atrus23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλημέρα.Χθές εγκατέστησα στο laptop μου τo ubuntu 12.10 32bit.Το laptop μου είναι hp compaq 6730s(Intel Pentium Dual T3400 2.16GHz με ενσωματωμένη κάρτα γραφικων intel 4500m και 4gb ram).Πατωντας στις λεπτομέρειες συστήματος μου βγάζει στα γραφικά : οδηγός άγνωστο, περιβάλλον κανονικό.Απ' ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να έχω την καλύτερη επιλογη στους drivers της καρτας γραφικών.Πρέπει να περάσω εγώ drivers?? Και αν ναι απο που και πως??Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εκτός και αν θες να παίζεις σύγχρονα παιχνίδια(ή εφαρμογές) με βαριά 3d δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrus23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Βαριά παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω (δεν το επιτρέπει και η κάρτα),απλά θα ήθελα να έχω τους καλύτερους σε απόδοση drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αφου δεις τι εχω πει εδω, για να τσεκαρεις αν οντως ειναι φορτωμενος καποιος driver για την καρτα σου, να σε πληροφορησω οτι driver για καρτες intel υπαρχει ενας και μονο, οποτε λογικα εισαι με αυτον και δεν γινεται να αλλαξεις παρα μονο να περιμενεις να βελτιωθει http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από jim_p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrus23 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. jim-p είσαι κατατοπιστικότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα