VasKag Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ειδα το παιχνιδι σημερα απο ultimate iptv. Πολυ λιγοτερα λινκς (1 σελιδα) αλλα το tivibu, επαιξε απροβληματιστα καθ ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. Με εξαιρεση μιας διακοπης στην τεταρτη περιοδο, που επρεπε να παω στο SD αντι του HD.
gkarabid Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δύο ερωτήσεις παιδιά γιατί με έχει σπάσει τα νεύρα το μηχανάκι - kodi Καταρχήν έχω το T95 2/16 και πρώτη σκέψη μου είναι να το κάνω μία επαναφορά ρυθμίσεων. Έτσι η ρυθμίσεις του kodi θα χαθούν και αφού το έστησε φίλος για λογαριασμό μου θέλω να μου πείτε αν γίνεται να πάρω κάποιο αρχείο (η φάκελο) πακαπ ώστε μετά να το κάνω επικόλληση και να μην χαθεί τίποτα (από θέμα πηγές υπότιτλοι κλπ) Δεύτερη σκέψη είναι πάλι επαναφορά ρυθμίσεων και εγκατάσταση του kodi 17 (ξέχασα να αναφέρω ότι επάνω τώρα είναι το 16.1) .... Πλάι ερώτηση αν γίνεται πακαπ από το 16.1 και επικόλληση στο 17 η αν έχουμε κάποιο εύκολο οδηγό για την καινούργια έκδοση. Το προβλημμα μου είναι πολλα κοληματα στο έξοδος κανάλι Ευχαριστώ
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχετε θέμα με την εγκατάσταση του exodous? Μου πετάει αυτό Το δοκίμασα σε android KitKat με 16.1 έκδοση του kodi Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2017 από veteranos123
isay Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το kohi μου βγαζει σφαλμα... Μισό να αναψω τη μαγική σφαίρα να δουμε: Τι ειναι το kohi Τι error σου βγάζει και σε ποιο στάδιο Ποια έκδοση εχεις Τι λειτουργικό εχεις Τι έκανες πριν και προέκυψε το σφάλμα Με δυο λογια για να εχεις ελπιδες να λάβεις βοήθεια, δώσε οσα περισσότερα στοιχεία μπορείς, εναλλακτικά google is your friend 1
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 @veteranos123 Οντως εχει προβλημα. Το repo του δεν εχει πλεον το προσθετο. Θα το τσεκαρω και θα ποσταρω αργοτερα αν ειναι https://offshoregit.com/exodus/
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 To exodus αλλαξε σπιτι τελικα. Πλεον ειναι σε 3 διαφορετικα μερη στο github, τα οποια δεν ποσταρω για να μην μπερδευτουμε εδω μεσα.Το exodus repository (σαν προσθετο) αναβαθμηστηκε στην εκδοση 2.0.0 και πλεον δειχνει σε αυτα τα 3 μερη. Στα 2 συστηματα που δεν εχω kodi 17 η ενημερωση εγινε κανονικα. Στο kodi 17.3 που εχω στο δικο μου συστημα, απλα αρνειται να ενημερωθει. Οποιος θελει λοιπον να το κανει με το χερι, κατεβαζει το zip απο εδω και το βαζει με install from zip. Φανταζομαι συντομα θα περασει και στο fusion https://offshoregit.com/exodus/repository.exodus/repository.exodus-2.0.0.zip Επισης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενημερωση στο specto! Παρολο που δεν βλεπω κατι στο changlog, το οποιο εχει να ενημερωθει απο αρχες Απριλιου, φανταζομαι θα εχει fix για της πηγες απο gvideo. ---edit B@lls, ακομα δεν παιζουν τα gvideo. 3
.kostas. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 jim_p, ευχαριστώ. Το πέρασα manual από το zip και όλα μια χαρά !
VasKag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Και εγω αυτην εχω ( Σε 16.1). Εχει βγει καινουριο?
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δεν αλλαξε το ιδιο το exodus, το οποιο ειναι στην 3.1.15 οπως φαινεται και στην εικονα. Αλλαξε το μερος (= το repo) απο το θα γινεται εγκατασταση και θα ενημερωνεται. Αν δειτε λοιπον μια ειδοποιηση που να λεει οτι ενημερωθηκε το προσθετο "Exodus repository" τοτε ειστε οκ. Σε μενα, και λογικα και στον .kostas. δεν ηρθε η ενημερωση, οποτε την περασαμε με το χερι και ειμαστε στην εκδοση 2.0.0. Να βαλω και μια εικονα... Επισης, το νεο zip περασε και στο fusion εδω και λιγες ωρες, οποτε ισχυει κανονικα ο γνωστος τροπος εγκαταστασης (install from zip > fusion > kodi-repos > english > repository.exodus-kati.zip κλπ). 1
.kostas. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 προσπαθώ να περάσω το Bob και στο 2ο PC αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο http://noobsandnerds.com/support/archive/index.php?thread-7031.html Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
abractdivision Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 να κανω μια ερωτηση το Phoenix δουλευει ακομα./>?
.kostas. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 σε εμένα δουλεύει, αλλά όταν παω να κάνω ενημέρωση παίρνω το παρακάτω μήνυμα, το ίδιο συμβαίνει και με το salts
jim_p Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οσα δεν σας δουλευουν, κλεισανε για αυτο το λογο. Ισως ξανανοιξουνε βεβαια... http://www.insomnia.gr/_/articles/διάφορα/video/τέλος-για-δημοφιλή-add-on-του-kodi-μετά-από-αγωγή-r14277
Προτεινόμενες αναρτήσεις