MacPhisto Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ειμαι ο μονος που τη βλεπει τη σειρα;;; τη θεωρω με διαφορα την καλυτερη σειρα που ξεκινησε την προβολη της φετος.. http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=fn_al_tt_1 trailer : http://www.youtube.com/watch?v=NrabBaKAUyU Διαβαστε ενα review εδω http://www.artsandthecity.gr/article/TV-Review:-The-Americans---Protes-entuposeis/6756/ "Οι Phillip και Elizabeth Jennings είναι μια τυπική μεσοαστική αμερικάνικη οικογένεια που ζει στα προάστια με τα δυο παιδιά τους στις αρχές της δεκαετίας του ‘80. Οι Phillip και Elizabeth Jennings όμως, είναι στη πραγματικότητα sleeper agents, δηλαδή Ρώσοι πράκτορες της KGB που στάλθηκαν στη χώρα δεκαπέντε χρόνια πριν, υποδυόμενοι την απόλυτα φυσιολογική αμερικάνικη οικογένεια, ώστε να αναλαμβάνουν τις αποστολές που τους αναθέτει η υπηρεσία τους και να υποκλέπτουν με διάφορους τρόπους πληροφορίες για το ψυχρό πόλεμο που εκείνη τη περίοδο βρισκόταν στο πιο κρίσιμο στάδιό του" 1
speedy23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εγω το'χα πει στο θρεντ με τις σειρες για φετος. Απο τις καινουργιες που εχω δει, ηταν/ειναι μακραν η καλυτερη. Εξαιρετικη ερμηνεια και πολυ καλο character development μεχρι στιγμης σε καποια επεισοδια.
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 την ξεκινησα και εγω μολις εμαθα οτι εχει και βιασμους μεσα. καλο το πρωτο επεισοδιο.
MacPhisto Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 <p>Εγω το'χα πει στο θρεντ με τις σειρες για φετος. Απο τις καινουργιες που εχω δει, ηταν/ειναι μακραν η καλυτερη. Εξαιρετικη ερμηνεια και πολυ καλο character development μεχρι στιγμης σε καποια επεισοδια.</p> Λογικά εσύ ήσουν speedy το ερέθισμα για να την ξεκινήσω... Σειρά χαρακτήρων και καταστάσεων μαζί.... Οντως με διάφορα η καλύτερη σειρά που ξεκίνησε φέτος... Sent from my iPad using Insomnia
ask Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 +1 απο μενα για τη σειρα.νομιζω το σεναριο δεν κουραζει καθολου.δε σερνει για επεισοδια γεγονοτα.αλλα ειναι νωρις ακομα μολις 9 επεισοδια.. κανουμε καθολου σποιλερ εδω?
Chemical Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 +1 επισης και απο δω, νταξει δεν χρειαζεται μια σειρα να ειναι breaking bad για να θεωρηθει καλή, συμφωνω για το σεναριο και τις ερμηνειες, επισης μου αρεσει οτι εξελισεται στα 80's. 2
scullyist Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μου άρεσε πολύ από την αρχή αλλά όσο προχωράει δαγκώνω κανονική λαμαρίνα με τη σειρά. Ήρεμη δύναμη που σε γραπώνει 'ύπουλα' και γλυκά, σειρά χαρακτήρων (το μεγαλύτερο της ατού θεωρώ) με σενάριο κι ατμόσφαιρα που αναδεικνύει τη σαγήνη του spy game χωρίς υπερβολές και φανφάρες, υπέροχες ερμηνείες. Crossing fingers να συνεχίσουν έτσι. 2
speedy23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Eξαιρετικο το τελος με την Ελιζαμπεθ και την Claudia. Υποσχομενο στη συνεχεια για power games και πιθανοτατα rogue καταστασεις. Η σειρα κανει εξαιρετικη δουλεια με το χτισιμο χαρακτηρων. 1
avacan23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ΕΞΑιρετική σειρά αλλά όχι για υπερ-σειρά θρύλος όπως π΄χ΄για μένα ;to House of Cards. Πολυ καλή σειρά καλό δίδυμο πρωταγωνιστών και καλοι ρολίστες εξυπνο σενάριο πιασρικο, ρώσοι κατάσκοποι στην αμερική- σοσιαλισμός vs Καπιταλισμός, Εχει λίγο από την ατμόσφαιρα του Σμάιλι της φοβερης περσινής ταινίας κατασκοπών, Με μια λέξη είναι σαν ΗOMELAND αλλά οχι Homeland. Αξίζει βέβαια να τη δείτε με το παραπάνω,,,και η πρωταγωνίστρια ειναι πολύ ετυπωσιακή...κατάσκοπος.... 1
MacPhisto Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ΕΞΑιρετική σειρά αλλά όχι για υπερ-σειρά θρύλος όπως π΄χ΄για μένα ;to House of Cards. Πολυ καλή σειρά καλό δίδυμο πρωταγωνιστών και καλοι ρολίστες εξυπνο σενάριο πιασρικο, ρώσοι κατάσκοποι στην αμερική- σοσιαλισμός vs Καπιταλισμός, Εχει λίγο από την ατμόσφαιρα του Σμάιλι της φοβερης περσινής ταινίας κατασκοπών, Με μια λέξη είναι σαν ΗOMELAND αλλά οχι Homeland. Αξίζει βέβαια να τη δείτε με το παραπάνω,,,και η πρωταγωνίστρια ειναι πολύ ετυπωσιακή...κατάσκοπος.... λιγο ασχετο.. αλλα αν θεωρεις το House of Cards υπερ-σειρα/θρυλο , δες οπως και δηποτε το The Boss... μια κλαση πανω κατ'εμε...
@X@ Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πολη καλη σειρα ,και οσο προχωραει καλυτερευει , μετα το House of cards το Αmericans ειναι μεχρι στιγμης οτι καλυτερο απο τις καινουριες! μου μοιαζει και μενα λιγο με το homeland αλλα δεν ξερω γιατι ..
scullyist Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 πωπωπω... στημένες πληροφορίες τώρα από εκατέρωθεν πλευρά, τι μπάχαλο έχει να γίνει
ScarletK Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Θα μπλέξουν τα μπούτια τους. Το καλύτερο σημείο του επεισοδίου με διαφορά όμως ήταν ο γάμος!
speedy23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Αντισταθμιζουν τα πλεονεκτηματα για την καθε πλευρα σχεδον αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα