Evoliasmenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλημερα και καλο μηνα...εχω ενα kingston 8gb το οποιο αγορασα πριν λιγη ωρα και το χρειαζομαι για να φορτωσω ενα bootable iso που εχω(φορματ κτλ)...ενω εχει χωρο πανω απο 4gb κτλ μου βγαζει αυτο το μνμ...δειτε το jpeg...πως μπορω να το μετακινησω???
Sash21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλημέρα και καλό μήνα, αυτό το μήνυμα βγαίνει επειδή το flashάκι σου είναι formaρισμένο σε Fat. Το σύστημα αρχείων fat δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 1024 MB.
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλημέρα και καλό μήνα, αυτό το μήνυμα βγαίνει επειδή το flashάκι σου είναι formaρισμένο σε Fat. Το σύστημα αρχείων fat δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 1024 MB. ααα....καταλαβα...να το φορμαρω ξανα και να το κανω nfts δηλαδη???εχει και την επιλογη exfat...αν εχω μεσα το iso και καποια αλλα προγραμματα ετσι''χυμα''πειραζει???θα μπορω να κανω φορματ θελω να πω...
άδικος Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καλημέρα και καλό μήνα, αυτό το μήνυμα βγαίνει επειδή το flashάκι σου είναι formaρισμένο σε Fat. Το σύστημα αρχείων fat δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα από 1024 MB. Καλό μήνα. Λογικά αφού είναι 8gb θα είναι σε FAT32. Για την ιστορία το όριο σ'αυτο το file system είναι 4GB παρά 1 byte. 2
snakes Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις extract files μέσα σε φάκελο και μετά να τα περάσεις κανονικά στο flash driver Καλό Μήνα!!
Sash21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Για την ιστορία το όριο σ'αυτο το file system είναι 4GB παρά 1 byte. Μπερδεύτηκα 4GB είναι το όριο
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 λοιπον παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο....το stickaki 8gb το εχω fat32 η ntfs???....και μετα,το bootable iso να το κανω extract here μεσα στο stickaki???θα μπορει να bootarei ετσι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα