manos08 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σε όλους!!!! Το pc μου αποτελείται απο: cpu: Intel® Core™2 Quad CPU Q9400 ram:4gb Καρτα γραφικών:gtx 660 Ενω η ανάληση στην οποία παίζω ειναι μόλις 1280x1024! Οταν παιζω το παιχνιδι κι ενώ εχω τα γραφικά τα έχω στο low!,παρατηρω οτι αρκετες φορές τα fps πεφτουν στα 20! ενω σπάνια ξεπερνάνε τα 40! Ειναι λογικό αυτο ή φταιει κατι αλλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Κοιταξε τι θερμοκρασιες εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Η αλληθεια ειναι ειναι οτι δεν ξερω με ποιο προγραμμα μπορω να το δω(αληθεια με ποιο προγραμμα μπορω να βλεπω και θεροκρασια και gpu/vram usage ενω παίζω?) αν και δεν την ακούω να ζορίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 GPU-Z http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 το gpu usage ειναι παρα πολυ μικρο οταν παιζω,δεν ξεπερνα το 30%. τι μπορει να φταιει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε τα patch του παιχνιδιού και τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα. Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά γιατί έβαλες 660 σε τέτοια οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε τα patch του παιχνιδιού και τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα. Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλά γιατί έβαλες 660 σε τέτοια οθόνη? Tι ειναι πως βαζω τα patch γιατι ειμαι λιγο ασχετος Οσο για την ερωτηση σου,σκοπευω να την αλλάξω απλος δεν μου φτάναν τα λευτα για να αγοράσω και τα 2 και δεν την παλευα με την προηγούμενη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα