Nikos667 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Γεια σε ολους,εδω και καιρο προετοιμαζω ενα game...μεχρι στιγμης εχω φτιαξω τον βασικα Character/Soldier...δειτε photo και πες τε μου γνωμες! Το παιχνιδια θα ειναι FPS...Δεν θα υπαρχει SinglePlayer μονο MultiPlayer...μην ρωτατε γιατι οι εξυπνοι ξερουν! Δωστε ιδεες.... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4442885592135&set=pb.1289197230.-2207520000.1363806767&type=3&theater Η πρωτη photo ειναι!
Nikos667 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Οχι...3D modeller,texture artist. Ειμαι 13 χρονων οποτε κανω οτι μπορω...εχω βρει και μια μικρη ομαδα αλλα...προσπαθουμε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλή τύχη και δουλειά, αυτό μόνο λέω.
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 AAA ok,και ευχαριστω! Δεν ειναι ετοιμος αλλα δειχνει αρκετα ικανοποιητικος μεχρι στιγμης! Μενουν καποια αξεσουαρ ακομα το κρανος,οι μποτες και τα textures! Πρωτη πιστα θα ειναι μια στρατιωτικη αεροπορικη βαση!
Alchemist` Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλή τύχη με το project σου, ωραία δουλειά στο μοντέλο αλλά δεν μας έχεις δώσει πολλά ώστε να κρίνουμε/προτείνουμε κάτι... Υ.Γ. Ασχολήσαι καθόλου με 2D graphics? Ψάχνω "pixel artist"
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δυστηχως οχι! Ναι το ξερω οτι δεν εχω δωσει πολλα,για του στρατιωτη το model μιλαγα ομως Αλλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο...να βρεις 2D Artist...στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι... 3D artist λιγους θα βρεις,εφοσον δεν υπαρχει ουτε πανεπιστημιο εδω... Ψαξε στα αναλογα σωστα ξενα forums!
Alchemist` Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δυστηχως οχι! Ναι το ξερω οτι δεν εχω δωσει πολλα,για του στρατιωτη το model μιλαγα ομως Αλλα δεν ειναι και πολυ δυσκολο...να βρεις 2D Artist...στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι... 3D artist λιγους θα βρεις,εφοσον δεν υπαρχει ουτε πανεπιστημιο εδω... Ψαξε στα αναλογα σωστα ξενα forums! Σόρρυ που φεύγω εκτός θέματος, αλλά ψάχνω pixel artist όχι χρήστη του photoshop. Κάποιον για να φτιάχνει δηλαδή sprites για 2D παιχνίδια... Δεν έχω βρει κανέναν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα...
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Και ουτε προκειται... Ψαξε σε ξενα site... Επισης δεν πειραζει δεν φευγεις εκτος θεματος...
Greygore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μια μικρή εισήγηση, για να δείχνεις δουλειά σε forum/sites καλό θα ήταν η δημιουργία ξεχωριστού account (είτε σε κάποιο image host όπως Photobucket ή ακόμα και stand-alone site αν βρεις φθηνό host) για τυχόν φωτογραφίες, models κ.ο.κ. - μέσω Facebook "δίνεις" πρόσβαση στις προσωπικές σου πληροφορίες στον κάθε "άσχετο" και μη που ανοίγει τα link σου (και επίσης αν μελλοντικά ασχοληθείς επαγγελματικά με το θέμα θα σε διευκολύνει αφάνταστα να έχεις το portfolio σου μαζεμένο σε μια σελίδα).
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δικιο εχεις σε ολα...αλλα προς το παρον προσπαθω να κανω τα πρωτα βηματα και σιγα σιγα θα εχω και site...εχω βρει ηδη ενα αλλα το παλευω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα