Vaggelis10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Έχω κάποια αρχεία βίντεο σε HD. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μειώσω το χόρο που καταλαμβάνουν στον σκληρό μου.Τι ρυθμίσεις να αλλάξω στο αρχείο έτσι ώστε να μειωθεί το μέγεθος αλλά η ποιότητα να μην επιρεαστεί πολύ. Όπως βρίσκεις στο διαδίτκτυο αρχεία σε μορφή brrip 720p. Αυτό θέλω να κάνω και εγώ. Κάποιο καλό πρόγραμμα;
adam123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλησπέρα.Εγώ το μόνο site που ξέρω για μείωση του χώρου είναι το any video converter.Διαλέγεις ένα βίντεο που θες και το μετατρέπεις σε ότι μορφή θες.Βέβαια η ποιότητα αλλοιώνεται αρκετά αλλά εμένα προσωπικά που τα έκανα από βίντεο σε mp3 μου τα έκανε σε πολύ λιγότερα Mb.Μπορείς αν θες να το κατεβάσεις από εδώ-----> http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/Τσέκαρε το και πες μου την γνώμη σου. Α και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω.Μπορεί να σου τύχει να πατήσεις να κάνεις μετατροπή κάποιο βίντεο και να μην σου μειώσει τα Mbs αλλά να στα κάνει και παραπάνω κιόλας.Είναι ανάλογα τι μορφή θα επιλέξεις.
parsifal Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Φίλε @Vaggelis10, καλημέρα. Γι' αυτό που ζητάς να κάνεις, το θέμα δεν είναι απλά και μόνο να σου προταθεί ένα πρόγραμμα. Το ζουμί είναι στις ρυθμίσεις και στη δυνατότητα παραμετροποίησης. Τα περισσότερα «εύκολα» προγράμματα μετατροπής video, επειδή ακριβώς απευθύνονται σε αρχάριους σπάνια επιτρέπουν τη διεξοδική παραμετροποίηση των ρυθμίσεων κωδικοποίησης. Και ακόμη κι αν επιτρέπουν σεβαστό επίπεδο παραμετροποίησης, επειδή προσπαθούν να πιάσουν το «μέσο όρο» των αναγκών οι default ρυθμίσεις τους δε θα δώσουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις περιπτώσεις που έχουμε «ιδιαίτερες ανάγκες». Για πρόγραμμα, οι δικές μου προτάσεις είναι: 1. Handbrake που ανέφερε ο @vaiosgtr 2. MeGUI 3. RipBot264 Κατέβασέ τα, εγκατέστησέ τα, παίξε λίγο μαζί τους και με τις ρυθμίσεις τους, κάνε μερικές δοκιμαστικές κωδικοποιήσεις (με κάποιο κλιπάκι μικρής διάρκειας, για να μη φας ώρες στην κωδικοποίηση). Ρίξε μια ματιά και στο Insomnia Wiki, στον οδηγό για το RipBot264 που είχα γράψει πριν κάμποσο καιρό. Όχι τόσο για το «κατά γράμμα», αλλά για τα σημεία όπου εξηγώ λίγο τη λογική πίσω από τις ρυθμίσεις και τί επίπτωση έχουν στο τελικό μέγεθος και στην ποιότητα. 1
Vaggelis10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Θα δοκιμάσω να παίξω λίγο ελπίζοντας σ ένα καλό αποτέλεσμα.
micos000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ποιο γρήγορα και εύκολα θα τα "ξαναβρείς" παρά να κάνεις εσύ την μετατροπή. Όπως είπε και ο parsifal θα φας πολέεεεες ώρες στην κωδικοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα