moredread Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δείτε και αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15719 !!! AKYΡΟ δεν έχει κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από moredread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 αν εχει παρει κανεις τον 4540s me ton intel ας μας βαλει πει την αξιολογηση των windows να παρουμε μια γευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το παρηγγειλα το μοντελο με τον Intel επεξεργαστη αλλα θα το εχω την επομενη Παρασκευη στα χερια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 καλοριζικο καλο φενεται ανοιγει και ωραια απο κατω... Το παρηγγειλα το μοντελο με τον Intel επεξεργαστη αλλα θα το εχω την επομενη Παρασκευη στα χερια μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akatsim Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 αν του βάλεις ενα i5 φθηνό (βρίσκεις και με 50 ευρώ ) + μια 2 άρα μνημούλα γίνεται ωραίο μηχανάκι. Και με την HD4000 παίζεις παιχνίδια αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις. ξέρουμε αν εχει SATA 3 ο ιντελ ή ο AMD ? Ο φίλος ο corpse_grinder μπορεί να μας πεί που έβαλε τον SSD .. σου δίνει ταχύτητες sata 2 ή 3 ; Παιζει Sata 3 τουλαχιστον στο Ιντελ. Τι chipset εχει το amd και αν δινει sata 3 εκεινο δεν γνωριζω. ΗΜ76 χωρις sata 3 θα ηταν κουφο. http://h30434.www3.hp.com/t5/Hardware-Upgrades-Replacements/hp-probook-4540s-support-sata-3/td-p/2439029 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 το sata 3 είναι πολύ καλό στοιχείο..ειδικά αν βάλεις SSD βλέπεις καλή διαφορά εναντι του sata2.. το λέω εμπειρικά. αν το υποστηρίζει οπως φαίνεται ενα + για το ιντελ μοντέλο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγώ πάντως παιδιά πιστεύω ότι είναι λάθος να πας σε intel!! είναι ποιο δυνατή η cpu αλλα από κάρτα γραφικών δεν!! επίσης παίρνεις μικρότερο σκληρό μικρότερη ram και η μετάβαση σε καλύτερο cpu είναι μεγάλο κόστος!! για εμενα μονόδρομος στον AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 απο αντίστοιχο pdf που βρήκα για το 4545s /14307_div.html/ προκύπτει ότι: ACCELERATED PROCESSING UNIT* AMD Quad-Core A8-4500M APU with Radeon™ HD 7640G Graphics (2.8 GHz/1.9 GHz, 4 MB L2 cache, 4 cores)AMD Dual-Core A6-4400M APU with Radeon™ HD 7520G Graphics (3.2 GHz/2.7 GHz, 1 MB L2 cache, 2 cores) Επίσης σε άλλη σελίδα της hp υπάρχει και το μοντέλο μας και τα 2 παραπάνω με τα πλήρη πιθανά χαρακτηριστικά τους. οπότε λογικά και βάση τον παραπάνω δεν θα υποστηρίζεται ο A10.. :-S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 εγώ πάντως παιδιά πιστεύω ότι είναι λάθος να πας σε intel!! είναι ποιο δυνατή η cpu αλλα από κάρτα γραφικών δεν!! επίσης παίρνεις μικρότερο σκληρό μικρότερη ram και η μετάβαση σε καλύτερο cpu είναι μεγάλο κόστος!! για εμενα μονόδρομος στον AMD Το λες για παιχνιδια ομως ετσι ? Για ολα τα υπολοιπα ? Τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 δεν είναι σίγουρο .. μιας και πρόκειτε για επεξεργαστές ίδιου τύπου. Θα το ψάξω καλύτερα οταν θα έχω χρόνο.. Το σίγουρο είναι οτι δεν έχει κυκλοφορήσει το μοντέλο (4545s) με τον Α10 και οχι οτι δεν θα είναι συμβατό. Επίσης ο Α8 μπαίνει ανετα μιας και έχει φορεθεί στο 4545s και official..και είναι καλή και οικονομικ λύση. εγώ είμαι στο στάδιο παραγγελίας συγκέντρωση προιόντων... δεν ξέρω αν θα παραλάβω σήμερα.. ελπίζω να κανουν παραδόσεις αυριο που ειναι Σάββατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 δεν είναι σίγουρο .. μιας και πρόκειτε για επεξεργαστές ίδιου τύπου. Θα το ψάξω καλύτερα οταν θα έχω χρόνο.. Το σίγουρο είναι οτι δεν έχει κυκλοφορήσει το μοντέλο (4545s) με τον Α10 και οχι οτι δεν θα είναι συμβατό. Επίσης ο Α8 μπαίνει ανετα μιας και έχει φορεθεί στο 4545s και official..και είναι καλή και οικονομικ λύση. εγώ είμαι στο στάδιο παραγγελίας συγκέντρωση προιόντων... δεν ξέρω αν θα παραλάβω σήμερα.. ελπίζω να κανουν παραδόσεις αυριο που ειναι Σάββατο. Αυτό εδώ μας λέει τίποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Το λες για παιχνιδια ομως ετσι ? Για ολα τα υπολοιπα ? Τι λες ? σύνφωνα με την δίκια μου εμπειρία το κρίνω φιλε μου εγώ που τρέχω autocad,matlab,eclipse θέλω καλο cpu αλλα και gpu!!γενικά σε όσα laptop έχω δουλέψει με ενσωματωμένη gpu δεν με καλύψανε σχεδόν καθόλου.. είναι πως το βλέπει ο καθένας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλα εγω δε το θελω για τετοιες εφαρμογες,θελω ομως να σερφαρω με πολλα παραθυρα ενω π.χ μεταφερω αρχεια στο δικτυο ταυτοχρονα με αναπαραγωγη μουσικης...η γνωμη σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Μηπως για όσους σκεφτόμαστε την αγορά του οικονομικού probook (284 ευρώ) με τον intel dual core 1000m και πιθανή μετάβαση σε άλλη cpu, να προτιμήσουμε αυτό (440 ευρώ) με i3 3210m και + 2gb ram και έχει 500gb hdd εναντι 320 του hp. Η διαφορά βγαίνει στα 155 ευρώ και δεν χρειάζεται να μπεις στο κόπο αγοράς και αλλαγής cpu κλπ. Τι λέτε; toshiba site specs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλα εγω δε το θελω για τετοιες εφαρμογες,θελω ομως να σερφαρω με πολλα παραθυρα ενω π.χ μεταφερω αρχεια στο δικτυο ταυτοχρονα με αναπαραγωγη μουσικης...η γνωμη σου ? εγώ πιστεύω και με τον amd δεν θα έχεις πρόβλημα!!θα έχεις και τούμπανο κάρτα γραφικών και μεγάλο σκληρό!!πιστεύω θα σε ικανοποιεί αρκετά! τώρα φιλε ακόμα και να μην σε ικανοποιεί πάνε σε έναν Α8 που τον έχω δουλέψει και είναι παρα πολύ καλός επεξεργαστής και κάνει μονο 50 euro +ότι η αλλαγή είναι εύκολη αλλα σου λέω ο καθένας τι θέλει!! δεν λέω ότι ο intel δεν είναι καλός η θα κόλα αλλα πχ άμα θες να αλλάξεις τον intel και να πας σε i3-i5 τα λεφτά είναι πολλά και στο τέλος μπορεί να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αναλογικά με τα λεφτά που δαπάνησες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις