Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα έπεσαν στο μάτι μου τα τηλέφωνα VOIP...

Έψαξα κάποια πράγματα στο google, αλλα δεν κατάλαβα και πολλά. Αν έχω καταλάβει σωστά ρυθμίζεις το τηλ. με τα στοιχεία σου στο skype και ανάλογα με το τι credits έχεις βάλει στο skype, ή σε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα, μπορείς και κάνεις κλήσεις στην ουσία μέσω skype χωρίς να έχεις ανοιχτό υπολογιστή...

Μπορεί κάποιος που το γνωρίζει να μου εξηγήσει τη διαδικασεία καλύτερα???

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα οπως το actionvoip που παίρνεις το κουτάκι και αγοράζεις credits απο το σάιτ. Αυτό εννοεις;

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Δημοσ.

ρυθμίζεις το τηλέφωνο με βάση κάποιον voip provider. πχ voipbuster

και παίρνεις κανονικά.

Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις και voip adapter για να κρατήσεις το κανονικό σου τηλέφωνο. Προσοχή στην περίπτωση που βάλεις και το voip και την κανονική γραμμή στη συσκευή, μην στο χακάρουν κ σου ρθει ο λογαριασμός στα ύψη...

Δημοσ.

ρυθμίζεις το τηλέφωνο με βάση κάποιον voip provider. πχ voipbuster

και παίρνεις κανονικά.

Εναλλακτικά, μπορείς να βάλεις και voip adapter για να κρατήσεις το κανονικό σου τηλέφωνο. Προσοχή στην περίπτωση που βάλεις και το voip και την κανονική γραμμή στη συσκευή, μην στο χακάρουν κ σου ρθει ο λογαριασμός στα ύψη...

Και πώς ακριβώς μπορείς να προσέξεις μην στο χακάρουν;

Επίσης, πώς ακριβώς μπορείς να έχεις και τα δύο ταυτόχρονα; Έχοντας την αντίστοιχη εγκατάσταση για το καθένα και τον ίδιο αριθμό σταθερού αλλά διαφορετική λειτουργία; Κι αν ναι, ποια; (το κούρασα, το ξέρω)

Δημοσ.

Και πώς ακριβώς μπορείς να προσέξεις μην στο χακάρουν;

Επίσης, πώς ακριβώς μπορείς να έχεις και τα δύο ταυτόχρονα; Έχοντας την αντίστοιχη εγκατάσταση για το καθένα και τον ίδιο αριθμό σταθερού αλλά διαφορετική λειτουργία; Κι αν ναι, ποια; (το κούρασα, το ξέρω)

* Βασικές αρχές ασφαλείας + φραγή κλήσεων (καλού κακού) + παρακολούθηση logs κλπ.

* μπορείς με κανόνες, ανάλογα τη συσκευή, να βγαίνει η κλήσε μέσω voip ή οτε

Ο αριθμός σταθερού εξαρτάται από το voip παροχο.

Προσωπικά, θα έβαζα μόνο το voip στη συσκευή, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

voip=τηλεφωνία μέσω διαδικτύου.

χρειάζεται να έχεις

Α.ιντερνετ και

Β.συσκευή τηλέφωνο voip ,ή voip adapter, ή υπολογιστή με πρόγραμμα

Γ.λογαριασμό σε εταιρία-πάροχο voip που με κάποια μικρή συνδρομή σου παρέχει δυνατότητα κλήσεων

υποθέτω οτι έχεις ιντερνετ και υπολογιστή με μικρόφωνο κ ακουστικά. Κάνε μία δοκιμαστική κλήση να δείς πώς δουλεύει.(εχει μιά μικρή καθυστέρηση)

εγώ χρησιμοποιώ voip adapter με απλή συσκευ'η τηλεφώνου και πάροχο VoipDiscount απεριόριστα σταθερά στην Ελλάδα δωρεάν αν έχεις συνδρομή.

ελπίζω να βοήθησα..

Δημοσ.

* Βασικές αρχές ασφαλείας + φραγή κλήσεων (καλού κακού) + παρακολούθηση logs κλπ.

* μπορείς με κανόνες, ανάλογα τη συσκευή, να βγαίνει η κλήσε μέσω voip ή οτε

Ο αριθμός σταθερού εξαρτάται από το voip παροχο.

Προσωπικά, θα έβαζα μόνο το voip στη συσκευή, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μάλλον θέλει εκτεταμένη και βαθύτερη μελέτη από εμάς τους άσχετους...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως!

Δημοσ.

να υποθέσψ ότι τα τηλέφωνα voip έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα κλήσης, από τι να παίρνεις πχ με viber από το κινητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...