tzagaritos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω αυτο το home cinema--->https://www.skroutz.gr/s/403687/Sony-DAV-DZ100.html και θελω να το συνδεσω με τον σταθερο υπολογιστη μου οπου εχει αυτη την μητρικη--->https://www.skroutz.gr/s/1899470/Asrock-970-Pro3.html γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος συνδεσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τι θέλεις να πετύχεις με αυτό ? Δεν μπορώ να φανταστώ σενάριο που να σου χρησιμεύει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 sorry, αλλα ουτε HDMI δεν εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Τι θέλεις να πετύχεις με αυτό ? Δεν μπορώ να φανταστώ σενάριο που να σου χρησιμεύει κάτι τέτοιο. αυτο που θελω να κανω ειναι να επιλεγω μουσικη απο τον υπολογιστη μου και να ακουγεται απο τα ηχεια του home cinema sorry, αλλα ουτε HDMI δεν εχει? οχιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 αν θες στερεοφωνικο ηχο, με ενα καλωδιο, απο 3.5mm mini jack σε RCA κανεις την συνδεση. optical δεν βλεπω να εχει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αν θες στερεοφωνικο ηχο, με ενα καλωδιο, απο 3.5mm mini jack σε RCA κανεις την συνδεση. optical δεν βλεπω να εχει...! Αφου δεν εχει τετοιες θυρες το home cinema πως θα το συνδεσω αυτο το καλωδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μαλλον δεν καταλαβες. αλλο RCA, αλλο optical, αλλο HDMI! RCA ειναι τα 2 βυσματα ασπρο- κοκκινο που βλεπεις στη φωτο. απο αυτη την εισοδο, πιστευω να εχει πισω το home cinema. οποτε βαζεις το μικρο βυσμα στην καρτα ηχου (πρασινη εξοδο) και το ασπροκοκκινο βυσμα σε εισοδο (AUX-IN) του home cinema. αν δεν εχει ουτε τετοια......, πετα το.....!!!!!!! EDIT: μολις βρηκα φωτο απο το πισω μερος. αν ειναι σωστη η φωτο, τοτε φιλε μου, σορρυ αλλα δεν εχει καμια αλλη θυρα, περαν μιας SCART...!!! οποτε δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 To home cinema που εχεις δεν εχει εισοδο ηχου/video , δεν μπορεις να το συνδεσεις με το pc σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μαλλον δεν καταλαβες. αλλο RCA, αλλο optical, αλλο HDMI! RCA ειναι τα 2 βυσματα ασπρο- κοκκινο που βλεπεις στη φωτο. απο αυτη την εισοδο, πιστευω να εχει πισω το home cinema. οποτε βαζεις το μικρο βυσμα στην καρτα ηχου (πρασινη εξοδο) και το ασπροκοκκινο βυσμα σε εισοδο (AUX-IN) του home cinema. αν δεν εχει ουτε τετοια......, πετα το.....!!!!!!! EDIT: μολις βρηκα φωτο απο το πισω μερος. αν ειναι σωστη η φωτο, τοτε φιλε μου, σορρυ αλλα δεν εχει καμια αλλη θυρα, περαν μιας SCART...!!! οποτε δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...!! Δυστυχως αυτη ειναι η φωτογραφια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 κριμα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 παιδιά αυτό το 5.1 που έχει optical kai hdmi http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.704123&sid=1 μπορεί να συνδεθεί σε pc ? η μητρικη μου ειναι η gigabyte 990xa-ud3 όπου έχει optical. vga 7770 asus. η οθόνη μου έχει μόνο 1 hdmi όπου εχω συνδεσει εκει την vga. (ειναι tv monitor με ενα hdmi ena d-sub kai scart,component) μπορώ να συνδέσω αυτο το 5.1 στο pc gia μονιμα ηχεια σε games, youtube το οτιδηποτε αλλα ταυτοχρονα η καρτα γραφικων να ειναι με hdmi στην οθονη και να έχει καλο ήχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ναι μπορεις , αλλα υπαρχει θεμα με την optical που βγαζουν οι μητρικες οσο αναφορα τα games , μπορει να χρειαστεις pci-e καρτα ηχου με optical , αυτα θα στα πει το καταστημα που θα σου πουλησει το home cinema , που θα αναλαβει την ευθηνη οτι θα δουλεψει (για ηχο 5.1 οχι για stereo) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 εκει μπορεις (αν σε βολευει χωροταξικα) να συνδεσεις μονο με HDMΙ και το Home Cinema, και την τηλεοραση..! VGA--> H.C--> TV ετσι θα εχεις ηχο απο το home cinema και εικονα στην τηλεοραση..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας οσον αφορα στη πρώτη απάντηση αυτη τη στιγμή έχω τα logitech z5500 με optical πάνω στη μητρική και δουλεύουν ολα οκ ! αλλά δε νομίζω οτι θα ειναι φερέγγυοι στο e-shop (για οποιοδηποτε καταστημα βασικα απλα απο εκει θα το παρω γι αυτο το αναφερω) αμα τους ρωτήσω αν θα μου δουλέψει πριν το πάρω. αν κατι παει στραβα δε θα το δεχτουν πίσω..αλλα στη χειροτερη απο οτι μου λες αν βαλω καρτα ηχου με optical εκει θα δουλεψει standard ? και οσον αφορα τη δευτερη απαντηση που ειναι και αυτο πολυ σημαντικο για τη συνδεσμολογια γιατι το pcθελω να το συνδεσω σε d-sub. φίλε sorry αλλα δε κααλαβαίνω τι σημαίνει το διάγραμμά σου. αν μπορείς να μου το εξηγήσεις με τι θα συνδέσω τι θα με έσωζες γιατι αν οντως μπορω με ενα hdmi na συνδεσω οθονη με καρτα γραφικων και το 5.1 και αν οντως λειτουργει στη χειροτερη με μια extra άρτα ήχου τοτε να το αγοράσω.. (διόρθωση) *το pc δε θελω να το συνδέσω se d-sub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας οσον αφορα στη πρώτη απάντηση αυτη τη στιγμή έχω τα logitech z5500 με optical πάνω στη μητρική και δουλεύουν ολα οκ ! αλλά δε νομίζω οτι θα ειναι φερέγγυοι στο e-shop (για οποιοδηποτε καταστημα βασικα απλα απο εκει θα το παρω γι αυτο το αναφερω) αμα τους ρωτήσω αν θα μου δουλέψει πριν το πάρω. αν κατι παει στραβα δε θα το δεχτουν πίσω..αλλα στη χειροτερη απο οτι μου λες αν βαλω καρτα ηχου με optical εκει θα δουλεψει standard ? και οσον αφορα τη δευτερη απαντηση που ειναι και αυτο πολυ σημαντικο για τη συνδεσμολογια γιατι το pcθελω να το συνδεσω σε d-sub. φίλε sorry αλλα δε κααλαβαίνω τι σημαίνει το διάγραμμά σου. αν μπορείς να μου το εξηγήσεις με τι θα συνδέσω τι θα με έσωζες γιατι αν οντως μπορω με ενα hdmi na συνδεσω οθονη με καρτα γραφικων και το 5.1 και αν οντως λειτουργει στη χειροτερη με μια extra άρτα ήχου τοτε να το αγοράσω.. (διόρθωση) *το pc δε θελω να το συνδέσω se d-sub Απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα με το optical με τα ηχεια που εχεις, δεν θα εχεις προβλημα με τα καινουργια. Το προβλημα αφορα την μητρικη - controller ηχου, αν μπορει να βγαλει απο την optical live 5.1 ηχο απο game. O cabdik σου προτεινει να συνδεσεις την καρτα γραφικων με καλωδιο hdmi με το home cinema, και απο το home cinema με αλλο καλωδιο hdmi να συνδεσεις την οθονη. Το προβλημα σε αυτη την συνδεση ειναι οτι μεγαλωνει το συνολικο latency (καθυστερηση), που εχεις απο οταν κανεις κλικ, μεχρι να το δεις στην οθονη, και δεν κανει για gaming, αλλα μονο για οσους βλεπουν ταινιες μεσω pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα