Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω ένα laptop, κατά προτίμηση toshiba ή dell, κατάλληλο για autocad 2d, 3d, photoshop, illustrator και προγράμματα στατικής, με τιμή έως 850 ευρώ. Τι μου προτείνετε?

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ.. Έχει σημασια για τα σχεδιαστικά προγράμματα και τα προγράμματα γραφιστικής αν είναι διπύρηνος ή τετραπύρηνος ο επεξεργαστής? Στον Toshiba-Satellite-L875-12J-i5-3210M-4GB-750GB τι είναι?

Δημοσ.

Σκεψου οτι ενας διπυρηνος ειναι x2 καλυτερος. Οποτε προφανως εχει σημασια.

Ολοι οι i5 επεξεργαστες στα λαπτοπ ειναι 2 πυρηνοι.

Οι i7 ειναι συνηθως 4 πυρηνοι, αν και υπαρχουν και πολλοι διπυρηνοι απο αυτους.

Δημοσ.

διπύρηνος είναι . 3210M vs 3337U καλύτερος ειναι ο 3210Μ.

για προγράμματα γραφιστικής ναι για lite photoshop,corel,autodesk οχι για 3D animations,after effect, vegas.

Δημοσ.

με i7:

[link=http://www.skroutz.gr/s/2584224/Lenovo-IdeaPad-G780-i7-3632QM-4GB-1TB.html]Lenovo IdeaPad G780 (i7-3632QM/GT630M/4GB/1TB) ~800€

lenovo, ριξ'του μια ματια

πολυ καλη επιλογη και αυτο.

το ερωτημα ειναι dell vs lenovo. στην θεση σου αν και ειμαι φαν dell θα πηγαινα στον τετραπυρηνο με καρτα γραφικων για αυτο που θες. απλα θα εβαζα επεκταση εγγυησης. τωρα βεβαια αν εισαι επαγγελματιας η εγγυηση της dell ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Σε Toshiba υπάρχει και αυτό που έχει καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη και είναι και πιο φθηνό:

http://www.skroutz.gr/s/2862387/Toshiba-Satellite-L870-18J-i5-3230M-6GB-750GB.html

Μόνο η κάρτα γραφικών έχει 1 GB αντί για 2

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις προτάσεις σας. Ψάχνω για laptop dell ή toshiba για σχεδιαστικά προγράμματα, illustrator, photoshop και στατικά προγράμματα. Πιστεύετε οτι ο παρακάτω υπολογιστής με καλύπτει? Έχετε να μου προτείνετε κπ άλλο πιο οικονομικό?

Dell Inspiron 5721 (i5-3337U/6GB/1TB)

Notebook, Οθόνη: 17.3" LED LCD Full HD, CPU: Intel Core i5 3337U 1.8 GHz, Μνήμη: 6 GB, GPU: AMD Radeon HD 8730M, DVD, Σκληρός Δίσκος: 1 TB HDD, Windows 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...