skfn Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 αυτο που λες βοηθαει σε κατι τον TS η απλα το εγραψες ετσι για να πεις κατι?μαζεψου γτ μπορει να προσβαλης κοσμο χωρις να το θελεις. Καμιά πρόθεση. Αστείο ήταν, για τη ποιότητα των φωτογραφιών, αν κάποιος δεν το κατάλαβε και θίχτηκε...
panos217 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 karmen σορρυ για το ποστ απλα το ειπα μηπως τυχων ηξερε το παιδι αλλα οκ συμφωνω σε αυτο που λες!
Roger Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κατα την γνωμη μου κακως εχει αναλυθει τοσο το θεμα βαθια ηλεκτρολογικα.Ο ανθρωπος εχει ποσταρει φωτο που η ψυκτρα εχει πανω μια κουβερτα και δεν ξερει οτι αυτο ειναι ενα προβλημα για το pc του,και παρολαυτα τον παροτρυνουμε να ανοιξει πολυπριζα και να κατεβασει γενικους.
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κατα την γνωμη μου κακως εχει αναλυθει τοσο το θεμα βαθια ηλεκτρολογικα.Ο ανθρωπος εχει ποσταρει φωτο που η ψυκτρα εχει πανω μια κουβερτα και δεν ξερει οτι αυτο ειναι ενα προβλημα για το pc του,και παρολαυτα τον παροτρυνουμε να ανοιξει πολυπριζα και να κατεβασει γενικους.Καλημέρα, εν μέρει έχεις δίκιο αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά θα παρατηρήσεις ότι το παιδί έχει πρόβλημα με την γείωση του pc εκεί απευθύνονται η πρίζες και οι ηλεκτρολόγοι... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ελα παιδιά,ειπώθηκε ότι πρώτα απ'ολα πρέπει να γυαλίσει το εσωτερικό και μάλιστα του είπαμε και όλους τους τρόπους μετά ότι άλλο ρωτούσε απαντούσαν (με) Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να τα κάνει όλα μόνος του και με το μικρότερο δυνατο κόστος παίρνει και την ευθύνη του,υποτίθεται οτι είμαστε ανω των 13, δεν μπορούμε να πάρουμε ολη την ευθύνη εμείς για το τι γράφουμε.. παρ'ολα αυτά αναφέραμε πολλάκις και τις προφυλάξεις .. φαντάζομαι έχει και γονείς.. Αφήστε λοιπόν την κριτική και αν έχετε λυση και διάθεση ας την γράψετε και στην τελική αποφασίζει ο καθένας μας που φτάνει το χέρι του και η τσέπη του.. 1
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κατα την γνωμη μου κακως εχει αναλυθει τοσο το θεμα βαθια ηλεκτρολογικα.Ο ανθρωπος εχει ποσταρει φωτο που η ψυκτρα εχει πανω μια κουβερτα και δεν ξερει οτι αυτο ειναι ενα προβλημα για το pc του,και παρολαυτα τον παροτρυνουμε να ανοιξει πολυπριζα και να κατεβασει γενικους.Αν σου φαίνεται πιο σοβαρό το πρόβλημα της σκόνης, απο την έλλειψη γείωσης στο συγκεκριμένο τουλάχιστον σημείο του σπιτιού του, τότε ναι έχεις δίκιο. Κακώς προτείναμε όσα προτείναμε. 1
Roger Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κανεις δεν μιλησε τι ειναι πιο σοβαρο και τι να κοιταξει πρωτο,και ειδικα εγω. Μιλησα οτι δεν εχει νοημα να συμβουλευουμε εναν ανθρωπο να κοιταξει τα δυσκολα,πριζες,γειωσεις και αλλα επικινδυνα ,την στιγμη που δεν το εχει καν να καθαρισει το pc απο την μπιχλα. Αλλο το ενα ,αλλο το αλλο. Θεμα ικανοτητας δηλαδη,οχι θεμα προτεραιοτητας
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πολύ σωστά τα λες φίλε Roger αλλά και ο φίλος escalator3 μας ζητάει την βοήθεια μας για δικούς του λόγους και προκειμένου να κάνει καμία επέμβαση μόνος χωρίς καμία κατατόπιση νομίζω ότι είναι καλύτερα με την βοήθεια μας... 1
escalator3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Παιδιά σε πρώτη φάση όλα καλά. Φώναξα 2 φίλους μου που ξέρουν απο hardware και καθαρισαμε το κουτί,επεξεργαστή το αναεμιστηράκι του όλα. Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι τα 2 chipset της motherboard (αν κατάλαβα καλά) ζεσταίνονται πολύ. Η κάρτα γραφικών Geforce Nvidia 8600 GT όπως φαίνεται στις foto είναι silent δεν έχει ανεμιστηράκι, ζεσταίνεται το κάτω chipset υπερβολικά (το κιτρινο κάτω απ την κάρτα γραφ. φαινεται στις foto ) και όταν παίζω γίνεται φούρνος το PC ειδικά εκεί κάτω. Όπως φαίνεται οι παπάρες των multirama τότε καθώς και ανυποψίαστος και άσχετος εγώ, δεν βάλανε ούτε ένα ανεμιστηράκι στο κουτί, ανεμιστήρα έχω μόνο του επεξεργαστή. Οι φίλοι μου μου πρότειναν:1) Να πάρω 2 ανεμιστηράκια να βάλω ένα μπροστά και το άλλο πίσω ώστε να υπάρχει ροή αέρα στο κουτί και το PC να μην ψήνεται ή 2)Να πάρω 2 ανεμιστηράκια και το ένα με πατέντα να το βάλω κάτω από την κάρτα γραφικών εκεί που είναι και το ζεστό κίτρινο chipset(αν το λέω καλά,πιάνει 100 βαθμούς όταν παίζω) ώστε να μην ανάβει η κάρτα γραφικών και ένα ανεμιστηράκι πίσω. Επίσης θέλω να προσθέσω RAM. Επειδή είναι 2x1GB DDR2 θα φάνε πέταμα και έλεγα να βάλω 2x2GB DDR2 αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω ώστε να έιναι συμβατό με την motherboard και τον επεξεργαστή. DDR2,DIMM,για MHZ κάτι διαβάζω...δεν ξέρω από αυτά...Σας παραθέτω τα στοιχεία καθώς και το official link της motherboard και περιμένω την πολύτιμη βοήθειά σας. http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-946gmx-s2/
SPARTIAN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Κάνε ένα scan και δες ακριβώς τι παίρνεις για να μην έχεις αμφιβολίες....> http://www.crucial.com/systemscanner/
escalator3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Χρήσιμο αυτό SPARTIAN σε ευχαριστώ. Άλλες πρτάσεις? Για ανεμιστηράκια τι ξέρετε? Τι θα πρέπει να πάρω?
SPARTIAN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 τι φοράς 80χ80 ή 120χ120 ...? θες με φωτισμό...??
escalator3 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 τι φοράς 80χ80 ή 120χ120 ...? θες με φωτισμό...?? Aυτές οι διαστάσεις είναι για που? Μπροστά,πίσω,για την κάρτα γραφικών? Που πρέπει να μετρήσω και με τι ωστέ να είμαι ακριβής? Τώρα για φωτισμό δεν ξέρω? Είναι καλύτερα τα ανεμιστηράκια με φώτα? Γενικότερα όποιος διαβάσει το post ας μου πει και την άποψη του γιατί τα chipset βαράνε τέτοια θερμοκρασία και ανάβει και η κάρτα γραφικών και να μου προτείνει λύσεις.
WalkerSW Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το κουτι σου παίρνει 80αρια και 92αρια ανεμηστήρια. Τα chipset βραζουν επειδή η ροή αερα στο κουτι είναι μηδενική. Βαλε ανεμηστηρα μπροστά να βάζει αέρα και ένα πισω να βγάζει και θα είσαι πολύ καλύτερα απο θερμοκρασίες!
SPARTIAN Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 με ένα μέτρο από βίδα σε βίδα μετράς όχι διαγώνια, ο φωτισμός είναι εφέ μόνο αν θες και βασικά δεν αξίζει γιατί έχεις παλιό κουτί χωρίς plexiglass αν θες φωτιζόμενο βάλε μόνο μπροστά που μπορεί να φαίνεται. Για την κάρτα γραφικών δες εσύ εφόσον πρόκειται για πατέντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα