newtech Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Εδω και 2-3 μερες μου βγαζει ολα τα περιοχομενα στο Google chrome τους σελιδοδεικτες με κενο ενδιαμεσα και το ειχα δει και σε 2-3 αλλα σιτες οτι αρχισε να τα διχνει ετσι. εκανα re-install τον chrome.. 1 μερα ολα καλα και σημερα ΠΑΛΙ ετσι... Ξερει κανεις τι φταιει? Μαλιστα και το μενου και ολα ειναι ετσι
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δεν είναι τυχαίο οτι οι περισσότεροι τον αφήσαμε πίσω τον Chrome κ επιστρέψαμε στον Firefox.. Φιλε μου τα περισσότερα προβλήματα στους browser τα λύνουν μόνο οι ίδιοι με updates.. Δυστυχώς έχουν επιλέξει εδώ και καιρό να πηγαίνουν προς τα πίσω αντί για μπροστά..
newtech Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αυτο δεν με βοιθαει καπως.. Το θεμα ειναι οτι ουτε να το googlaρω δεν μπορω καθος δεν ξερω πως να το γραψω στα αγγλικα αυτο. Αν εχει κανεις google chrome.. μπορει να το δει πως του τα εμφανιζει?
aledjo Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ολοι οσοι εχουν chrome ετσι τα βλεπουμε μετα το τελευταιο update. δεν ειναι προβλημα, απλα επιλεξανε αυτη την εμφανιση. δε ξερω αν αλλαζει αυτο
newtech Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ολοι οσοι εχουν chrome ετσι τα βλεπουμε μετα το τελευταιο update. δεν ειναι προβλημα, απλα επιλεξανε αυτη την εμφανιση. δε ξερω αν αλλαζει αυτο Το θεμα ειναι οτι χτες κατεβασα ξανα τον chrome. Και δεν το εκανε.. σημερα ανοιξα το pc.. και παλι το ιδιο. Αρα δεν ξερω που ειναι το θεμα αυτο. To εβγαλα και το ξαναβαλα.. Στην αρχη ολα καλα... με το που το εκλεισα και το ξανα ανοιξα ξανα ετσι.. ενω μετα το install εδιχνε κανονικα
xpapias Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Και εγώ το ίδιο είμαι. Πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση του chrome.
newtech Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Και εγώ το ίδιο είμαι. Πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση του chrome. Η πλακα ειναι ακομα κ που το κατεβασα το εβγαζε στην παλια... αλλα μετα το restart (λογικα εκανε καποιo minor Update) μου το εβγαλε ετσι.. Αισχος ειναι. εκει που τα ειχα σε 1 σελιδα ειναι 2 και 3 τωρα... επρεπε να υπαρχει επιλογη.. αν δεν αλαξει .. πιστευω πολλοι θα την κανουν για firefox 1
g1zmo Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Λυση: about:flags and turn the touch optimized UI offhttp://www.zdnet.com/how-to-disable-chromes-new-extra-thick-menus-7000013624/ Η αλλη λυση ειναι στα properties του shortcut στο πεδιο του "target" κολλατε μετα το --disable-new-menu-style Δλδ να ειναι καπως ετσι C:\Users\g1zmo\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disable-new-menu-style (με ενα κενο μετα το *.exe) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2013 από g1zmo 3
aledjo Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λυση: about:flags and turn the touch optimized UI off http://www.zdnet.com/how-to-disable-chromes-new-extra-thick-menus-7000013624/ δουλευει!
newtech Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Λυση: about:flags and turn the touch optimized UI off http://www.zdnet.com/how-to-disable-chromes-new-extra-thick-menus-7000013624/ You sir... Just made my week better.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα