giannis 1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 θα με βρισεται τωρα αλλα θα πω οτι διαθετω κανα 70αρι ευρω το πολυ γτ ειμαι κ χωρισ δουλεια και + τα μεταφορικα γτ μενω αγρινιο.να μην κουνηθω καθολου λετε με τοσα λεφτα?? δδρ2 θελω να παρω για να βαλω δικεσ μου μνιμεσ και καρτα γραφικων μονο μιτρικι κ επεξεργαστη θελω
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 amd athlon ii x4 631 quad core 2,6Ghz (58€) asrock a55m dsg (44€) ή asrock a75 HVS (49€) Kingston 2gb ddr3 1333Mhz (10€ ) visionstudio ! Και πάει και ποιο κάτω ... amd A4 -3400 dual core (38€) aseock a55 dsg (44€) kingston 2gb ddr3 1333 (10€) o επεξεργαστής έχει και κάρτα γραφικών HD6420D επάνω !
Angelo_24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εφόσον δεν έχεις τίποτα από τα δύο(μητρική/επεξεργαστή) γνώμη μου είναι να πάρεις ένα φτηνό σετάκι σοκετ σε 1155, ίσως δώσεις κάτι παραπάνω(αν δεν βρεις σε αγγελίες) αλλά θα είναι χίλιες φορές καλύτερη κίνηση, και θα έχεις μνήμες DDR3(καλύτερες και φτηνότερες)
άδικος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη φίλε adtakhs αλλά πως γίνεται κάθε φορά να είναι τόσο εκτός θέματος τα πόστς σου; Δε διαβάζεις ποτέ τι γράφει ο ts, απλά γράφεις τη σύνθεση που θέλεις έτσι & αλλιώς;
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Συγνώμη φίλε adtakhs αλλά πως γίνεται κάθε φορά να είναι τόσο εκτός θέματος τα πόστς σου; Δε διαβάζεις ποτέ τι γράφει ο ts, απλά γράφεις τη σύνθεση που θέλεις έτσι & αλλιώς; Εγώ ξέρω τι γράφω, εσύ ξέρεις πως στην αγορά των μεταχειρισμένων οι DDR2 είναι ακριβότερες από τις DDR3 καινούριες ! Κέρδος θα έχει ! Οκ να πάρει το pentium και να του βάλει 4gb ddr2 (γιατί τις χρειάζεται τέτοιο cpu) και να βάλει μια ταμπέλα απ` έξω ΜΟΥΣΕΊΟ ! 1
άδικος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε φίλε ξέρεις τι γράφεις αλλά δε διαβάζεις τι ζητά ο ts. Ποιος είπε πως θέλει μνήμες; Και από πότε 58+49+10 κάνει λιγότερο από 70€; Τα ίδια έλεγες και στο άλλο νήμα... Κέρδος θα έχει ! Πέρα βρέχει... Πως θα έχει κέρδος όταν του διπλασιάζεις το budget με το έτσι θέλω όπως κάνεις σε όλους;
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ρε φίλε ξέρεις τι γράφεις αλλά δε διαβάζεις τι ζητά ο ts. Ποιος είπε πως θέλει μνήμες; Και από πότε 58+49+10 κάνει λιγότερο από 70€; Τα ίδια έλεγες και στο άλλο νήμα... Προτιμώ να του δείξω τι αξίζει παρά να του πω να πετάξει τα χρήματά του ... Αν θες κάνε το εσύ ! Εδωσα και δεύτερο ποιο φτηνό συνολάκι ! Από εκεί και πέρα τα 2x2gb ddr2 800Mhz δεν θα πουληθούν γύρω στα 30€ ? Κάνε την αφαίρεση .... και πες μου πόσα παραπάνω είναι. Εκτός και αν νομίζεις πως πρέπει να πληρώσει μεταφορικά για το PD ... όταν αυτά θα είναι περισσότερα από την αξία του PD ...
άδικος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όταν δεν έχει τα 120+ € της σύνθεσης σου θα πρέπει πρώτα να πουλήσει για να καταφέρει να αγοράσει (αν τις πουλήσει και αν πιάσει θεμιτή τιμή), & πάλι πάνω από το budget βγαίνεις αγόρι μου. Τουλάχιστον εγώ δεν επιμένω να τους πιάνω όλους απ'το λαιμό και να τους λέω να πετάξουν το σύστημα τους και να αγνοώ τα ποστς τους. Το να συζητήσεις τις ανάγκες του κάθε ts το έχεις δοκιμάσει καθόλου; Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι να λες τα δικά σου, ασχέτως τι ζητάνε... edit: Μια πόρσε να σου τη χαρίζουν 5000€ "κέρδος" έχεις. Αν όμως δε μπορείς να διαθέσεις 5 χιλιάρικα, γιατί δεν έχεις καν να "ξυστείς", πού το βλέπεις το κέρδος;
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μα λέει πως δεν έχει ούτε τον επεξεργαστή ούτε την μητρική ! Διαφορετικά λόγος δεν θα γινόταν για κάτι άλλο . Εχει κι άλλη σύνθεση απο κάτω και εναλλακτικές ! Δεν του έβαλε κανένας το χέρι στην τσέπη ! Λέει πως είναι Αρτα . Εστω ότι έχει βρει τον PD στην Αθήνα για αγορά ! Ενας PD σήμερα δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από 7€ ! Πόσο είναι τα μεταφορικά ? Αλλα τόσα ? Δεν θα πληρώσει κι άλλα τόσα μεταφορικά για να του δώσουν την μτχ μητρική που βρήκε από αλλού ? Και μόλις θα κάνει όλη αυτή την φασαρία και θα πληρώσει για να τον πάρει , του είπε κανένας πως αυτό το cpu δεν θα τραβάει σε τίποτα και δεν θα τον καλύψει ? ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ λοιπόν ! Τσάμπα κόπος και κόστος .... Που κολλάς ?
άδικος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Και μόλις θα κάνει όλη αυτή την φασαρία και θα πληρώσει για να τον πάρει , του είπε κανένας πως αυτό το cpu δεν θα τραβάει σε τίποτα και δεν θα τον καλύψει ? ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ λοιπόν ! Που κολλάς ? Lol ... δώσε τη διαταγή σου master! Εγώ δεν αναφέρθηκα στο αν θα τον καλύψει, αλλά ρε αρχηγέ μαζί μένετε και αποφάσισες πως δεν τον καλύπτει; Τόσο καλά γνωρίζεις τις απαιτήσεις του & τη χρήση του; Ειλικρινά τα πόστ σου τα παρακολουθώ έτσι:
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Όχι γνωρίζω τον PD ... Δεν χρειάζονται άλλες συστάσεις !!! Φίλε ΠΛΑΙΣΙΟ, E-SHOP, MULTIRAMA ή κάτι άλλο έχει στην Αρτα ?
giannis 1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 εγω εχω τωρα εναν πολυ παλιο του 2005 pc εχει gigabyte μητρικη αλλα υποστιριζει μονο μονοπυρινους λογικο.εχω μνημες εχω 2 σκληρους συνολο 400 γιγα εχω μια καρτα γραφικων ati hd 4350 512 mb δεν θελω παραπανω.και ειπα να αλαξω μια μητρικη και εναν επεξεργαστη αν ειναι και socket 775 θα κανει και ι ψυχτρα μου λογικα αλιωσ αν την δινει το παιδι με τον επεξεργαστη γτ δεν ειμαι για πολλα ελπιζω να σασ φωτισα λιγο τι ζηταω για να παρει λιγο τα πανω του.αν ειναι να μν δω διαφορα δεν κανω τιποτα τετοιο που σκεφτηκα.και ειμαι αγρινιο μερια οχι αρτα ευχαριστω
adtakhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πως θα έχει κέρδος όταν του διπλασιάζεις το budget με το έτσι θέλω όπως κάνεις σε όλους; Το θέμα είναι τι παίρνεις και πόσα δίνεις ! Οχι μόνο πόσα δίνεις ... Αυτό λέγεται συντελεστής απόδοσης/ τιμής ! Σε κάθε αγορά που κάνουμε έχουμε και μια ανοχή για +- στην αξία του προιόντος που θα αγοράσουμε έτσι ώστε να πάρουμε κάτι που αξίζει ... εγω εχω τωρα εναν πολυ παλιο του 2005 pc εχει gigabyte μητρικη αλλα υποστιριζει μονο μονοπυρινους λογικο.εχω μνημες εχω 2 σκληρους συνολο 400 γιγα εχω μια καρτα γραφικων ati hd 4350 512 mb δεν θελω παραπανω.και ειπα να αλαξω μια μητρικη και εναν επεξεργαστη αν ειναι και socket 775 θα κανει και ι ψυχτρα μου λογικα αλιωσ αν την δινει το παιδι με τον επεξεργαστη γτ δεν ειμαι για πολλα ελπιζω να σασ φωτισα λιγο τι ζηταω για να παρει λιγο τα πανω του.αν ειναι να μν δω διαφορα δεν κανω τιποτα τετοιο που σκεφτηκα.και ειμαι αγρινιο μερια οχι αρτα ευχαριστω Αν είναι να κάνεις τόση φασαρία για τον PD , όχι δεν αξίζει ! Λογικά P4 775 έχεις και διαφορά ΔΕΝ θα δεις ! Μάζεψε χρήματα και όταν με το καλό μπορείς κάνεις μια οικονομική αναβάθμιση ! Για να πούμε την αλήθεια μια τέτοια αναβάθμιση πλήρης που θα αντέξεις άλλα τόσα χρόνια ανέρχεται σε ένα κόστος των 250+€ περίπου με ssd για απλή γρήγορη καθημερινή χρήση. Αυτά . PS. Αν βρεις στα μεταχειρισμένα κανένα C2D σε φτηνή S775 μητρική, ή κανέναν ATHLON II X2 σε AM2+ μητρική με κόστος γύρω στα 60€ συνολικά αξίζει να αναβαθμιστείς , θα πάρει πολύ τα πάνω του το μηχάνημα.
giannis 1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 δεν θελω να παιξω crysis 2 αν και μου αρεσει αλλα δεν φτανω να τον φτιαξω με τοσα που θα θελει απλα τωρα ο cpu βαραει κοκκινα οταν κανω καπου που θελω online streaming video and music ευ0χαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα