Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που θέλω οπως καταλάβατε είναι να ηχογραφήσω τον ηχο απ'το pc. Το γνωστό "what you hear".

Καταρχήν για όποιον πιστεύει οτι γράφω σε λάθος ενότητα, έχω να πω οτι το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει το stereo mix για να ηχογραφήσω και γι'αυτο φταίει κάτι στη μητρική ή καρτα στην ηχου (αν υπαρχει).

Διάβασα και τα άλλα ποστ που έχουν ανοιξει γι'αυτο το θέμα, όμως επειδή δεν βρέθηκε λύση ανοίγω νεο.

Προσπαθώ μια ολόκληρη μέρα για ένα φαινομενικά τοσο απλό πραγμα (οπως ηταν στα xp πχ) και δεν εχω καταφέρει τίποτα.

Χρήσιμο να αναφέρω οτι το pc μου ειναι laptop dell με ATI hdmi audio driver.

Εβαλα διαφορους drivers της realtek οπως:

Realtek High Definition Audio Codec

ATI High Definition Audio Codec

R248, R268, R270

και όλα φαίνονται ίδια και το Stereo mix άφαντο!!!  (εννοείται οτι εχω τικαρισμενη την προβολη απενεργοποιημένων συσκευων).

Προσπάθησα να βαλω και το AC'97 audio codec απο την realtek αλλά πανω στην εγκατάσταση έβγαινε μήνυμα "ασφάλεια των windows" και δεν με άφηνε (σιχαμένα windows 7  :X ) παρόλο που απενεργοποίησα UAC και οτι άλλο έβρισκα μπροστα μου... Πατούσα δλδ να το εγκαταστήσει και ξανα εβγαζε συνεχεια το ιδιο μηνυμα...

Όποιος έχει βρει λύση σ'αυτο το θεμα και μπόρεσε να ξεκλειδώσει το stereo mix ή αν υπάρχει κάποιο αντικατάστατο του stereo mix ας μας δώσει τα φώτα του γιατι πιστεύω πολλοί αντιμετοπίζουν το ιδιο και δεν μπορούν να ηχογραφίσουν, για το ονομα του Θεου είναι τοσο απλό αυτο που ζητάμε και κάποιοι μα**κες τα κλειδώνουν για λόγους πνευματικών δικαιωματων ή ποιος ξερει τι αλλο.

Και δεν ξερω κι'ολας ποιος ευθύνεται, η dell και όποια αλλη εταιρια κανει το ιδιο ή τα windows??? Να ξέρω δηλαδη ποιους να βρίζω.. :P

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Θέμα drivers είναι,πολλές φορές τα driver από τον κατασκευαστή των laptop δεν έχουν αυτήν την επιλογή,εσύ από την σελίδα της realtek κατέβασες ότι κατέβασες;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...