giannisag17 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παντως και σαν cd πρεπει να ειναι κακογραμενο και η μηχανη γραφικων πλεον γερασμενη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μπορει να με βοηθησει καποιος να μου πει απο που θα κατεβασω τα updates του fifa που ειχαν βγει απο τον σεπτεμβρη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τα updates του ίδιου του παιχνιδιού θα στα κατεβάσει αυτόματα το Origin (εννοείται πως μιλάμε για αυθεντικό game). Τα ανανεωμένα επίσημα ρόστερ μπορείς να τα κατεβάσεις χειροκίνητα, δες εδώ: http://www.gamefaqs.com/boards/711402-fifa-14/68092136 Ρόστερ υπάρχουν επίσης και στο fifaxtreme.blogspot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν νομιζω να μου καταβασε κατι ουτε τα ροστερ του σεπτεμβρη δεν εχω...ο οζιλ ειναι ακομα στην ρεαλ ο μπειλ τοτεναμ κ.α!!Και εχω freeze οταν παιζω στην εικονα που ειχαν πει οτι θα διορθωνοταν με τα πρωτα patch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν νομιζω να μου καταβασε κατι ουτε τα ροστερ του σεπτεμβρη δεν εχω...ο οζιλ ειναι ακομα στην ρεαλ ο μπειλ τοτεναμ κ.α!!Και εχω freeze οταν παιζω στην εικονα που ειχαν πει οτι θα διορθωνοταν με τα πρωτα patch... ozil και bale είχανε αλλάξει ομάδες όταν βγήκε το παιχνίδι,ήταν ήδη στις νέες τους ομάδες.. Πας options και έχει squads/rosters update το κατεβάζει και το παιρνάει πάνω αμέσως. Για game updates που λίγο απίθανο να μην έχει κατεβάσει τίποτα,κάνεις δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι και check for updates και ότι είναι θα στο κατεβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 αντε γεια! http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fWGIz8pGnK8qK:pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 EA Sports announces FIFA 14 Ultimate Team: World Cup http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-23-ea-sports-announces-fifa-14-ultimate-team-world-cup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 + = 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 1.png + 2.png = 3.png Η δεύτερη φωτό, τι είναι; Ξίγκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ε, περίπου Δεν βρήκα κάτι καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 @nzeppos εισαι Θεος. Lol!! Το χει παρακανει η EA εδω και χρονια... Στεναχωριεμαι που δινω λεφτα σ' αυτην την εταιρεια αλλα μου αρεσει το παιχνιδι... το ομολογω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πώς μπορώ να κάνω export(?) ένα goal από τo Replay Theater? Εκτός από upload στην σελίδα της ΕΑ γίνεται αλλιώς? Ή έστω, γίνεται να το δω σε πλήρη οθόνη ώστε να το γράψω με Fraps? Γιατί τώρα το δείχνει σε ένα μικρό παράθυρο στα δεξιά της οθόνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ξέρει κανείς τι είναι τα 600mb update που κατεβάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλή ερώτηση. Τώρα το κατεβάζω κι εγώ. Δεν βρήκα κάποιο changelog. Υποτίθεται update περιμένουν εντός της ημέρας οι κονσόλες λόγω World Cup, αλλά τα 600ΜΒ για PC δεν μπορώ να φανταστώ τι περιέχουν. Μπορώ όμως να βάλω 1000 ευρώπουλα στοίχημα ότι αποκλείεται να κάνουν το παιχνίδι καλύτερο. Μάλλον το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Πολύ κακό συνήθειο αυτό να βγάζουν update και να μην ενημερώνουν για το τι διορθώνει. Ελπίζω μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Division 1, να μου δώσει κανένα κίνητρο να ασχοληθώ ξανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα