Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αυτο ειπα κι εγω... και το θεμα δεν το ανοιγω (εκτος αν δε μου παραδοσουν τον σκληρο, τοτε θα το ανοιξω εις τριπλουν :D)

Δημοσ.

Για κάποιον γνώστη (καθότι εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με ακουστικά) αυτά αξίζουν; (Σε σχέση με την τιμή τους πάντα, ξέρω ότι τα beats είναι καλύτερα!!    :-D   )

Δημοσ.

Eγω δεν εχω ιδεα (απο 1ο 'αυτι' τελος παντων). Φιλος που πηρε πριν κανα μηνα αλλο μοντελο Natec στα 7 ευρω μου τα εβγαλε καλυτερα απο κατι microsoft 3000 που ειχε παρει 30 ευρω!

Γενικα στο φορουμ εδω εχω δει αποψεις οτι ο ηχος τους ειναι (λιγο ή πολυ) παραπανω απο τα χρηματα που ζητανε, τωρα το συγκεκριμενο μοντελο δεν πρεπει να το εχω ξαναδει σε προσφορα.

Δημοσ.
  Στις 5/11/2013 στις 5:59 ΜΜ, giorginho είπε

Eγω δεν εχω ιδεα (απο 1ο 'αυτι' τελος παντων). Φιλος που πηρε πριν κανα μηνα αλλο μοντελο Natec στα 7 ευρω μου τα εβγαλε καλυτερα απο κατι microsoft 3000 που ειχε παρει 30 ευρω!

Γενικα στο φορουμ εδω εχω δει αποψεις οτι ο ηχος τους ειναι (λιγο ή πολυ) παραπανω απο τα χρηματα που ζητανε, τωρα το συγκεκριμενο μοντελο δεν πρεπει να το εχω ξαναδει σε προσφορα.

Θυμίζουν σε εμφάνιση πολύ κάποια Nilox που έβγαζαν συνέχεια σε προσφορές (~7.5 ευρώ) στο παρελθόν.

Αν είναι τα ίδια τότε σαν ήχος αξίζουν αλλά σαν ποιότητα κατασκευής "πλαστικούρα"..

Δημοσ.

παιδες, για να μην ανοιγω θέμα ενημερώνω εδω...

παιζει στη ΜΜ η dolce gusto στα 39 € για οποιον ενδιαφέρεται.

Την εχω πάρει και εγω και ειναι τίμια μηχανή για τα λεφτά της. Οι καφέδες κοστίζουν 4.80 οι 16 (εκτός απο αυτούς που θελούν διπλή κάψουλα - π.χ. chococino, cappucino που εχει ουσιαστικα 8 καφεδες μεσα στο κουτι).

Προσωπικά την προτιμώ και απο τασσιμο και απο νεσπρεσσο που εχω δοκιμάσει...

Δημοσ.
  Στις 6/11/2013 στις 8:01 ΠΜ, giorginho είπε

λολ... ενημερωσαν νωριτερα και στα 'εκτος τεχνολογιας' ;)

χμ, δε τα κοιταω τα εκτος τεχνολογιας μιας και δε με ενδιαφέρουν οι παντόφλες 1+1 δωρο και η φθηνή φέτα. Ειχα ποσταρει κανα 2 φορές αλλα ως εκει...

Πάντως ειναι "εντος τεχνολογίας" ειδος και θεωρω σε καλή τιμη...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...