Προς το περιεχόμενο

Beyond: Two Souls [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Beyond: Two Souls First Print Limited Edition announced, U.S. & Canadian markets

SCEA has announced a “First Edition” pre-order only release, for their upcoming game Beyond: Two Souls, meaning that all pre-ordered copies of Beyond: Two Souls are the Limited Edition. Sony also has announced that the game will hit store shelves on 8 October 2013.

So far this pre-order initiative is only available in the US and

Canada through Gamestop/ EB-Games Stores for $59.99 USD/CAD but most

likely other countries and stores will follow soon.

The Limited Edition of Beyond: Two Souls is packed in an exclusive Steelbook and includes:

• Extensive Behind The Scenes Video Features
  • Soundtrack
  • Dynamic PS3 Theme
  • PSN Avatar Pack
20zv6fq.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=W4lqZ5JKXBs

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ αυτη η παιχνιδαραααα, αναμενετεεε...κατα πασα πυθανοτητα παει για day1 μιας και τον μηνα που θα βγει δεν θα εχουμε και πολλα εξοδα σε νεες κυκλοφοριες (περα απο το ποδοσφαιρακι στα τελη σεπτεμβρη :D ).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίο. Έχω περιέργεια αν στην Ευρώπη έχει άλλο εξώφυλλο (και φυσικά φέρουν τη συλλεκτική).

Δημοσ.

Πολύ πιο ωραίο το Ευρωπαϊκό! :D

Ναί, το steelbook. Για την ώρα μόνο για Αμερική/Καναδά ανακοινώθηκε.

Καλά εμένα το steelbook δεν μου άρεσε. Και το Αμερικάνικο εξώφυλλο μου αρέσει περισσότερο :P

Δημοσ.

Στο amazon που κοίταξα έχει άλλο εξώφυλλο. Όταν λες της συλλεκτική εννοείς την έκδοση με το steelbook?

71fx6nJmucL._AA1500_.jpg

Αυτο αν καταλαβα καλα ειναι το Αμερικανικο εξωφυλλο ετσι?Μαρεσει περισσοτερο απο το πρωτο...δεν ξερει αλλα αυτο με βαζει περισσοτερο μεσα στο "στοιχειο" του beyond...και το ευρωπαικο (δλδ το πρωτο εξωφυλλο που εβαλε ο ναρουτο) καλο ηταν...δεν με χαλαγε.Αντε να δουμε και την συλλεκτικη του γιατι μαλλον αυτο αποτι φενετε θα το παρω day1 με την συλλεκτικη του.

Δημοσ.

Το Ευρωπαϊκό είναι αυτό.

Η συλλεκτική για την ώρα ανακοινώθηκε μόνο για Αμερική/Καναδά. Για Ευρώπη ακόμη τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...