Προς το περιεχόμενο

Integral 32GB USB 3.0 Flash Drive - 14€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν επιλέξεις σαν πωλητή το Αμαζον μια χαρά στέλνει

Δες καλύτερα :)

Αργό πάντως από ταχύτητες, έως και τραγικό :)

Με 14 ευρώ για 32 άρι βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά

Έως 80mbs/ sec read

Έως 10mbs/ sec write

Προσωπικά θα προτιμούσα ένα ταχύτερο στο μισό μέγεθος με τα ίδια χρήματα

Sent from my MB860 using Insomnia

Δημοσ.

Δυστυχώς ΔΕΝ το στέλνει Ελλάδα....

Εγώ που το προχώρησα μου δείχνει οτι στέλνει κανονικά...

Στέλνει στην Ελλάδα αλλά ζητάει επιπλέον 5,50 λίρες (!!!)

Αν βάλεις και κάτι άλλο και φτάσεις τις 22 λίρες περίπου παραγγελία δεν έχει μεταφορικά

( ή αν πάρεις 2 , πάλι δωρεάν μεταφορικά έχει)

Δημοσ.

Στέλνει στην Ελλάδα αλλά ζητάει επιπλέον 5,50 λίρες (!!!)

Όχι, εάν επιλέξεις αποστολή από το ίδιο το Amazon, είναι χωρίς έξοδα αποστολής (Free Super Saver Delivery). Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις συνολικό ποσό παραγγελίας πάνω από 25 λίρες περίπου και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, αλλά σε 2-4 εβδομάδες.

Δημοσ.

Mια χαρά το στέλνει Ελλάδα.

Με το επιπλέον ΦΠΑ βγαίνει στις £12.05 δηλαδή ~14 ευρώ όπως αναφέρει και ο τίτλος.

Ως γνωστόν θα πρέπει βέβαια να αγοράσετε και κάτι άλλο για να ξεπεράσετε τις £20 για να μην χρεωθείτε μεταφορικά.

post-175857-0-95819400-1362076007_thumb.jpg

Δημοσ.

JIMBOAthens φτιαξε μια 2η διευθυνση, ιδια με αυτην αλλα με αλλο φορματ. Θυμαμαι παλιοτερα που το ειχα συναντησει προ 2ετιας, ετσι το προσπερασα. Μετα δεν ειχα τετοιο θεμα, ισως γιατι εχω ψωνισει πολλα κ διαφορα.

Δημοσ.

JIMBOAthens φτιαξε μια 2η διευθυνση, ιδια με αυτην αλλα με αλλο φορματ. Θυμαμαι παλιοτερα που το ειχα συναντησει προ 2ετιας, ετσι το προσπερασα. Μετα δεν ειχα τετοιο θεμα, ισως γιατι εχω ψωνισει πολλα κ διαφορα.

Done! Thanks!

Δημοσ.

Ως γνωστόν θα πρέπει βέβαια να αγοράσετε και κάτι άλλο για να ξεπεράσετε τις £20 για να μην χρεωθείτε μεταφορικά.

£25

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το χτυπήσω σαν system restore partition (Νομίζω μόνο η ανάγνωση θα παίζει ρόλο) να το έχω αραχτό και να κάααααθεται λογικά πρέπει να κάνει αντί 4 dvd που ζητάει.Κανονικά θέλει 16άρι αλλά usb 3 σε αυτήν την τιμή δεν πρέπει να υπάρχει. Τι λέτε πάνσοφοι συμπολεμιστές;

Δημοσ.

Το 25άρι είναι κλασσικό και γνωστό αλλά με πάνω απο 20 λίρες μου έχει στείλει δωρεάν γιαυτό το γράφω.

Συγκεκριμένα με 22-23 κάτι αν θυμάμαι καλά. 

• Like 3
Δημοσ.

Το 25άρι είναι κλασσικό και γνωστό αλλά με πάνω απο 20 λίρες μου έχει στείλει δωρεάν γιαυτό το γράφω.

Συγκεκριμένα με 22-23 κάτι αν θυμάμαι καλά. 

Αυτο συμβαινει σε συγκεκριμενα προιοντα ή το γραφει πουθενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...