Προς το περιεχόμενο

Nova 3Play 29.90 το μηνα για παντα

vasman15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η νοβα δεν προκειται να κανει αντιπροταση, σαφως και νταμπλ πλεη με 17 λεει αρκετα... Την δευτερη προταση δεν καταλαβα καλα 14 ευρω τι εχει?

καλησπερα λεβεντες, επειδη περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του πακετου nova 3 play εχω μια απορια, ειστε ευχαριστημενοι με το internet? ακουσα πολλα, μια εικονα απο εσας θα με καθησυχασει

Οτι ειχες θα εχεις, μην περιμενεις μεγαλες αλλαγες απο καμμια εταιρια...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 607
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εισαι Θεος.......το εχεις πει αυτο πανω απο 100 φορες......μεχρι και στον υπνο μου αρχιζω να το βλεπω. :-D

Ετσι.Να μην λεμε μονο τα καλα τους.Να ξερει ο κοσμος τι περνει.

• Like 1

Γενικα να ξερετε οτι η ποιοτητα της συνδεσης σε ολοες τις εταιριες δεν ειναι οπως παλια που υπηρχαν μεγαλες διαφορες, αν το 14 γινει 12 δεν ειναι μεγαλη διαφορα πιθανοτατα ειναι θεμα κλειδωματος ρουτερ παρα εταιριας... Εγω κυμαινομαι μεταξυ 5-7, το 5 με ενα απλο ρισετ γινεται 7 κτλ

Οι διαφορες στις εταιριες ειναι σε δυο πραγματα πλεον τιμολογηση, παροχη υπηρεσιων και εξυπηρετηση πελατων... Η φορθνετ στα δυο πρωτα ειναι πολυ καλη εως αχτυπητη στο τελευταιο ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... Ομως για καποιον που ξερει τα βασικα στο ιντερνετ (εχει επισιμα τοπικ σε τεχνολογικα φορουμ κτλ) βρισκει ακρη πολυ πιο ευκολα. το θεμα ειναι μην μπλεξεις με θεμα ΟΤΕ γιατι εκει μπορει να τρεχεις, καλυτερα να κανεις ενα χρονο συμβολαιο ΟΤΕ και μετα να ξαναεπιλεξεις εταιρια...

Επισης σε περιπτωση μετακομισης πιστευω καταλαβενετε και οι ιδιοι οτι αν πας πχ Πειραια οτι και να σου λεει καποιος απο κεντρο Αθηνας για ποιοτητα συνδεσης ειναι ατοπο, ο μονος που μπορει να σε βοηθησει να καταλαβεις τι παιζει ειναι ο γειτονας κανενας αλλος...

• Like 1

Καλησπερα παιδια...

εχω Nova triple play

Τηλεφωνο με ολα τα σταθερα δωρεαν

Ιντερνετ 24αρι

και Νοβα με το Sport

το συμβολαιο μου ληγει σε ενα μηνα και βαση σαιτ Νοβα κοστιζει 49.80

τα ιδια που πληρωνω δηλαδη.

Αφου ΔΕΝ θα παρω ρουτερ, ΔΕΝ θα παρω πιατο, ΔΕΝ θα παρω αποωδικοποιητη θα ηθελα να σας ρωτησω:

1) Τι πιστευετε οτι μπορω να διεκδικησω σαν προσφορα που να ειναι λογικο και να δεχτουν?

2) Αναγκαστικα θα δεσμευτω για 12/18 μηνες αφου δεν θα παρω κατι απο αυτους?

3) Καλυτερα να γυρισω στα 29.90.βασικο πακετο και να τους αφησω να μου πουνε προσφορα μετα η δεν πιανει?

θα μου πειτε γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο να μαθεις? Εμ εκει ειναι το θεμα. Μην παω αδιαβαστος και δεν ξερω τι να διεκδικισω

Καλησπερα παιδια...

εχω Nova triple play

Ιντερνετ 24αρι

και Νοβα με το Sport

Αφου ΔΕΝ θα παρω ρουτερ, ΔΕΝ θα παρω πιατο, ΔΕΝ θα παρω αποωδικοποιητη θα ηθελα να σας ρωτησω:

1) Τι πιστευετε οτι μπορω να διεκδικησω σαν προσφορα που να ειναι λογικο και να δεχτουν?

3) Καλυτερα να γυρισω στα 29.90.βασικο πακετο και να τους αφησω να μου πουνε προσφορα μετα η δεν πιανει?

θα μου πειτε γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο να μαθεις? Εμ εκει ειναι το θεμα. Μην παω αδιαβαστος και δεν ξερω τι να διεκδικισω

Δεν νομιζω απο μονοι τους να σε πανε σε φθηνοτερο παγιο. Η καλυτερη λυση ειναι να πας στα 29,90 (απεριοριστα σταθερα, ιντερνετ, σταρτ πακ νοβα).

Υ.γ. Το καλυτερο πακετακι που μπορεις να πετυχεις για εμενα ειναι 39,90 ευρω (απεριοριστα σταθερα, απεριοριστα κινητα, ιντερνετ και σπορ πακετο νοβα)

Καλησπερα παιδια...

εχω Nova triple play

Ιντερνετ 24αρι

και Νοβα με το Sport

Πες τους την προσφορα με τα 40 ευρω για:

internet

απεριοριστα σταθερα

720 λεπτα κινητα

nova sports pack μαζι με hd καναλια.

Παραπανω μην δωσεις ουτε ευρω

Καλησπερα παιδια...

εχω Nova triple play

Ιντερνετ 24αρι

και Νοβα με το Sport

μονο αν κανεις πως φευγεις θα παρεις καλη προσφορα, αλλιως μη περιμενεις, δυσκολα

• Like 1

ευχαριστω για την βοηθεια ολους...

να κανω πως φευγω πως? να κανω αιτηση για φορητοτητα αλλου?

και αν δεν κανουν τον κοπο για αντιπροταση να βρεθω αλλου χωρις να το θελω? οχι επειδη με καιει η ποιοτητα τους οσο η τηλεοραση

ευχαριστω για την βοηθεια ολους...

να κανω πως φευγω πως? να κανω αιτηση για φορητοτητα αλλου?

και αν δεν κανουν τον κοπο για αντιπροταση να βρεθω αλλου χωρις να το θελω? οχι επειδη με καιει η ποιοτητα τους οσο η τηλεοραση

ναι ,πηγαινε σε αλλη εταιρια και παρε προσφορα - κανε αιτηση, μπορεις να την ακυρωσεις μεσα σε 10 μερες αν θυμαμαι καλα, μεσα σε αυτες τις μερες να εισαι σιγουρος πως θα χτυπησει το τηλεφωνο σου, αν δεις οτι δε χτυπα παιξε τζοκερ, θα εισαι ο μοναδικος  :D , με 20 γιουρο υπαρχει το start pack, δεν εχεις να χασεις και πολλα αν μια στης 100 δε παει κατι καλα, δηλαδη 20 γιουρο tv + 15 περιπου internet με απεριοριστα σταθερα δε θα βγεις και πολυ χαμενος

edit   ο ΟΤΕ δεινει φουλ πακετο tv για ενα χρονο με κλησεις σταθερα απεριοριστα με 40 γιουρο, αυτο ισχυει σε συνδρομητες forthnet, αρα εχεις πολλες επιλογες

Αν εισαι με Κριστμας Πακ 2012-3, δεν αλλαζει κατι, γιατι η τιμη ηταν για ΠΑΝΤΑ! Το μονο που αλλαζει με την ληξη του χρονου ειναι οτι μπορεις να φυγεις ανα πασα στιγμη χωρις ποινη!

Αν δεν εχεις αυτο το πακετο θα συμφωνησω οτι το σπορτ πακ με HD και ισως κινητα στα 39,90 ειναι καλη επιλογη και ισως το παρεις σχετικα ευκολα,

Αν σου λενε δεν γινεται, ρωτα για φουλ πακ στα 49,90

δεν ειμαι με Christmas pack... τωρα που ειδα πληρωνω 53.90 για πακετο χωρις κινητα και μονο τα καναλια Novasports

ηταν μετα απο 18μηνο πακετο απλο που δεν ειναι για παντα

θα ρωτησω αν κανω αιτηση φορητοτητας αν μπορω να την ακυρωσω σε 10 μερες

ΕΔΙΤ: Το σκεφτηκα! θα κανω αιτηση διακοπης της Νοβα αφου ληγει το συμβολαιο! Μονο της τηλεορασης. Και αν δεν κανουν προσφορα οποτε θελω δεν το προσθετω?

δεν ειμαι με Christmas pack... τωρα που ειδα πληρωνω 53.90 για πακετο χωρις κινητα και μονο τα καναλια Novasports

ηταν μετα απο 18μηνο πακετο απλο που δεν ειναι για παντα

θα ρωτησω αν κανω αιτηση φορητοτητας αν μπορω να την ακυρωσω σε 10 μερες

ΕΔΙΤ: Το σκεφτηκα! θα κανω αιτηση διακοπης της Νοβα αφου ληγει το συμβολαιο! Μονο της τηλεορασης. Και αν δεν κανουν προσφορα οποτε θελω δεν το προσθετω?

μην αγχονεσαι φιλε θα παρεις προσφορες, και οχι μια , δυο τρεις θα πεσουν στο τραπεζι

Τι ακριβως πακετο ειχες? Απλο τριπλ πλεη απλα ειχες προσθεσει το σπορτ με 20? Γιατι πχ το Κριστμας πακ ηταν νοβα με "δωρο" το ιντερνετ οποτε δεν γινεται αυτο που λες σε αυτη την περιπτωση...

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση?Ειμαι οτε και απο επιλογη και απο αναγκη γιατι πολυ απλα στην περιοχη μου κανενας αλλος δεν εχει δικτυο πλην του οτε.Ειμαι ευχαριστημενος αλλα το κοστος μου φαινεται αρκετα υψηλο.Μπορω να επλιλεξω καποιν εναλλακτικο παροχο και να πληρωνω μονο παγιο οτε+την προσφορα του αντιστοιχου εναλλακτικου η δεν με συμφερει/γινεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...