.168.1.207, αλλα λογικά δεν θα δεις και πολλά... Αν είσαι σίγουρος οτι δεν είναι κάτι δικό σου, άλλαξε κωδικό απο το wifi και δες αν ξανα είναι μέσα! Αν οχι τότε κάποιος σύνδεσε κάτι στο WiFi σου!!
flyer Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Απενεργοποίησε το dhcp server στο router και βάλε καρφωτές ip adresses στο δικτυό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα σου έλεγα να κανεις ενα traceroute στην 192.168.1.207, αλλα λογικά δεν θα δεις και πολλά... Αν είσαι σίγουρος οτι δεν είναι κάτι δικό σου, άλλαξε κωδικό απο το wifi και δες αν ξανα είναι μέσα! Αν οχι τότε κάποιος σύνδεσε κάτι στο WiFi σου!! Απενεργοποίησε το dhcp server στο router και βάλε καρφωτές ip adresses στο δικτυό σου. Όταν λες καρφωτές, εννοείς MAC adress φιλτράρισμα;
leonidas_fs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Οχι, όταν εννοεί καρφωτές εννοεί να απενεργοποιήσης την υπηρεσία DHCP που έχει το ρούτερ σου. ( Τι είναι το DHCP? Δες εδω) Αυτο που σου είπα είναι πιο εύκολη λύση. Την έκανες;
takistmr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα σου έλεγα να κανεις ενα traceroute στην 192.168.1.207, αλλα λογικά δεν θα δεις και πολλά... Με το traceroute δεν θα δει τίποτα γιατί το traceroute χρησιμοποιείται για να μετρήσει χρόνο από ρουτερ σε ρουτερ και να βρει που κολάει το δίκτυο. Εδώ η συσκευή είναι μέσα στο ίδιο του το δίκτυο.
rfc Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το mac=00 κανεις δε το προσεξε? Εχει φαει backtrack ο τυπος.
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για να δεις ποιος είναι και από έρχεται αυτή η οντότητα στο δίκτυο σου θέλει utilities που υπάρχουν στο linux.Το tracert δεν σου παρέχει πληροφορίες για το ip που κανεις traceούτε το να κλεισεις το DHCP είναι κανένα σοβαρό κλείδωμα γιατί το ip/subnet το βρίσκεις εύκολαΔεν νομίζω να είναι θύμα επίθεσης γιατί οποιος ξέρει να δουλεύει backtrack ξέρει και πως το mac με μηδενικά είναι invalid και δεν θα το χρησιμοποιούσεΔώσε link για το πρόγραμμα netwatcher που χρησιμοποιείς γιατί με το ίδιο όνομα υπάρχουν τουλάχιστον 100 μπορεί να κάνει λαθος και το ίδιο το πρόγραμμα.Εξάλλου δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα κάθε router έχει λίστα με τους connected clients αλλα και αυτούς που είχαν μπει παλιότερα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Link για το netwatcher: http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html Btw, τρεχω WINDOWS 7. PrintScreen προγράμματος: To backtrack τι ειναι ρε παιδια; τι κανει; τι σου κανει; σε παρακολουθει; WTF; ΝΟΜΙΖΩ, δεν ειμαι σιγουρος, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτο γινοταν ΛΙΓΟ πριν χτυπησω τις MAC adress μεσα στο ρουτερ. Απο τοτε δεν το ξαναειδα. Ποτε ομως! Και παλι... νομιζω οτι ηταν πριν χτυπησω τις MAC adress. Σας παρακαλώ πειτε μου για το backtrack. Επίσης, υπάρχει τρόπος να βρω ολη την λίστα που λες biomecanoid;;;
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 H λιστα με τους clients ειναι μεσα στο interface τou router σου, τωρα που ακριβως παιζει αναλογα με το router σου
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 H λιστα με τους clients ειναι μεσα στο interface τou router σου, τωρα που ακριβως παιζει αναλογα με το router σου Κανενα update σχετικά με το backtracκ; με εχετε φρικάρει...
biomecanoid Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 To backtrack ειναι Linux OS για penetration testing:
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και οταν λέει ο rfc οτι "έφαγα" backtrack τι σημαινει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα