Προς το περιεχόμενο

HTC Evo 3D Bricked :(

matrix1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλως πηγα να το κανω root και κατι πηγε στραβα και τωρα δεν ανοιγει χρειαζομαι βοηθεια παιδια να το ανοιξω,δεν ανοιγει καθολου,ουτε φωτακι,ουτε φορτιζει ουτε τιποτα θελω να το επαναφερω οπως πριν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Brick δεν μπορεις να παθεις στο root, το brick γινεται μονο κατα το flashing ενος kernel η μιας ROM...  Κατι αλλο εχει γινει, δοκιμασε αυτο

Εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα κουμπιά συσκευής

Αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το HTC EVO 3D ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργοστασιακή επαναφορά χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο HTC EVO 3D.

1. Αφαιρέστε τη μπαταρία, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα τοποθετήστε πάλι την μπαταρία.
  2. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ και έπειτα πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ.
  3. Περιμένετε να εμφανιστεί η οθόνη με τις τρεις εικόνες Android και μετά αφήστε τα κουμπιά ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ και ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ.
  4. Πατήστε ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να επιλέξετε ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ και μετά πατήστε το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ.

Φιλε μου πηγα να κανω flash μια ροm με το rom manager kαι μολις εκανε επανεκινηση δεν ξανα ανοιξε μετα..

Χρειαζομαι καποιον που να ταιριαζουν οι μπαταριες μας γιατι εχει ξεφορτισει φουλ η μπαταρια και δεν φορτιζει καθολου τωρα με αυτο που επα8ε και πρεπει να βρω αλλη να βαλω για να κανω αυτα τα βηματα που μου ειπες φιλε μου λογικα

<p>Φιλε μου πηγα να κανω flash μια ροm με το rom manager kαι μολις εκανε επανεκινηση δεν ξανα ανοιξε μετα..</p>

<p>Χρειαζομαι καποιον που να ταιριαζουν οι μπαταριες μας γιατι εχει ξεφορτισει φουλ η μπαταρια και δεν φορτιζει καθολου τωρα με αυτο που επα8ε και πρεπει να βρω αλλη να βαλω για να κανω αυτα τα βηματα που μου ειπες φιλε μου λογικα</p>

Βάλε στην φόρτιση φορά 1 2 ωρες και ας μην φορτίζει... Αν είναι άδεια εντελώς θα πάρει ρεύμα... Και μετά δοκίμασε... Τ

μπες σε recovery mode  πατωντας volume down κ power button ταυτοχρονα για μερικα δευτερολεπτα και μετα πατα factory reset η αλλιως κατεβασε την στοκ ρομ του κινητου σου σε ζιπακι και θα το φλασαρει μονο του με το που μπεις σε recovery mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...