kostasbm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 o olympiakos στα ευρωπαικα παιχνιδια τον καλυπτουν πορτογαλεζικα καναλια συνηθως το stv sport hd γιαυτο και η εικονα ειναι καλυτερη κυριως αν πας live tv και ενοπισεις το καναλι sto http://liveonsat.com/daily.php εχει λιστα ποια καναλια παιζουν το καθε παιχνιδι αν βρεις το καναλι στο live tv σιγουρα θα εχει καλυτερη ποιοτητα απο το ψαχνεις λινκ με χαμηλοτερη ποιοτητα 1
tstavrou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 o olympiakos στα ευρωπαικα παιχνιδια τον καλυπτουν πορτογαλεζικα καναλια συνηθως το stv sport hd γιαυτο και η εικονα ειναι καλυτερη κυριως αν πας live tv και ενοπισεις το καναλι sto http://liveonsat.com/daily.php εχει λιστα ποια καναλια παιζουν το καθε παιχνιδι αν βρεις το καναλι στο live tv σιγουρα θα εχει καλυτερη ποιοτητα απο το ψαχνεις λινκ με χαμηλοτερη ποιοτητα Στο kodi ποιο addon ειναι αυτο με το live tv και το stv sport hd?
VasKag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ξερει κανεις σε ποιο addon ειναι τα digi sports και τα sportklub?
letom Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Tα sport club τα βρήκα στο Maverick addon αλλά τα δοκίμασα και δεν παίζανε τα λινκς
speedy23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Sportklub στου Reaper επισης αλλα δε δουλευουν απο χθες.
Sadako Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν θυμάμαι αν είχα ξαναρωτήσει, πέρα από οργάνωση/streaming αρχείων βίντεο έχει ασχοληθεί κανείς με δημιουργία mp3 library ή ακόμα και φωτογραφιών; Σε κάποια φάση είχα κάνει μια κάποια έρευνα για music addons, είχα επιχειρήσει να περάσω την mp3 βιβλιοθήκη μου (περίπου 45000 mp3) μπας και παροπλίσω μετά από ΧΡΟΝΙΑ το MediaMonkey, αλλά για λόγο που τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ δεν είχα καταφέρει να βγάλω άκρη. Δηλαδή είχα κάνει add files τα mp3 μου, αλλά νομίζω πως είχα καταφέρει να κάνω μόνο navigate στους φακέλους, χωρίς να μπορέσω να τα οργανώσω μέσω Tags κλπ...
Lolarikos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το σουηδικό κανάλι Kunskapskanalen HD στην τροχιακή θέση 0.8W. Η δέσμη είναι πανίσχυρη, εγώ όπως μπορείτε να δείτε την βγάζω με 16db με ογδοντάρι πιάτο και "μάτι" παρόχου. Η εικόνα είναι HD, το πακέτo που το προσφέρει είναι το Canal Digital Nordic και προφανώς πρόκειται να είναι σουηδική η περιγραφή. Εγώ πάντως θα καταφύγω σε κάποιο κοντινό καφενείο να το δω από Nova. 1
jonkyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σε ποια περιοχη ολα αυτα; Αν πιανεις τη δεσμη απο Αθηνα με τα στοιχεια που περιγραφεις, τρεχω να φωναξω τεχνικο για να προσθεσω lnb 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και εγώ θα πάω σε μία μικρή καφετέρια να το δω με άλλους μαζί να γίνει σαματας
takisdemi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παίδες σε φίλο σε Android δεν έχει εικόνα σε πολλά παιχνίδια είτε χαμηλής είτε υψηλής ανάλυσης. Ακούγεται ραδιοφωνικά ενω στο δικό μου στα ίδια λινκ δουλεύει κανονικά. Ξέρει κάποιος πού ευθύνεται αυτό;
drdedus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το σουηδικό κανάλι Kunskapskanalen HD στην τροχιακή θέση 0.8W. Η δέσμη είναι πανίσχυρη, εγώ όπως μπορείτε να δείτε την βγάζω με 16db με ογδοντάρι πιάτο και "μάτι" παρόχου. Η εικόνα είναι HD, το πακέτo που το προσφέρει είναι το Canal Digital Nordic και προφανώς πρόκειται να είναι σουηδική η περιγραφή. Εγώ πάντως θα καταφύγω σε κάποιο κοντινό καφενείο να το δω από Nova. από που το είδες οτι θα παίξει εκει? Σε ποια περιοχη ολα αυτα; Αν πιανεις τη δεσμη απο Αθηνα με τα στοιχεια που περιγραφεις, τρεχω να φωναξω τεχνικο για να προσθεσω lnb Αν έχεις μικρό πιάτο μπορείς να βάλεις ενα μοτερ. Αυτο θα ειναι το καλύτερο τελικά. Στο λεω εκ πείρας καθώς εχω άπειρα μάτια και πιατα. Μπορείς να γραφτείς και σε ομάδες όπως feedhunters για να ενημερώνεις και να ενημερώνεσαι για τα "ευκαιριακά κανάλια" 1
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Που το δειχνει? Επειδη δεν εχω τη δυνατοτητα για acestream και spocast, αν το εχει βρει κανεις μεσα στο spotsdevil > sports tv ας πει.
makiss8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Για συντονιστείτε σιγά σιγά... που εχεις συντονιστει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις