ClipShare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τώρα όσον αφορά τα timings, μπήκα και με το που πατάω το Manual αμέσως μου έχει αυτόματα τα νούμερα και των τεσσάρων RAM μου (5-5-5-15). Τι μνημη ειναι αυτη με 5αρια timings??? Δεν εχω δει ποτε καμια DDDR2/3 κατω απο 9, αντε καποιες "εξωτικες" με 8. Σιγουρα τις βλεπει σωστα το BIOS? Δεν παρακολουθω και πολυ τις εξελιξεις στο hardware, αλλα ου φαινεται πολυ υποπτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τι μνημη ειναι αυτη με 5αρια timings??? Δεν εχω δει ποτε καμια DDDR2/3 κατω απο 9, αντε καποιες "εξωτικες" με 8. Σιγουρα τις βλεπει σωστα το BIOS? Δεν παρακολουθω και πολυ τις εξελιξεις στο hardware, αλλα ου φαινεται πολυ υποπτο. DDR2 είναι, κλασικά τα 5αρια για αυτές...
Thanos1972 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δεν εχεις δει ddr2 με 5αρια?μαλιστα.... Edit:αμαν ρε thresh
ClipShare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σωστα, υπηρχαν και με 4ρια. Περασε καιρος και ξεχασα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά, έμεινα με δεδομένο πως θα το κλείνω. Δεν παραπονέθηκα καν. Εφόσον ΚΑΙ ο qsis ΚΑΙ ο Walker και όλα τα άλλα παιδιά μου ΕΔΕΙΞΑΝ από που έρχεται αυτό το τρελό Load, τόπικ solved για εμένα και σας παραδέχτηκα. Τελικά δεν χρειάζεται εδώ και 1 μήνα να το κλείνω πια. Ακούστε τι άκυρο παίχτηκε. Πριν 1 μηνάκο, ήθελα να παίξω ένα Game από Θείο και αναγκάστηκα να προβώ σε αλλαγές Software γιατί έπρεπε να μανατζάρω το Firewall Block του Game ώστε να μην με πάρει πρέφα η NASA. Άρα, έβγαλα του OS τις ασφάλειες και μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα στον COMODO. Με το που ΠΑΤΗΣΕ το πόδι του, ενημερώθηκε και ενεργοποιήθηκε.. το svchost*32 απλά εξαφανίστηκε. Βγήκε τώρα πριν κάτι μέρες το COMODO για να μπει το A. SystemCare, και φαίνεται πως δεν θα ξαναενοχλίσει. Τώρα Walker έπρεπε να κάνω Format για αυτό; Μη με μαλώνεις. Μπορεί να είμαι ένα μεγάλο τίποτα επειδή κατουράω καθιστή, αλλά υπάρχει λογική με potential.
WalkerSW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά δεν χρειάζεται εδώ και 1 μήνα να το κλείνω πια. Ακούστε τι άκυρο παίχτηκε. Πριν 1 μηνάκο, ήθελα να παίξω ένα Game από Θείο και αναγκάστηκα να προβώ σε αλλαγές Software γιατί έπρεπε να μανατζάρω το Firewall Block του Game ώστε να μην με πάρει πρέφα η NASA. Άρα, έβγαλα του OS τις ασφάλειες και μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα στον COMODO. Με το που ΠΑΤΗΣΕ το πόδι του, ενημερώθηκε και ενεργοποιήθηκε.. το svchost*32 απλά εξαφανίστηκε. Βγήκε τώρα πριν κάτι μέρες το COMODO για να μπει το A. SystemCare, και φαίνεται πως δεν θα ξαναενοχλίσει. Τώρα Walker έπρεπε να κάνω Format για αυτό; Μη με μαλώνεις. Μπορεί να είμαι ένα μεγάλο τίποτα επειδή κατουράω καθιστή, αλλά υπάρχει λογική με potential. To γεγονος ότι δεν ανεφερες ποτε ότι εκανες την συγκεκριμένη διαδικασια με τα fw πριν εμφανιστει το προβλημα ενω ερωτηθηκες αν ειχες κανει καποια αλλαγή να το πουμε? το γεγονος ότι με το φορματ δεν θα χρειαζοταν να παιδευεσαι 7 μηνες μεχρι να βρεθει λυση και απλα θα πεδευόσουν δυο μερουλες να στησεις το λειτουργικο να το αναφερουμε? Τώρα Walker έπρεπε να κάνω Format για αυτό; Μη με μαλώνεις. Μπορεί να είμαι ένα μεγάλο τίποτα επειδή κατουράω καθιστή, αλλά υπάρχει λογική με potential. Το οτι κανεις οτι κανεις καθιστη δεν μου λεει τπτ για τις γνώσεις σου ... πολλες το κανουν καθιστες και εχουν πολλα κιλα παραπανω γνωσεις στους υπολογιστές απο εμενα ... αλλα το οτι εσυ δεν... δεν εχει καμια σχεση με το πως κατουράς... 4
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 1. Σου έγραψα Site: ένα κατεβατό (τουλάχιστον 1x A4) μόνο για να νιώσεις τι εστί Format ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για εμένα. ΔΕΝ είναι 2 εβδομάδες, και νιώθω μεγάλη κορόιδα που κάθισα, ασχολήθηκα και στο εξήγησα. 2. Δεν έκανα κάποια διαδικασία με τα Firewall. Σας είχα πει πως ήμουν με Windows Defender, Windows Firewall, Essentials και το Malwarebytes' Αntimalware πλήρως ενημερωμένο. Διαδικασία έγινε μετά, με το COMODO, όπως αναφέρω παραπάνω.. και το έφτιαξε.3. Δεν βγάζεις κανένα νόημα, και θέλω να σε κεράσω ένα ντόνατ.Μακάρι να ήξερα τόσο πολλά όσο εσύ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Στην επομενη ειρωνεια, εχει φυγει αυτος που την εγραψε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν με ειρωνεύτηκε. Ίσα - ίσα που είναι εδώ για να βοηθήσει το παιδί.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν με ειρωνεύτηκε. Aκριβως. /offtopic over
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τρίζουν τα κόκαλα του Θείου του Πάρκερ. Τουλάχιστον όμως μετά από 11 σελίδες, το τόπικ μπορεί να κλείσει.. όχι απλά να φιμωθεί ο οποιοσδήποτε.Και Walker, αν μπήκα να πω κάτι.. μα τω Θεώ και τη Παναγία δεν το έκανα για σόου-οφ, άλλωστε δεν βρήκα κάτι - από μόνο του έγινε.Εγώ θυμήθηκα το τόπικ, έκανα search, και ανέφερα το τι έφταιγε για να αναπαυθεί. Και φυσικά ήταν υποχρέωση μου, μετά από τόση βοήθεια και ανησυχία των περισσοτέρων. Αν δεν νοιαζόμουν Walker, απλά θα έλυνα το πρόβλημα μου και θα έσπαγα σαν Κυρία. Γι' αυτό μην αρπάζεσαι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 μα τω Θεώ και τη Παναγία δεν το έκανα για σόου-οφΔεκτη η απολογια σου και θα τιμησω και την επιθυμια σου Τουλάχιστον όμως μετά από 11 σελίδες, το τόπικ μπορεί να κλείσει /locked μετα απο καθαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις