Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατέβασε το Hiren's Boot CD 15.2 άνοιξε το zip αρχείο, κάνε extract το iso και κάψε το αρχείο iso με ένα πρόγραμμα εγγραφής CD. Κάνεις εκκίνηση το PC με το CD (βεβαιώσου πρώτα ότι στο BIOS στο boot priority είναι το CD πάνω από τους σκληρούς δίσκους) μέσα στο drive και όταν εμφανιστεί το μενού με τις επιλογές διαλέγεις το MiniXP.

Δημοσ.

Τι ακριβώς θες να κάνεις δεν μας λες. Να τα εγκαταστήσεις ή να τα τρέξεις από το cd; Αν είναι το 2ο κάνε αυτό που σου είπε ο thomas από πάνω.

Δημοσ.

εγω θελω cd να κανω ομως.......και δεν ειναι τοσο απλο γιαι εχω κατεβασει ιso και τα γραφω στο nero στην πιο χαμηλη ταχυτητα...μετα ομως οταν κανω επαννεκινηση δεν το βλεπει...

Δημοσ.

χρειαζεσαι το ultra iso για αυτο, ανοιγεις το ultra iso και επιλεγεις

28101316.png

εισαγεις ολα τα αρχεια και φακελους στη σειρα οπως ειναι και οριζεις boot αρχειο armes boot record img

33646126.png

τελος το αποθηκευεις σε iso και το κανεις burn to disk image (οχι disk data) σε χαμηλη ταχυτητα και μετα κανεις boot με αυτο

Δημοσ.

χρειαζεσαι το ultra iso για αυτο, ανοιγεις το ultra iso και επιλεγεις

28101316.png

εισαγεις ολα τα αρχεια και φακελους στη σειρα οπως ειναι και οριζεις boot αρχειο armes boot record img

33646126.png

τελος το αποθηκευεις σε iso και το κανεις burn to disk image (οχι disk data) σε χαμηλη ταχυτητα και μετα κανεις boot με αυτο

αν δεν υπαρχει αυτο το αρχειο??? το arnes boot record...???

Δημοσ.

δεν μπορει να γινει bootable, προφανως το iso που κατεβασες δεν ειναι bootable αν δεν εχει αυτο το αρχειο

εχω ομως extra κατεβασμενο το αρχειο xpboot.bin...και μετα το extract τα αρχεια που εμφανιζονται ειναι αυτα....

post-241639-0-90431400-1360614794_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι εννοείς; 

ειδα οτι δεν ειναι bootable το iso μου και κατεβασα το xpboot.bin που ειναι ενα αρχειο το οποιο το προσθετεις στα αρχεια των windows για να το κανεις set boot file(αφου δεν υπηρχε προηγουμενως) για να μπορεσεις να το κανεις bootable...

Δημοσ.

εχω ομως extra κατεβασμενο το αρχειο xpboot.bin...και μετα το extract τα αρχεια που εμφανιζονται ειναι αυτα....

εχεις team viewer? να στο φτιαξω εγω? γιατι το εν λογο αρχειο δεν το βρισκω στο google η θα πρεπει να σου δωσω δικο μου λινκ με το εν λογο αρχειο σε pm μιας και δεν επιτρεπονται πειρατικα λινκς εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...