Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω σταθμούς για καφετερια χωρίς διαφημησεις έχετε κάτι να προτεινετε;σταθμούς απο ιντερνετ φυσικά.

Δημοσ.

Lounge ο ένας λίγο πιο γρήγορη εμπορικά ξένα ο άλλος και ελληνικά ο τρίτος αλλά ολα αυτά χωρίς διαφημίσεις.όποιος γνωριζει...

Δημοσ.

Θα σου προτινω το di fm εχει ελαχιστες διαφημησεις κ αυτες για 3 δευτερα κ εχει οτι ειδος υπαρχει σε ηλεκτρονικη μουσικη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο energy 88.6 ειναι καλος ..και παιζει lounge deep house xωρις πολλες διαφημησεις!οτι πρεπει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε τιποτα καλο σε καλη ποιοτητα ομως και χωρις διαφημισεις? εστω και συνδρομητικο.

Επεξ/σία από alexx
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασε και αυτον παιζει soulful ταμαμ για καφετερια νομιζω... (κανω και εγω σετακια εκει :P)

Τέλειος σταθμός οτι πρέπει για καφετερια...σε ευχαριστώ πολύ μόλις μου γλιτωσες 30 την μέρα για μεροκάματο σε dj.

http://www.bwuradio.fr/

Δημοσ.

Athensparty παιζει πολυ ωραια κομματια για καφετερια και απο οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα εχει ελαχιστες διαφημισεις. Σταθμος της επιλογης μας στην καφετερια που δουλευω ενω μεχρι προσφατα ο hot fm ηταν ο βασικος σταθμος που ειχαμε. 

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ανασταση παλιου θεματος 4 ετων: :)

παιδια δοκιμαστε και τον beeradio.gr. εχει 3 καναλια (cafe, house , bar grooves) , εχει ενα εργαλειο για να αλλαζει μονο του τα κανάλια τις ωρες που θελετε εσεις , και έχει απιστευτο ήχο.

link εδω

https://www.beeradio.gr

Εχει ενα free καναλι και δίνει δωρεαν δοκιμή για το full πακετο (3 καναλια) που ειναι συνδρομητικό.

Εχω καποια  προσωπικη σχεση-συνδεση με το site, επομενως αν θεωρηθει διαφημιση (που όντως είναι, ειναι απόλυτα σχετικη ομως με το θεμα) πειτε μου να το διαγραψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...