Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι οτι εμειναν λιγες μερες ακομα , τοσο καιρο περιμενα , το ΣΚ θα κλεισει οριστικα το θεμα.

Οσο για την αρνητικη αξιολογηση , δεν μπορω να του βαλω αρνητικη χωρις να εχω παρει την οριστικη απαντηση απο αυτον, που σκοπευω να απαιτησω το ΣΚ . Γιατι το να βαλω αρνητικη και να αναφερω οτι τα εκανε αυτα με τον τροπο αποστολης ,ειναι διαφορετικη απο το να αναφερω οτι και με τον τροπο αποστολης εκανε τα δικα του ,και ποτε δεν μου εστειλε κινητο (η τελοςπαντων δεν το πηρα ποτε ) και αρνηθηκε να μου επιστρεψει τα χρηματα .Εχει διαφορα !

Επισης αν γινει ετσι θα αναφερω και τον "κολλητο" του που μου "προξενησε" αυτον τον χρηστη

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως φιλε αν ειναι ο παραπανω τοτε χαζευοντας την αγγελια σημερα ηταν online. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως στα λεμε για το καλο σου. Φυσικα καταλαβαίνω οτι φοβασαι οτι αν πεις κατι μπορει να μην σου επιστρεψει τα χρηματα αλλα αν ηταν σωστος θα σου ελεγε σταρατα πως θα σου επιστρεψει τα χρηματα και οχι δικαιολογίες. 

• Like 1
Δημοσ.

O chris_ _ _ _ _ _ είναι παιδιά

Εγώ με τετοιον ανθρωπο (που το εχει δει fb το φορουμ ) και βαζει φωτο για να δειξει τους κοιλιακους του δεν θα συνεργαζομουν ποτε μου....

40 αξιολογήσεις μέσα σε 1 χρόνο...μωρε μπράβο...

το ξερω οτι ειναι αυτος.μαλλον τα 120 ευρω τα χρειαζοταν για να παρει νεες πρωτεινες και κρεατινες να διατηρηθει φιτ.καλοκαιρι ερχεται

Δημοσ.

Εγω σκεφτομαι οτι εμειναν λιγες μερες ακομα , τοσο καιρο περιμενα , το ΣΚ θα κλεισει οριστικα το θεμα.

Οσο για την αρνητικη αξιολογηση , δεν μπορω να του βαλω αρνητικη χωρις να εχω παρει την οριστικη απαντηση απο αυτον, που σκοπευω να απαιτησω το ΣΚ . Γιατι το να βαλω αρνητικη και να αναφερω οτι τα εκανε αυτα με τον τροπο αποστολης ,ειναι διαφορετικη απο το να αναφερω οτι και με τον τροπο αποστολης εκανε τα δικα του ,και ποτε δεν μου εστειλε κινητο (η τελοςπαντων δεν το πηρα ποτε ) και αρνηθηκε να μου επιστρεψει τα χρηματα .Εχει διαφορα !

Επισης αν γινει ετσι θα αναφερω και τον "κολλητο" του που μου "προξενησε" αυτον τον χρηστη

Οπως ειπα και πριν,τα θελει μαλλον ο πωπος σου φιλε μου,και στο λεω εντελως φιλικα.Παρε τηλ τον κολλητο του και ζητα ενα τηλ αυτου που σου εστειλε το κινητο,ειναι τοσο απλο το πραγμα.Τωρα αν εσυ δεν θελεις να το κανεις οκ,δικο σου προβλημα,μεχρι στιγμης εσυ κλαις τα 120 ευρω και οχι εγω και ουτε κανενας αλλος απο εδω μεσα..Δωστου χρονο αφου δεν το κυνηγας το θεμα,ισως και να κλεισει τον λογαριασμο τον οποιο σου εδωσε,να αλλαξει τηλ,να να να και αλλα πολλα..Εσυ χανεις χρονο και οχι αυτος.Αυτος τα εχει τσεπωσει τα χρηματα

Επισης φιλε μου,αν το ατομο ειναι αυτο που εχει αναφερθει τοτε κατι παιζει,για λαμογια.Αν παρατηρησει κανεις τις αξιολογισεις του,θα δεις οτι μεσα σε λιγο διαστημα εχει πουλησει,υποθετω 5-6 κινητα, (αληθεια τοσα εχει,ή μηπως εχει καταστημα?!) και επισης πολλες αξιολογησεις ειναι 2πλες..Δηλαδη πουλαει μια ιδια οθονη,και εχει 2-3 θετικες αξιολογισης ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ.Οπως επισης οι αγγελιες του ειναι 5 φορες λιγοτερες απο οτι οι αξιολογισεις του.Κατι βρωμαει εδω,και δεν ειναι τα ποδια μου.. :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Οπως ειπα και πριν,τα θελει μαλλον ο πωπος σου φιλε μου,και στο λεω εντελως φιλικα.Παρε τηλ τον κολλητο του και ζητα ενα τηλ αυτου που σου εστειλε το κινητο,ειναι τοσο απλο το πραγμα.Τωρα αν εσυ δεν θελεις να το κανεις οκ,δικο σου προβλημα,μεχρι στιγμης εσυ κλαις τα 120 ευρω και οχι εγω και ουτε κανενας αλλος απο εδω μεσα..Δωστου χρονο αφου δεν το κυνηγας το θεμα,ισως και να κλεισει τον λογαριασμο τον οποιο σου εδωσε,να αλλαξει τηλ,να να να και αλλα πολλα..Εσυ χανεις χρονο και οχι αυτος.Αυτος τα εχει τσεπωσει τα χρηματα

Επισης φιλε μου,αν το ατομο ειναι αυτο που εχει αναφερθει τοτε κατι παιζει,για λαμογια.Αν παρατηρησει κανεις τις αξιολογισεις του,θα δεις οτι μεσα σε λιγο διαστημα εχει πουλησει,υποθετω 5-6 κινητα, (αληθεια τοσα εχει,ή μηπως εχει καταστημα?!) και επισης πολλες αξιολογησεις ειναι 2πλες..Δηλαδη πουλαει μια ιδια οθονη,και εχει 2-3 θετικες αξιολογισης ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ.Οπως επισης οι αγγελιες του ειναι 5 φορες λιγοτερες απο οτι οι αξιολογισεις του.Κατι βρωμαει εδω,και δεν ειναι τα ποδια μου.. :P :P :P

παιζει να χει καμια δεκαρια λογαριασμους και να δινει θετικες στον εαυτο του στις εικονικες αγγελιες που δημιουργει

Δημοσ.

Ομως απο 'τι ειδα οι χρηστες που του εχουν κανει θετικες εχουν πανω απο χρονο στο φορουμ και αρκετοι απο αυτους εχουν 1+ χρονια στο φορουμ και αρκετα ενεργοι..Τωρα τι να πω..

Δημοσ.

Λιγο ακυρο με το θεμα του παιδιου αλλα με αγχωσατε με το συστημενο :P Εστειλα πριν μια βδομαδα με αντικαταβολη ενα αντικειμενο κ δεν ειπα στην υπαλληλο για συστημενο κ ειδα οτι κολλησε γραμματοσημα.Υπαρχει περιπτωση να κανουν καμια μαλακια στα ΕΛΤΑ κ να μην παρει ο ανθρωπος το αντικειμενο?? :fear:

Δημοσ.

Δεν πειραζει, δωσε παλι ονομα να τον σταυρωσουμε, ουτος η αλλως του εσυραν τα μυρια οσα, μεχρι να τον πλακωσουν προσφερθηκαν μερικοι, γιατι να απογοητευτει ο οχλος;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...