Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λειπον οπως θυμαστε την εκαψα την msi και πηρα μια φτηνη απο το stock (πλαισιο) με 27 ευρω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Foxconn-H61MX-B3-s1155-DDR3-H61.htm

και δεν εχει επιλογη για overclock αμαν κανω μια αναβαθμηση στο bios θα ελαξει κατι ή ειναι το Chipset?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολυ καλη mobo για τα λευτα της. Αυτη ειχα και εγω πριν την Asrock και την MSI. Το τελευταιο bios, δινει υποστηριξη μονο για Ivy Bridge και τιποτε αλλο. Οποτε το ξεχνας το OC.

Δημοσ.

μπορω να την παω πισω σε 20 ημερες αν βρω καμια αλλη θα δουμε

με ποια μπορω να κανω overclock και να εχει

1)4 σλοτ για μνημες

2)2 ή και 3 για καρτα γραφικων (pci)

3)hdmi (δεν ειναι και αναγκαιο αλλα για να μην βαζω μια καρτα που την εχω για τον αλλον και δεν δουλευει)

4)να ειναι γυρο στο 80αρι με 100αρι

μονο απο πλαισιο

Δημοσ.

Καμια. 2x PCi express και 4 slot για ram μονο σε gigabyte και MSI. Ειχα την z77ma g45 προ καιρου αλλα μη φανταστεις πολλα πραγματα στο overclock. Μονο το multiplier ανεβαζεις.

Δημοσ.

στο πλαισιο σε 20 ημερες μπορεις να την πας πισο αν δουλευει ολα τα προιοντα

και απο στοκ δεν εχω προβλημα

για αυτην τι λετε?www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-B75M-D3H-s-1155-B75-DDR3.htm

Δημοσ.

Παρε μια Τurbo-X για βαρυ overclock

δεν υπαρχει μητρικη για overclock turbo-x απο οτι καταλαβα

Δημοσ.

h61, b75 και h77 δεν κάνουν για overclocking. Θέλεις είτε z68 είτε z77. Η φτηνότερη που έχει όλα όσα λες είναι η asrock z77 extreme 4, κοστίζει 130 ευρώ και δεν την έχει το πλαίσιο. Από το πλαίσιο είναι αυτή:  http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77X-UD3H-s-1155-Z77-DDR3-Z77X-UD3H.htm

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το ξεχνάς..

Δημοσ.

www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-Z77M-D3H-s-1155-Z77-DDR3-HDMI.htm

αυτη ειναι ζ77

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν κάνει crossfire/sli x8. Eπίσης το z77 δεν λέει κάτι από μονο του αν θες να πας ψηλά όπως σου αξίζει σαν overclocker. Θες και καλή μητρική. Αυτή που δείχνεις δεν κάνει..

Δημοσ.

παιδι μου χαζο εισαι αν θες να κανεις οσ δεν παιρνεις μητρικη τurbo-x και το chipset z77

εσυ παλι ποιος εισαι φιλαρακο που μολις γραφτηκες και λες τον αλλον χαζο...

?

τι στο καλο θα γινει με τους διπλους λογαριασμους..

ποτε θα αρχισει αυτο το διαβασμα για τις πανελληνιες ρε 15χρονα ?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...