Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν. ανάψτε τσιγάρο αφού δε καταλαβαίνετε με το καλό.

Δεν θα σας ξεναγήσω στο PC μου με SS, γιατί δεν νιώθω καλά στην ιδέα του να ανεβάζω φώτο του δωματίου μου στο γουέμπα (Drama Queen που λέγαμε). Αλλά θα προσπαθήσω με τα βασικά (είστε Power Rangor Users των Windows έτσι; πρέπει να νιώσετε πως δε μπορώ να τα θυμηθώ καν όλα).

Κάθε φορά που ξεκινάω το λειτουργικό μου (αυτή τη φορά μάλλον περίπου αμέσως μετά το καλοκαίρι του 2012 - ούτε χρόνο γ__ώ τη τύχη μου). Ξεκινάω με Tweakάκια. Ότι έχει να κάνει με την Registry, με ασφάλειες (μια βδομάδα τις έκλεισα για να παίξω Crysis 3 απ' τον παπάρα τον INTERNAL και τα έπαθα), με άδειες, Startups (μετά από ΟΟΟΟΛΑ τα προγράμματα, Blocks/Allows/ξεσκαρταρίσματα), Browser (Plugins, skins, Internet Settings, πίπες, Επεκτάσεις και Bookmarks και άλλες πίπες), κατεβαστήρια (πύλες και options), Pathnodes (από Browsers, προγράμματα, uTorrent, διάααφορα), εμφάνιση του περιβάλλοντος (κυριλέ Rainmetter με βασικές ενδείξεις, Premium εικονίδια για κάθε πρόγραμμα, σειρές 1080p Walls με χρονικές πίπες κτλπ), ρυθμίσεις ήχου Windows (άσε..), ρυθμίσεις βασικών του VLC αλλά και Homecinema (Γ__Α ΜΑΣ) και μαζί τους και του SVP για να παίζω ταινίες σε 30+ frames γιατί είμαι η κόρη του γα__ω, dropbox, γενικές συντομεύσεις, ε και ΞΕΡΕΤΕ πως δεν έχω τελειωμό εδώ πέρα αλλά: Να κλείσω πως στο τελευταίο φορμάτ είχα επιβιώσει 4 γιομάτα έτη με 174 Ινσταλλαρισμένους τίτλους (όπου ούτε τα μισά Savegames δεν κατάφερα η ανάπηρη να σώσω από τη μιζέρια μου), ενώ τώρα μάνι μάνι έχω 69 (30 νέοι).

ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα παραπάνω δεν επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις του λειτουργικού, ΞΕΡΩ που εγκαθιστώ τι και ότι πρόγραμμα έχω από τα ~60 είναι απαραίτητο και δεν κατεβάζω ότι πίπα βρω για "δοκιμή" - έχω κατασταλάξει πως το λένε. Δεν έχω πράγματα Live, δεν έχω Themes της κακιάς ώρας, και πάει λέγοντας.

Τώρα τι να σας πω που με κάνετε και σας ζαλίζω με τέτοιες personal μούφες. Συγχωρέστε με αν σας έχω μπερδέψει αλλά απλά Bootάρω το μηχάνημά μου εδώ και πόσες εβδομάδες (δείτε πότε έκανα το νήμα), πρώτο πράγμα Task Manager για κλείσιμο του svchost 32 το Χριστό του, και μετά μπαίνω Crysis 3.. παίζω σε 1920x1080, στα Mainstream Video Quality options, με Max AA και blurs-δεν-θυμάμαι-ξέρω-γω, και πολλά άλλα σπανκιν΄ titles ανενόχλητα.
Στο Desktop, τρέχω 4 Chrome με 8 καρτέλες το καθένα, η μία με ταινίες/μουσική, η άλλη με Gaming νέα, ή άλλη με προγράμματα εταιρικά, και η άλλη για πάρτη σας (<3), ενώ τρέχω μαζί πόσες άλλες εφαρμογές (τι να πω; παραδείγματα; Picasa; Winamp; uTorrent; Game; Bandicam; ενός Game; είναι-γελοίο-αυτό-που-εξηγώ-και-καταλαβαίνετε-το-γιατί; ταυτόχρονα )

Ε, έλεγα πως δεν θα είχα χρόνο να το κάνω το παραπάνω, και αν κοπεί το ρεύμα θα φρικάρω, αλλά ορίστε.. σας έδωσα μερικούς λόγους που με κάνει να σκέφτομαι γολγοθά (είμαι και ευαίσθητη μουλάρα, σας-το-δίνω-αλλά) αυτό το περιβόητο φορματάκι και δεν θέλω να αφιερώσω 2 Σ/Κ και 2-3 εβδομάδες ξαναεπανεγκατάστασεις και υπολειτουργίας σε τέτοιες πιεσμένες π__τάνες ημέρες.

Ορίστε. Να δω τι θα καταλάβετε, αφού πάλι φορματάκι θα μου πείτε να κάνω.

ΝΤΟΝΑΤ ΚΕΡΝΑΩ. ΦΟΡΜΑΤ ΔΕ ΚΑΝΩ.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά 10 σελίδες δεν σκέφτηκε κανείς να βρεις έναν σκληρό να τον συνδέσεις και να bootareis  από εκεί ούτε φορμάτ ούτε τίποτα αν το κάνεις αυτό μπωρείς να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα

edit 1

και από flashaki μπωρείς να κάνεις boot

Δημοσ.

Λοιπόν. ανάψτε τσιγάρο αφού δε καταλαβαίνετε με το καλό.

Δεν θα σας ξεναγήσω στο PC μου με SS, γιατί δεν νιώθω καλά στην ιδέα του να ανεβάζω φώτο του δωματίου μου στο γουέμπα (Drama Queen που λέγαμε). Αλλά θα προσπαθήσω με τα βασικά (είστε Power Rangor Users των Windows έτσι; πρέπει να νιώσετε πως δε μπορώ να τα θυμηθώ καν όλα).

Κάθε φορά που ξεκινάω το λειτουργικό μου (αυτή τη φορά μάλλον περίπου αμέσως μετά το καλοκαίρι του 2012 - ούτε χρόνο γ__ώ τη τύχη μου). Ξεκινάω με Tweakάκια. Ότι έχει να κάνει με την Registry, με ασφάλειες (μια βδομάδα τις έκλεισα για να παίξω Crysis 3 απ' τον παπάρα τον INTERNAL και τα έπαθα), με άδειες, Startups (μετά από ΟΟΟΟΛΑ τα προγράμματα, Blocks/Allows/ξεσκαρταρίσματα), Browser (Plugins, skins, Internet Settings, πίπες, Επεκτάσεις και Bookmarks και άλλες πίπες), κατεβαστήρια (πύλες και options), Pathnodes (από Browsers, προγράμματα, uTorrent, διάααφορα), εμφάνιση του περιβάλλοντος (κυριλέ Rainmetter με βασικές ενδείξεις, Premium εικονίδια για κάθε πρόγραμμα, σειρές 1080p Walls με χρονικές πίπες κτλπ), ρυθμίσεις ήχου Windows (άσε..), ρυθμίσεις βασικών του VLC αλλά και Homecinema (Γ__Α ΜΑΣ) και μαζί τους και του SVP για να παίζω ταινίες σε 30+ frames γιατί είμαι η κόρη του γα__ω, dropbox, γενικές συντομεύσεις, ε και ΞΕΡΕΤΕ πως δεν έχω τελειωμό εδώ πέρα αλλά: Να κλείσω πως στο τελευταίο φορμάτ είχα επιβιώσει 4 γιομάτα έτη με 174 Ινσταλλαρισμένους τίτλους (όπου ούτε τα μισά Savegames δεν κατάφερα η ανάπηρη να σώσω από τη μιζέρια μου), ενώ τώρα μάνι μάνι έχω 69 (30 νέοι).

ΤΙΠΟΤΑ από όλα τα παραπάνω δεν επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις του λειτουργικού, ΞΕΡΩ που εγκαθιστώ τι και ότι πρόγραμμα έχω από τα ~60 είναι απαραίτητο και δεν κατεβάζω ότι πίπα βρω για "δοκιμή" - έχω κατασταλάξει πως το λένε. Δεν έχω πράγματα Live, δεν έχω Themes της κακιάς ώρας, και πάει λέγοντας.

Τώρα τι να σας πω που με κάνετε και σας ζαλίζω με τέτοιες personal μούφες. Συγχωρέστε με αν σας έχω μπερδέψει αλλά απλά Bootάρω το μηχάνημά μου εδώ και πόσες εβδομάδες (δείτε πότε έκανα το νήμα), πρώτο πράγμα Task Manager για κλείσιμο του svchost 32 το Χριστό του, και μετά μπαίνω Crysis 3.. παίζω σε 1920x1080, στα Mainstream Video Quality options, με Max AA και blurs-δεν-θυμάμαι-ξέρω-γω, και πολλά άλλα σπανκιν΄ titles ανενόχλητα.

Στο Desktop, τρέχω 4 Chrome με 8 καρτέλες το καθένα, η μία με ταινίες/μουσική, η άλλη με Gaming νέα, ή άλλη με προγράμματα εταιρικά, και η άλλη για πάρτη σας (<3), ενώ τρέχω μαζί πόσες άλλες εφαρμογές (τι να πω; παραδείγματα; Picasa; Winamp; uTorrent; Game; Bandicam; ενός Game; είναι-γελοίο-αυτό-που-εξηγώ-και-καταλαβαίνετε-το-γιατί; ταυτόχρονα )

Ε, έλεγα πως δεν θα είχα χρόνο να το κάνω το παραπάνω, και αν κοπεί το ρεύμα θα φρικάρω, αλλά ορίστε.. σας έδωσα μερικούς λόγους που με κάνει να σκέφτομαι γολγοθά (είμαι και ευαίσθητη μουλάρα, σας-το-δίνω-αλλά) αυτό το περιβόητο φορματάκι και δεν θέλω να αφιερώσω 2 Σ/Κ και 2-3 εβδομάδες ξαναεπανεγκατάστασεις και υπολειτουργίας σε τέτοιες πιεσμένες π__τάνες ημέρες.

Ορίστε. Να δω τι θα καταλάβετε, αφού πάλι φορματάκι θα μου πείτε να κάνω.

ΝΤΟΝΑΤ ΚΕΡΝΑΩ. ΦΟΡΜΑΤ ΔΕ ΚΑΝΩ.

Εχεις σκεφτεί ότι καποια απο όλες αυτές τις @@ριες που έχεις κανει μπορει και να σου δημιουργεί το πρόβλημα (ναι ακομη και ξαφνικά απο το πουθενά!) η απλα θέλεις να μείνεις κολλημενη στο μυαλο σου?  

Αφου λοιπον τα ξερεις όλα και μπορεις να στείνεις ένα μηχανημα τόσο καλα αναρωτιέμαι για πιο λογο ζητάς βοήθεια και πιο το νοημα ενός πολυσελιδου θεματος αν δεν είσαι διαθετημένη να δεχτεις οποιαδήποτε αλλη αποψη πέρα απο την δική σου.... 

Εγώ δεν ασχολούμε αλλο.... 

• Like 4
Δημοσ.

qsis με απογοήτευσε που είδα το ονοματάκι σου σε αυτή την άτοπη μα___α, λες και δεν έχεις βοηθήσει και με το παραπάνω άτομα που κατουράνε όρθια. Ή ίσως γράφω τόσο αισθησιακά και μαγεύω.

Γουόκερ, ίσως πρέπει να έρθεις εδώ για καφεδάκι, να δεις το eye-candy και να ΝΙΩΣΕΙΣ (αφού ΔΕΝ καταλαβαίνεις) πως ΔΕΝ είναι για Format αυτό το μηχάνημα. ΔΕΝ είναι η ώρα του. Από Amstrad ξεκίνησα στην τελική, αν ήταν να έμπαινα στα Fora στα 24 μου για να μου πουν οι τεχνικοί "Format", νταξ ρε φιλαράκι κράτα τέτοιο γιατρικό για σένα.

Εδώ ήρθα για να αποφύγω να βγάλω τα μάτια μου. Διαφορετικά όντως κακώς έρχομαι τι να σου πω.

Υ.Γ: Εν τω μεταξύ, ΤΙ από όλα αυτά αποκαλείς μαλακία.. θα πλήρωνα για να μου το ονομάσεις. ΣΕ WINDOWS ΠΑΙΖΩ, ΌΧΙ MAC. Μερικές μοντιφιές στα Subaru Impreza είναι απλά απαραίτητες.

Δημοσ.

qsis με απογοήτευσε που είδα το ονοματάκι σου.. 

σου ζητω συγγνωμη , απλα βρηκα αστεια τη φωτο που εβαλε ο marios_geo και για αυτη εβαλα κυριως το like μιας και ειναι και αυτο ενα φαινομενο των φορουμ

μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις και λιγη καφριλα εστω και κακογουστη εχει τη πλακα της 

αλλα επειδη καταλαβαινω οτι σε πειραξε και εχεις καθε καθε δικιο και τα γραπτα οπως και να χει μενουν σου ξαναζητω ειλικρινα συγγνωμη , ηταν λαθος απο μερους μου συγκεκριμενα και το πιστευω οτι δεν το περιμενες  

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έμεινα με δεδομένο πως θα το κλείνω. Δεν παραπονέθηκα καν. Εφόσον ΚΑΙ ο qsis ΚΑΙ ο Walker και όλα τα άλλα παιδιά μου ΕΔΕΙΞΑΝ από που έρχεται αυτό το τρελό Load, τόπικ solved για εμένα και σας παραδέχτηκα.

Απλά μπήκα και είπα πως έχω ανεβασμένες θερμοκρασίες (ίσως τώρα με το καλοκαιράκι), και το έγραψα εδώ γιατί ΔΕΝ είχα μέχρι τώρα.. και έχω 1-2 μήνες μετά αφότου την άνοιξα (για χάρη του Load) και έβαλα θερμαγώγημα tapes / πάστες, ενώ μου κρατούσατε digitally το χέρι.

OP:

Τώρα έχω άλλο θέμα. Παίζω C9 στα Max εδώ και 2 έτη με αυτή τη κάρτα εδώ και ένα μήνα μου ζορίζει κάπως η θερμοκρασία, λέτε να πρέπει πάλι να την ανοίξω και να προσέξω τις θερμαγώγιμες και τις πλεξούδες που είχα αγοράσει;

Μιλάμε το FAN παίζει στο ~45% και έχω temp 89C. Είναι λίγο too much. (το clock το έβγαλα τώρα που μπήκε καλοκαίρι)

Πρέπει να έχει να κάνει με τις ταινίες και τις θερμαγώγιμες.. αλλά έχω βάλει και κάτι Beta Drivers μετά τον Atiman και δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω..

Μετά από ΑΥΤΟ ξεκίνησε ο Walker να μου λέει Format, και γι' αυτό καθόμαστε και μαλώνουμε και με βάζει να αναλύω τα πιο άκυρα.

Και συνοτπικά: Μέσα στο C9 (Game υψηλής ποιότητας γραφικών πες) στα Max Settings, έχω ~80C - ενώ δεν είχα εδώ και 2 έτη.
Αυτό έχει απομείνει για Topic. Τώρα καλύτερα;

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο το θέμα, με μια γρήγορη ματιά που έριξα απ' ότι κατάλαβα έχεις πρόβλημα με το svchost.exe και το GPU usage.

Εφόσον το svchost.exe γράφει δίπλα *32 σημαίνει πως δεν είναι το αυθεντικό αρχείο των windows αλλά κάποιος ιός πιθανότατα. Μπες στον task manager, κάνε δεξί κλικ στο svchost.exe *32, πάτα Open file location και γράψε μας την πλήρη διαδρομή του αρχείου.

Εάν έχεις το Malwarebytes antimalware εγκατεστημένο, καν' το uninstall, μπες σε safe mode με υποστήριξη δικτύου, ξανά κατέβασε το μέσα από safe mode και κανε εγκατάσταση, ενημέρωση και scan.

Δημοσ.

το να χεις καλοκαιριατικα 80 βαθμους ακομα και αν δεν ειχες παλιοτερα δεν ειναι κατι επικινδυνο και εξωπραγματικο εφοσον μιλαμε για βαρυ παιχνιδι 

καποια μαλακια θα χει γινει σιγουρα η οποια μπορει να θελει μεγαλη εξηγηση και ενδεχεται  να μη μπορουμε να τη δωσουμε μεσω ιντερνετ ή γενικα , αλλα αν παρουμε απλα το τωρινο δεδομενο οτι εχεις 80αρι παιζοντας ενα βαρυ παιχνιδι (και οχι idle γιατι αν θυμαμαι εκει ηταν αρχικα το προβλημα) δεν ειναι κατι που θα σου χαλασει τη καρτα σου 

αλλωστε ποσο ακομα θα τη κρατησεις; πανω απο χρονο ; χλωμο. με 80αρια μπορει να αντεξει χρονια 

εμενα η προηγουμενη μου 6xxx τετοιες εποχες εφτανε 78 χωρις a/c και η τωρινη μου με τη σουπερ ντουπερ ψυξη φτανει 71-72 με 80 δεν παιθαινεις τιποτα 

αλλοι δουλευουν 100αρικα+  οι καρτες αντεχουν, ισως οχι για παντα αλλα αντεχουν τις υψηλες θερμοκρασιες τουλαχιστον για το καιρο που εχει νοημα να τις χρησιμοποιουμε σε παιχνιδια 

Δημοσ.

Βαζε τα παιχνιδια σε 2ο σκηρο να μενει το λειτουργικο μικρο και παιρνε image.

Ξαναπαιρνε το καθε 5-10 παιχνιδια που βαζεις και μια φορα το χρονο καντο restore.

Και να βγαινεις που και που για κανα ντονατ, αναλογικο οχι ψηφιακο.

Δημοσ.

Που λεει ο λογος. Το image ειναι να το ΄χει σε περιπτωση που παρουσιασει "ανεπενορθωτο" προβλημα, λογω software. Eννοω image οπως πχ με Acronis, οχι Windows restore.

Δημοσ.

Η ερώτηση παραμένει.

Γιατί να το κάνει restore μια φορά το χρόνο;

Ξαναπαιρνε το καθε 5-10 παιχνιδια που βαζεις και μια φορα το χρονο καντο restore.

Αν δεν έχει πρόβλημα γιατί να κάνει επαναφορά την εικόνα του συστήματος κάθε χρόνο;

Δημοσ.

Γιατι αν πχ ενα χρονο δεν εχει προβλημα και την επαναφερει τοτε, τοτε θα εχει σιγουρα αλλο ενα χρονο απροβληματισμο, παρα να κατσει και να ανησυχει καθε μερα μηπως γινει κατι.

αχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...