Foulia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Kαλημέρα.. Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να μου πει πως να προσπερνάω τα surveys που εμφανίζονται σε διάφορα site και δε σε αφήνουν να δεις το περιεχόμενο ή να κάνεις download αν δεν ολοκληρώσεις κάποια προσφορά. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά δεν έβγαλα άκρη. Κάτι αποτελεσματικό? Συγνώμη αν υπάρχει ήδη τέτοιο θέμα, το ψαξα και δε βρήκα κάτι παρόμοιο.
Foulia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 τι παράδειγμα θες? τι είναι τα surveys? μπορώ να βάλω link?
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Νομίζω εννοεί ένα τέτοιο site. Οπότε, ναι, δώσε link...
Foulia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 http://filebandit.net/download/162/I3NDFjMWRi# αυτό εννοώ.. αν δεν εμφανίζεται το survey πατήστε download και θα βγει.
theofanis20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πληρώνεις και κανεις το survey που σου ζηταν και μετα κατεβάζεις. (99% αυτο που θα κατεβασεις ειναι fake και οχι αυτο που σου υποσχεθηκε ο uploader. Τροπος να τις παρακαμσεις τζαμπα παντως δεν υπαρχει.
nilosgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 http://filebandit.net/download/162/I3NDFjMWRi# αυτό εννοώ.. αν δεν εμφανίζεται το survey πατήστε download και θα βγει. Δεν βλεπω καποιο flaw στο συγκεκριμενο site... Πληρώνεις και κανεις το survey που σου ζηταν και μετα κατεβάζεις. (99% αυτο που θα κατεβασεις ειναι fake και οχι αυτο που σου υποσχεθηκε ο uploader. Τροπος να τις παρακαμσεις τζαμπα παντως δεν υπαρχει. Totally agree
Foulia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν βλεπω καποιο flaw στο συγκεκριμενο site... Totally agree Αν πατήσεις το download εμφανίζεται.. Έψαξα στο google και βρήκα πολλούς τρόπους για να προσπεράσεις ένα survey και να κατεβάσεις το αρχείο.. Το θέμα είναι ότι δε λειτουργεί κανένας τρόπος ή εγώ δεν το κάνω σωστά.. Γι'αυτό ρώτησα μπας και κάποιος γνωρίζει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα