MiJKa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 ...καθώς απ' ότι φαίνεται, μάλλον κάτι δεν κάνω σωστα. Απ' ότι έιχα καταλάβει, δημοσιεύσεις ή/και ανανεώσεις αγγελιών μέχρι δύο (συνδυαστικά) ανά επταήμερο. Ως εδώ καλά. Έφτιαξα λοιπόν μια αγγελία που (ως είθιστε) έφτασε σε κάποια προχωρημένη σελίδα αρκετά γρήγωρα. (Κανένα πρόβλημα. Και λογικό μου φαίνεται.) Ο σύνδεσμος της "Νέας Υποβολής" όμως δεν μου εμφανίστηκε ποτέ ώς ενεργός, παρότι είχα μόνο την καταχώρηση της μίας, εν λόγω, αγγελίας πριν από λιγότερο από επτά ημέρες. Κάπου κατάλαβα (προφανώς εσφαλμένα) ότι πρέπει πρώτα να την κλειδώσεις για να μπορέσεις να την υποβάλεις εκ νέου. Δεν θυμάμαι που ακριβώς το διάβασα. Έχω καλώς ή κακώς κοιτάξει πολλά, σχετικά και άσχετα, τις τελευταίες ημέρες. Ώς κι αν έχει με αυτή την εντύπωση είχα μείνει. Για να μην μακρυγωρώ (κι άλλο) κλείδωσα την αγγελία και εξακωλούθησε να είναι ανενεργός ο σύνδεσμος της "Νέας Υποβολής". Για να ξεκλειδωθεί έχω κάνει την αναφορά μου και περιμένω από την ομάδα διαχειριστών. Η ερώτηση μου είναι: Έχω κάνει κάτι λάθος και δεν μπορώ να κάνω εκ νέου υποβολή; Υπενθυμίζω ότι είχα μία (1) αγγελία καταχωρημένη (με την γραφή του μηνύματος αυτού) πριν από 5 ημέρες και τίποτα άλλο. (Στην αγγελία έχει γίνει μία διόρθωση, στο κείμενο. Ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό δεν υπήρχε επιλογή για "Νέα Επιλογή".) Προφανώς δουλεύει, αφού ενίοτε προσφάτως έχω δει κάθε τρεις τέσσερις μέρες αγγελίες να επανέρχονται στο προσκήνιο και την πρώτη σελίδα αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά εγώ... ...μια χείρα βοηθείας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Καλημέρα. Δεν γίνεται να κάνεις νέα υποβολή της αγγελίας εάν δεν περάσει το χρονικό διάστημα των 7 ημερών. Επίσης δεν χρειάζεται να κλειδώσεις την αγγελία για να την υποβάλεις εκ νέου. Αυτό που αναφέρεις ότι κάποιες αγγελίες επανέρχονται στις πρώτες σελίδες συχνά πυκνά συμβαίνει διότι οι συγκεκριμένοι χρήστες έχουν 2 αγγελίες με το ίδιο αντικείμενο, και επανυποβάλουνε μία φόρα την μία μία την άλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJKa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Α, ΟΚ, κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλημέρα. Δεν γίνεται να κάνεις νέα υποβολή της αγγελίας εάν δεν περάσει το χρονικό διάστημα των 7 ημερών. Επίσης δεν χρειάζεται να κλειδώσεις την αγγελία για να την υποβάλεις εκ νέου. Αυτό που αναφέρεις ότι κάποιες αγγελίες επανέρχονται στις πρώτες σελίδες συχνά πυκνά συμβαίνει διότι οι συγκεκριμένοι χρήστες έχουν 2 αγγελίες με το ίδιο αντικείμενο, και επανυποβάλουνε μία φόρα την μία μία την άλλη Κανονικά αυτό δε θα έπρεπε να επιτρέπετε και όχι απλά θα έπρεπε να σβήνονται και οι 2 αγγελίες αλλά να τρώει και ban αυτός που το έκανε δεν είναι δίκαιο για όσους ακολουθούν τους κανόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Κανονικά αυτό δε θα έπρεπε να επιτρέπετε και όχι απλά θα έπρεπε να σβήνονται και οι 2 αγγελίες αλλά να τρώει και ban αυτός που το έκανε δεν είναι δίκαιο για όσους ακολουθούν τους κανόνες. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Έχω δικαίωμα να υποβάλλω δύο αγγελίες ανά επτά ημερολογιακές ημέρες. Εάν επιλέγω να "χάσω" τη δεύτερη αγγελία μου και να δημοσιεύσω δύο φορές την ίδια αγγελία (αντί για δύο διαφορετικές αγγελίες) αυτό είναι δικαίωμά μου. Δεν εξαπατώ κανέναν ούτε παραβιάζω τους κανόνες, αφού το όριο για τις δύο αγγελίες ανά επταήμερο ισχύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Βέβαια οι κανόνες σας έχουν πιο πολλά παραθυράκια κι από τους ελληνικές νομοθεσίες Αν το σκεφτούμε έτσι οκ δίκιο έχεις. Αλλά από την άλλη αφού δεν επιτρέπετε να κάνεις νέα υποβολή την ίδια αγγελία πριν τις 7 μέρες, προφανώς αυτό συνεπάγεται ότι δε μπορείς να φέρεις την αγγελία πάνω εντώς 7 ημερών. Τώρα αν θεωρείτε ότι δύο αγγελίες με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο είναι διαφορετικές, πάω πάσο και θα το γνωρίζω για να το κάνω κι εγώ αν θελήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 .::NikoS::., on 17 Mar 2013 - 18:13, said: Βέβαια οι κανόνες σας έχουν πιο πολλά παραθυράκια κι από τους ελληνικές νομοθεσίες Αν το σκεφτούμε έτσι οκ δίκιο έχεις. Αλλά από την άλλη αφού δεν επιτρέπετε να κάνεις νέα υποβολή την ίδια αγγελία πριν τις 7 μέρες, προφανώς αυτό συνεπάγεται ότι δε μπορείς να φέρεις την αγγελία πάνω εντώς 7 ημερών. Τώρα αν θεωρείτε ότι δύο αγγελίες με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο είναι διαφορετικές, πάω πάσο και θα το γνωρίζω για να το κάνω κι εγώ αν θελήσω. Να το κάνεις. Δύο διαφορετικές αγγελίες είναι δύο αγγελίες - ό,τι περιεχόμενο κι αν έχουν. Εφ' όσον δεν επιτρέπεται η δημοσίευση τρίτης αγγελίας, δεν βλέπω το πρόβλημα.Αλήθεια, μπορείς να μου εξηγήσεις πού βλέπεις το παραθυράκι; Γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Απλά μου φαίνεται κάπως περίεργο γιατί αν υποβάλεις 2 ίδιες αγγελίες με διαφορά 3-4 ημερών ύστερα αν τις κάνεις νέα υποβολή εναλάξ δε θα μένεις πάνω από 7 μέρες χωρίς να ανέβει κάποια αγγελία σου πάνω πάλι. Αλλά οκ αφού όντως είναι διαφορετικές αγγελίες (και δε ξεπερνάς τις 2 ανά 7 μέρες) ανεξάρτητα αν το περιεχόμενο είναι ίδιο άρα φαινομενικά είναι ίδια αγγελία αφού δεν υπάρχει κανονισμός που να περιορίζει την υποβολή αγγελίας με το ίδιο περιεχόμενο τότε πάω πάσο και συγγνώμη για την παρεξήγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 δεν μπορείς να τις κάνεις νέα υποβολή αν έχεις postάρει 2 αγγελίες εντός 7 ημερών, πρέπει να περιμένεις 1 βδομάδα πάλι... μπορείς να postάρεις 1 αγγελία και να την κάνεις νέα υποβολή εντός 7 ημερών, αλλά μετά θα περιμένεις πάλι 1 βδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά η κάθε αγγελία θέλει 7 μέρες για νέα υπονολή. Άρα αν αρχικά δημιουργηθούν με διαφορά 3ων ημερών, τότε η Νέα Υπονοβή μεταξύ των 2 αγγελιών θα έχει και αυτή 3 μέρες διαφορά. Άρα την επόμενη βδομάδα ως δια μαγείας θα εμφανιστεί η "ίδια" αγγελία 2 φορές (στην ουσια θα είναι 2 αγγελίες με ίδιο περιεχόμενο) Για αυτό μου φαίνεται λίγο κουλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα .2 αγγελίες που η κάθε αγγελία θα μπορεί να ανανεώνεται κάθε 7 μέρες . Είτε τις έχεις μαζί είτε ξεχωριστά πάλι 2 θα είναι. <br><br> Το να βάζεις 2 αγγελίες με το ίδιο περιεχόμενο είναι σπατάλη γιατί αν θες να βάλεις ένα δεύτερο προϊόν για πούλημα θα πρέπει να περιμένεις μια από τις 2 να ξεπεράσει τις 7 μέρες.<br> Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φαίνεται στις ποιο πρόσφατες αγγελίες πιο συχνά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrislarisa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Διαβασα ολα αυτα τα σχόλια αλλα και παλι εχω την εντύπωση οτι ίσως να μην δόθηκε πλήρης απάντηση στο ερώτημα(ίσως να κάνω και λάθος). Υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο πρέπει να περάσει ωστε να βγεί στις αρχικές σελίδες η αγγελια?η αναγκαστικα πρέπει να περιμένεις αυτες τις 7 μέρες να την κλειδώσεις και να την ξαναυποβάλεις την αγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ακριβώς αυτό σου απαντάει η πρώτη απόκριση στο ερώτημα σου. Δες την προσεκτικά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα