Προς το περιεχόμενο

APU with Radeon HD 7660D crossfire ? 6670

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου αγοραστηκε ο υπολογιστης..http://www.insomnia.gr/topic/482141-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-pc-350-400-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

AeroCool Strike-X One Midi Tower no PSU Black

AMD A10-5800K 3.8 GHz Quad Core Socket FM2 100W Box (AD580KWOHJBOX)

Asrock Socket FM2 FM2A75 Pro4-M GLan Audio Raid

Corsair Power Supply 450W ATX 24 pin VS CP-9020052-EU Active-PFC Retail

4 gb ddr3 1600 mhz

Lg 22΄HD

Ειμαι για μια ξεχωριστη καρτα γραφικων.

Τα παιδια μεσα στο θεμα που ειχα ανοιξει για την αγορα υπολογιστη αναφεραν για καρτουλα την 6670 και με  crossfire με την ενσωματομενη APU with Radeon HD 7660D θα δω μεγαλη βελτιωση.

Ερωτώ:\

1)Τι ειναι το  crossfire?

2)Εκτος απο την καρτα 6670 (δεν ξερω αν γινεται και με καποια αλλοι πιο δυνατη καρτα) χρειαζομαι και κατι αλλο για αγορα πχ καλωδια...

3)Μπορω να το κανω μονος μου ως ασχετος που ειμαι....τοποθετηση μια καρτουλας θα τα καταφερω..

4)θα χρειαστουν καποιες ρυθμισεις στο BIOS

5) Ποιες απο της παρακατω ειναι για την δικια μου περιπτωση γιατι βλεπω πολλα μοντελα 6670 με διαφορετικες τιμες http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6670

6) Αν ειναι μια καλη κινηση η αγορα της απο μια καρτουλα πιο δυνατη πχ 7770 (στα 110 ευρω περιπου) η 650t στα ιδια λεφτα 

ευχαριστω εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Δεν αξίζει το crossfire, την πάτησα και εγώ ,πάρε μια 7770 χίλιες φορές καλύτερα.

Προσπαθησες φιλε το ιδιο πραγμα και δεν.....

Γιατι αν διαβασες μεσα στο θεμα με την αγορα υπολογιστη ,ακουστηκε για καλυτερες αναλυσεις

Δημοσ.

1 λέξη μόνο : stuttering ,βάλτο στο google να δεις τι είναι. στο 98% των περιπτώσεων θα παίζεις μόνο με την 6670 ,τόσο ανυπόφορο είναι όταν έχεις ενεργό το crossfire. 2-3 παιχνίδια είναι που το αξιοποιούν χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

1 λέξη μόνο : stuttering ,βάλτο στο google να δεις τι είναι. στο 98% των περιπτώσεων θα παίζεις μόνο με την 6670 ,τόσο ανυπόφορο είναι όταν έχεις ενεργό το crossfire. 2-3 παιχνίδια είναι που το αξιοποιούν χωρίς πρόβλημα.

Το vsync το έχουμε ακουστα?

Δημοσ.

Παμε άλλη μία όπου και πάλι θα σου απαντησω χωρις να ανεβάζω τους τόνους όπως εσύ.

Το microstuttering  ειναι γενικά πρόβλημα που παρουσιαζεται σε όλα τα cf /sli setups. Μεχρι εδώ νομίζω συμφωνούμε, εεε??

Δεν έχει καμια σχεση αν είναι hybrid ή κανονικό cf ... το πρόβλημα εμφνίζεται το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.

Το πρόβλημα λύνεται πλήρως ή μερικώς με χρήση του vsync. 

H nv στο sli το έχει λύσει πλήρως το πρόβλημα με την ενσωμάτωση του adaptive vsync στους οδηγούς.

Τωρα αν εσύ είσαι απο αυτούς που θέλουν να παιζουν με απενεργοποιημένο vsync για να βλέπυν μεγαλα νουμερακια με το fraps αυτό είναι αλλο θεμα και είναι δικαιωμα σου.

Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνουν οτι προτείνω στον TS να προχωρήσει σε διάταξη cf. Απλη προσπάθεια είναι ώστε να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση! 

Δημοσ.

Αν καταλαβα παιδια σωστα (λιγο με της ορολογιες τα εχασα) να μην κανω την αγορα της 6670 :fear:

Μαζευω λεφτα για μια καλυτερη καρτουλα???

Σωστα? Κριμα γιατι το σκεφτομουνα , και με αυτην την λογικη μπηκε ο συγκ επεξεργαστης.

Αντι για την 6670 καποια αλλοι προταση?

Αλλιως το αφηνω προσωρινα οπως ειναι και κατα της γιορτες (Αι βασιλη !!!) βαζουμε μια .

Μια απαντηση σε αυτο το ερωτημα ετσι πληροφοριακα

5) Ποιες απο της παρακατω ειναι για την δικια μου περιπτωση γιατι βλεπω πολλα μοντελα 6670 με διαφορετικες τιμες http://www.skroutz.g...?keyphrase=6670

Δημοσ.

Έγινε ρε φίλε ,αφού γνωρίζεις εσύ τον υπολογιστή μου καλύτερα ,εγώ το βουλώνω και αποχωρώ,ούτως η άλλως πάλι θα μου τα σβήσουν όσα γράψω.

Δημοσ.

Έγινε ρε φίλε ,αφού γνωρίζεις εσύ τον υπολογιστή μου καλύτερα ,εγώ το βουλώνω και αποχωρώ,ούτως η άλλως πάλι θα μου τα σβήσουν όσα γράψω.

Σε εμενα αναφερεσε ?

Δημοσ.

@gkarabid , όχι  και συγγνώμη ξέχασα να γράψω σε ποιόν αναφέρομαι!  Εσύ απλώς να έχεις υπόψη σου ότι με το hybrid crossfire δεν πρόκειται να πιάνεις συχνότητες ανανέωσης ίσες η μεγαλύτερες της συχνότητας ανανέωσης του μόνιτορ για να έχει νόημα το vsync όπως γράφει κάποιος εύθικτος παραπάνω.   

Δημοσ.

@gkarabid , όχι  και συγγνώμη ξέχασα να γράψω σε ποιόν αναφέρομαι!  Εσύ απλώς να έχεις υπόψη σου ότι με το hybrid crossfire δεν πρόκειται να πιάνεις συχνότητες ανανέωσης ίσες η μεγαλύτερες της συχνότητας ανανέωσης του μόνιτορ για να έχει νόημα το vsync όπως γράφει κάποιος εύθικτος παραπάνω.   

Μάλλον για fps ίσα η μεγαλύτερα του ρυθμού ανανεώσης εννοείς. Και λογικό είναι να μην τα πιάσεις αν προσπαθείς με τέτοιας δύναμης κάρτες να τα παίξεις όλα full.

Ετσι και αλλιώς όταν παίζεις Πολυ κάτω από τα 60fps το gaming από φυσικού του δεν είναι smooth και δεν φταίει το micro stuttering.

Φίλε gkarabid αν βολεύεσαι προς το παρόν μόνο με την κάρτα του APu ναι είναι προτιμότερο να περιμένεις και να πάρεις μια καλη κάρτα.

Δημοσ.

Μάλλον για fps ίσα η μεγαλύτερα του ρυθμού ανανεώσης εννοείς. Και λογικό είναι να μην τα πιάσεις αν προσπαθείς με τέτοιας δύναμης κάρτες να τα παίξεις όλα full.

Ετσι και αλλιώς όταν παίζεις Πολυ κάτω από τα 60fps το gaming από φυσικού του δεν είναι smooth και δεν φταίει το micro stuttering.

Φίλε gkarabid αν βολεύεσαι προς το παρόν μόνο με την κάρτα του APu ναι είναι προτιμότερο να περιμένεις και να πάρεις μια καλη κάρτα.

Χαίρομαι που επιτέλους το κατάλαβες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...