kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 αυτον τον καιρο εχω παραγγειλει 3 πραγματα...στο 1 ειναι ηδη 26μερες πισω τα αλλα ~20μερες... ειναι ολα απο διαφορετικους αποστολεις... συνηθως στο 2βδομαδο ηταν εδω... μπας και εχουν τιποτα απεργιες στα τελωνεια? ή η κινα εγινε σαν την ελλαδα και στις γιορτες(εχουν 1οχρονια εκει αυτη την βδομαδα...)κλεινουν τα παντα?
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Κάνε λίγη υπομονή. Έπεσες πάνω στην Πρωτοχρονιά ...
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 δεν κοβω την κινα να χαμπαριαζει απο γιορτες γι αυτο ρωταω. οποιος εχει παραγγειλει απο κινα και εχει tracking ας μας πει αν το θεμα ειναι στην κινα ή στην ελλαδα.
Alxnks Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 πρωτον, οντως στην κινα παιζει πρωτοχρονια και αν δεις στο ebay εχουν βαλει και auto response σχεδον ολοι (αν οχι ολοι) και λενε τις ημερομηνιες που ειναι off. δευτερον, εμενα απο κινα πια μου ερχονται πιο γρηγορα...2-3 βδομαδες μαξιμουμ. με αγγλια εχω θεμα χοντρο ομως...πανε πανω απο μηνα. και προτιμουσα αγγλια, ειδικα οταν βιαζομουν κατι και εχουν παει ολα πολυ πισω, καλυτερα να τα ειχα παρει απο κινα!!!
parasaser Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 απο χονγκ κονγκ σε εμενα ερχονται πανω απο μηνα
newtech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 δεν κοβω την κινα να χαμπαριαζει απο γιορτες γι αυτο ρωταω. οποιος εχει παραγγειλει απο κινα και εχει tracking ας μας πει αν το θεμα ειναι στην κινα ή στην ελλαδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_New_Year
roxy90 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Το μήνυμα μου είναι κάπως ανάποδο γιατί αφορά πώληση που έκανα προς αγοραστή στην Κίνα (συλλεκτικό βιβλίο γραμματοσήμων). Το βιβλίο το έστειλα - συστημένο φυσικά και η παραλλαβή του έγινε άμεσα (σε δύο εβδομάδες θετικό σχόλιο στο feedback). Το σύστηματους επομένως δουλεύει καλά.....
kage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 τι ημερ/νιες roxy90? και γω αθηνα δεν ειχα ποτε προβλημα με china/japan
iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Και γω περιμένω απο ebay και κλείνω μήνα αυριο και μου ειπε ο πωλητής οτι λογω πρωτοχρονιάς τους εχει αρκετή καθυστέρηση. Η ζωή είναι σαν τα Windows: κάθε λίγο και λιγάκι σου πετάει μια μπλε οθόνη.
iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 <p>για αθηνα?</p> Ναι Η ζωή είναι σαν τα Windows: κάθε λίγο και λιγάκι σου πετάει μια μπλε οθόνη.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ΚΙΝΑ Ebay = 1 μηνας..+ εγώ ζητάω refund αν ξεπεράσει το όριο που έχει θέσει ο πωλητής και αν έρθει το αφήνω να φύγει πίσω.. Αμερική συνήθως 15 μέρες αν είναι ^%&^%*&^ ο πωλητής κάνει και μήνα.. Ευρώπη UK πολύ γρήγορα 1 εβδομάδα αντε βαριά 10 μέρες..
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ς και αν έρθει το αφήνω να φύγει πίσω..δεν νομιζω να τα γυρνανε αν δεν πεις οτι αρνεισε να το παραλαβεις ------------ τα πραγματα τελικα μου ηρθαν σημερα ολα μαζι ακομη και αυτο που ειχα παραγγειλει μια βδομαδα πριν τα αλλα... μαλλον ηταν θεμα ελτα..βροχες κτλ..
roxy90 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 τι ημερ/νιες roxy90? και γω αθηνα δεν ειχα ποτε προβλημα με china/japan sory για την αργοπορημένη απάντηση. Το έστειλα πάνω στις γιορτές των Χριστουγέννων (27 ή 28 Δεκεμβρ. 2012).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα