Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουσιαστικα στο ποσο γρηγορα θα ανοιγει η σελιδα ευθινετε η ταχυτητα του δικτιου σου.. Ο επεξεργαστης και οι μνημη παιζουν ρολο στο ποσο γρηγορα εμφανιζοντε τα στοιχεια της ιστοσελιδας... αν με καταλαβενεις!...

• Like 2
Δημοσ.

Bεβαιως σε καταλαβαινω. Πες μου ομως υπαρχει μεγαλη διαφορα απο επεξεργαστη σε επεξεργαστη ? Το ιδιο και στην ποσοτητα /ταχυτητα μνημης ?

Αξιοσημειωτη η οχι ?

Δημοσ.

Ειναι πολυ γενική η ερώτηση σου και είναι αρκετα δύσκολο να απαντηθει. 

Υπάρχουν σελιδες (κυριως καποιες που κανουν έντονη χρήση flash και java) που μπορουν να γονατισουν διπυρηνους ανετα.

Υπαρχουν και σελίδες που έιναι απλος html κωδικας που μπορεί να τις τρέξει ακομη και ένας P3 12ετιας.

Ποιους επεξεργαστές ακριβώς θέλεις να συγκρίνεις?

• Like 2
Δημοσ.

Σαφώς,από επεξεργαστή του '90 έχει τεράστια διαφορά με επεξεργαστή i7 π.χ. ,ανάμεσα σε σύγχρονους επεξεργαστές,ακόμα και τους πολύ χαμηλούς(αρκεί να είναι έστω dualcore) με τους πολύ μεγάλους, σε σχέση με «το ίντερνετ» δεν υπάρχει διαφορά,η μνήμη από τα 2gb και πάνω κάνουν διαφορά μόνο στο πόσες σελίδες μπορείς να ανοίγεις ταυτόχρονα πριν ορχήσεις να καταλάβεις ότι κάτι αρχίζει και σέρνετε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απο τον υπολογιστη μου αλλα πρεπει να ειμαι στο ιντερνετ 8 ωρες ημερησιως . Εχω εναν παλιο pentium 4 στα 2,6 με 1 gb μνημη. Θα του βαλω και αλλη μνημη γιατι το χρειαζεται ετσι και αλλιως αλλα σκεφτομουν και για καινουργιο. Δουλεια γραφειου. Ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Σιγουρα ένα φθηνό δυπηρινο καινουργιο μηχανημα θα είναι πολυ πιο ανετο ακομη και μονο για ιντερνετ.

Απο εκει και περα οχι οτι ο P4 δεν θα κανει την δουλεια του αλλα θα ζοριζεται αρκετα και πολυ συχνα θα χτυπαει 100% usage

• Like 2
Δημοσ.

Άμα δεν παίζεις ούτε καν παιχνίδια του facebook κτλ τότε και μόνο με μνήμη θα βολευτείς, το 1GB πλέον είναι οριακό ακόμα και για σκέτο το λειτουργικό...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα που το αναφερατε,πηγα να δω τι μνημη εχω ακριβως με το crucial μην κανω κανενα λαθος και παρω κατι που δεν ταιριαζει και μου εδειξε οτι εχω 4 υποδοχες για μνημη. Κατεβασα μετα ενα αλλο προγραμμα,το ιδιο . Εγω βλεπω μονο 2. Στραβωμαρα εχω η κανουν και τα 2 προγραμματα λαθος. 

Δεν ειμαι και ειδικος αλλα 2 βλεπω.

μητρικη   QDI  P41865B

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι μου λες,μπορεις να μου εξηγησεις ?

Ποσο δηλ μεγιστο μνημη μπορω να βαλω ?  4χ1   η  2χ1   ddr1  ?

Eυχαριστω.

Δημοσ.

Ότι βλέπεις στην μητρική,αν έχει δυο slot έχει δύο και τέλος,δυστυχώς η qdi έχει κλείσει εδώ και χρόνια οπότε αν δεν έχεις κάπου κρατημένο το εγχειρίδιο δεν πρόκειται να μάθουμε με σιγουριά πόσοι μνήμη αντέχει στο μέγιστο,αν πάρεις πάντως άλλη μια του 1gb είναι πάρα πολύ καλές οι πιθανότητες να την βλέπει σωστά,με 2gb θα είσαι αρκετά καλά,αν μπορούσε να πάρει 3 θα ήταν τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

το μέγστό είναι όσο λέει στα specification το manual σου.

Αν δεν έχεις δες στο google στο σιτε της εταιρίας

*με πρόλαβε ο φίλος (πιστεύω πως κάτι θα βρει στο google πάντως)

Δημοσ.

Ειχα βρει παλια οτι παιρνει 4 Gb ,αλλα δεν εβρισκα 2χ2 σε ddr1. Δεν μπορουσα να καταλαβω πως γραφει 4 και εχει δυο υποδοχες για μνημη.  Μετα που εκανα το τεστ να δω ακριβως τι ειδος μνημη εχει ειδα και εγραφε 4 υποδοχες και φανταστικα οτι κατι δε βλεπω σωστα.

Αν εχω δικιο και σηκωνει 4 gb πως τα παιρνει ?

Δημοσ.

Πάλι δεν τα παίρνει γιατί τα windows XP είναι 32bit και βλέπουν μόνο μέχρι 3 κόμμα κάτι ψιλά οπότε αν βρεις μια 2gb βάλε την μαζί με την 1gb(αν είναι μια μνήμη) για να πας στα 3.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...