The_Seeker Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Αναζητώ μια αξιόπιστη λύση για docking station, ώστε να μπορώ να αλλάζω με ασφάλεια δίσκους sata 3.5". Το interface με ενδιαφέρει να είναι κυρίως usb2/3. Έχετε κάτι καλό (δοκιμασμένο) υπόψη σας; Αυτό σαν λύση το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.msystems.gr/index.php?category=2001&product=15689 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
makfil Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τις δυνατότητες του converter που αναφέρεις αλλά πρόσφατα αγόρασα αυτό και αφενός έγραψα αρκετούς δίσκους 2ΤΒ και παίζω ταινίες, χωρίς κανένα πρόβλημα (μέχρι στιγμής). ΥΓ Συμπληρώνω, με σύνδεση usb 3.0 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2013 από makfil
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ίδιο με το παραπάνω, άλλης εταιρίας (Raidsonic) έχω κι εγώ, με USB3 σύνδεση. Αυτό εδώ. Φουλ ευχαριστημένος. Παρόμοιες λύσεις αν θέλεις και eSata port : 1). Raidsonic Icy Box IB-351StU3S-B (USB3 + eSata), 2). Raidsonic Icy Box IB-112StUS2-B (USB2 + eSata).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα