Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 5521, i5-3317U/15.6/4GB/500GB/ATI 7670/Windows 8 469€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει το παρέλαβε φίλος μου σήμερα,

Link http://www.grab-it.gr/laptops-and-tablets/laptops/dell/dell-inspiron-15-5521-15.6-i5-3317u-4gb-500gb-silver.html

Ανάλυση Οθόνης : 1366 x 768
Επεξεργαστής : i5-3317U
Βάρος : 2.3 Kg
Μέγεθος Οθόνης : 15.6"
Τύπος Επεξεργαστή : Intel Core i5
Κάρτα Γραφικών : ATI 7670 1GB
Μέγεθος Μνήμης : 4 GB
Σκληρός Δίσκος : 500 GB

Εγγύηση: 24 μήνες Next business day

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το καταστημα.

Οταν λεμε μια χαρα?

Εχεις παρει τιποτα απο εκει μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες?

Δημοσ.

Τι πληροφορία ακριβώς θέλεις να σου δώσω ..... γράφω παραπάνω οτι το πήρε φίλος μου απο εκεί .... εκανε χθές την παραγγελία και σήμερα πήγε και το παρέλαβε στην τιμή που έγραψα και ολα ΟΚ.

Δημοσ.

Τι πληροφορία ακριβώς θέλεις να σου δώσω ..... γράφω παραπάνω οτι το πήρε φίλος μου απο εκεί .... εκανε χθές την παραγγελία και σήμερα πήγε και το παρέλαβε στην τιμή που έγραψα και ολα ΟΚ.

Κι'αυτο δειχνει την αξιοπιστια του καραστηματος?

Εσυ εχεις παρει κατι απο εκει? Εχεις καθολου αλλες πληροφοριες σε σχεση με την εξυπηρετηση ή κατι αλλο που να δειχνει την αξιοπιστια του?

Δεν σημαινει οτι επειδη ενας φιλος σου πηγε και το πηρε οτι ειναι ολα οκ.Μπορει παραδειγμα να ειναι δικο σου το καταστημα και να μπαινεις εδω για να δειξεις την προσφορα.Υποθετικα μιλαω.

Φιλικα στο λεω ετσι για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση.

Δημοσ.

Η προσφορά είναι πολύ καλή...70 ευρώ από το άλλο αλλά έχει καλύτερη κάρτα γραφικών (για games)

Το κατάστημα δεν ξέρω τι λέει όμως...

http://www.skroutz.gr/m/1399/Grab-it#shop_reviews

Συμφωνώ για την προσφορά.Επίσης στη διαφορά τιμής υπολογίστε και ότι το 5521 είναι πολύ ανώτερο ποιοτικά από το 3521.

Πάντως βλέπω ότι γενικότερα έχει νορμάλ προς ακριβές τιμές,οπότε είτε είναι καμιά τρελή προσφορά το συγκεκριμένο,είτε έχουν βάλει ανάποδα μοντέλο/τιμές με αυτό (κατώτερο μοντέλο αλλά 120€ ακριβότερο!)http://www.grab-it.gr/laptops-and-tablets/laptops/dell/dell-inspiron-15-3521-15.6-i3-3217u-4gb-500gb-black.html.

Αν ο kahala επιβεβαιώνει ότι ο φίλος του πήρε το 5521,τότε βουρ όποιος ψάχνεται.

Δημοσ.

Πολύ καλή η προσφορά, όχι μόνο για την κάρτα γραφικών, αλλά και για την ανώτερη ποιότητα κατασκευής, αφού μιλάμε για την σειρά 5521 με φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο.

Συγχαρητήρια Kahala!!!!

HERTHAN σε αυτό θα σε δικαιολογήσω, μόνο αν κολλήσεις στην χρηματική διαφορά, γιατί δεν ξέρω, αν ζορίζεσαι οικονομικά.

Διαφορετικά, πρέπει να το κλείσεις ΤΩΡΑ!!!

Δημοσ.

Αυτή η Dell στις καινούριες σειρές της είναι μαλωμένη με τις εξόδους vga. Από την μια καλά κάνει, δεν λένε να πεθάνουν αυτές οι θύρες, αλλά από την άλλη είναι μια πραγματικότητα, άπειροι προτζέκτορες εκεί έξω έχουν μόνο αυτές. Λιγουρευόμουν και το 15z και έχει το ίδιο θέμα.

Πάντως το συγκεκριμένο μου φαίνεται παρά πολύ καλό. Αν είχε και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο θα ήταν κούκλα.

Δημοσ.

Δηλαδη η διαφορες(εκτος απο αλλο μοντελο) με το αλλο το 3521 ειναι:

1ον.Επεξεργαστης

2ον.Καρτα γραφικων

3ον.Μπαταρια

Αν τα λεω σωστα ή υπαρχει κατι αλλο πειτε μου.

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα σαυτο που εχει ανοιξει το θεμα κ στο Samsung αυτο που βγαινει 459 μαζι με μεταφορικα κ φορους......Εχω κολλησει ενα απο τα δυο πρεπει να το παρω ως αυριο.....Ειναι τραγικες διαφορες ενος  i3 apo enan i5?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...