Inler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλημερα....Ξαφνικα δεν αναπαραγει αρχεια μουσικης.....
Trigger Happy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/windows-7-media-player-server-execution-failed/ecc08c3b-d445-48c2-b07d-9df48500434f για τον media player...
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εγω φιλε σε 64... δε το εφτιαξα ποτε αυτο. Το μονο που μου δουλεψε απο ολα οσα λενε ειναι να παρω το αρχειο απο αλλο wmplayer.exe απο αλλο πισι. Μονο αυτο μου επαιξε.
Inler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ελα..Θα δοκιμασω αμα ειναι να το παρω απο το laptop...Που μπαινει στα program files ή program files(86);
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αν εχεις 64 απο οτι καταλαβα, παρτο απο το ενα και βαλτο στο αλλο. δλδ απο το pr. files > pr. files x86 και αυτο θα παιξει σιγουρα, μονο που πρεπει να αλλαξεις τα δικαιωματα για να στο κανει, δεξι κλικ>ιδιοτητες> ασφαλεια> βαλε everyone full control. Που τοφτασες το μηχανημα τελικα? εκανες καμια δοκιμη?
Inler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Με τα πολλα και με τις αδειες που ηθελαν τροποποιηση καταφερα και το μετεφερα και δουλεψε...Ευχαριστω....Για το /c που ρωτας δεν το δοκιμασα ακομα...
Inler Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα