Προς το περιεχόμενο

AMD: Δεν θα διαθέσει νέες GPUs μέσα στο 2013


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με δήλωση του product manadger της AMD, του Devon Nekechuk στην Ιαπωνική ιστοσελίδα 4Gamer.net, η εταιρεία δεν πρόκειται να παρουσιάσει νέες Radeon GPUs μέσα στο 2013, ενώ αντίθετα θα παραμείνει προσηλωμένη στην σειρά Radeon HD 7000 που υπάρχει ήδη στην αγορά, προσαρμόζοντας την τιμολογιακή πολιτική της και αυξάνοντας τις επιδόσεις μέσω της διάθεσης συγκεκριμένων drivers.Όπως αποδεικνύεται από τα slides που διέρρευσαν οι σειρές Radeon HD 7900 (high-end), HD 7800 (performance) και HD 7700 series (mainstream) θα απασχολήσουν την εταιρεία όλο το 2013.Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της πολιτικής των κατασκευαστών καρτών γραφικών που ακολουθούν τελευταία, με το να περιορίζουν τον ρυθμό διάθεσης νέων GPUs στην αγορά.



46b_zps30964403.jpg

 

46c_zps4c96465c.jpg

Η κίνηση αυτή της AMD, θέτει τέλος σε προηγούμενες φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει τις HD 8000 μέσα στο Q2 του 2013, ενώ γίνεται κατανοητή η πεποίθηση της εταιρείας, ότι μπορεί να βγάλει κάποια επιπρόσθετα χρηματικά ποσά από τις κάρτες που υπάρχουν ήδη στην αγορά χαμηλώνοντας τους ρυθμούς νέων κυκλοφοριών. Εφόσον τώρα η AMD, έχει ξεκαθαρίσει την θέση της, τίθεται ένα άλλο ερώτημα, αυτό της στάσης που θα κρατήσει η Nvidia απέναντι στην πολιτικής της πρώτης.

Link.png Site: http://www.techpowerup.com/180009/No-New-GPUs-from-AMD-for-the-Bulk-of-2013.html?cp=2#comments">techpowerup.com

Επεξ/σία από z4rx07
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα καλυτερα να καθηστερισουν λιγο την κυκλοφορια νεων καρτων,γιατι εδω που τα λεμε μπορει οι ati να ειναι οι ποιο δυνατες καρτες αλλα στο θεμα των drivers πρεπει να κατσουν να ασχοληθούν παραπανω.αντε να διαλεξεις μετα τι πρεπει να βαλεις.nvidia που για να παρεις δυνατη πρεπει να δωσεις ενα ποσο με το οποιο αν επερνες ati με τα ιδια λεφτα θα ηταν ποιο ανωτερη μεν αλλα δεν με κατωτερο software... Εγω παντως προτιμω ati και ξερο ψωμι

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα όμως οι τιμές θα πέσουν ή θα είναι ίδιες για ένα ολόκληρο χρόνο? 
Και κάτι άλλο, τα ονόματα έχουν τελειώσει, δλδ έφτασαν μέχρι hd7990 άρα τώρα πρέπει να βγουν πιο ισχυρές κάρτες με άλλη σειρά και άλλες τεχνολογίες πάνω!εκτός αν θέλουν να πάνε μέχρι HD9999 :P 

Το ίδιο και με την nvidia!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' την στιγμή που δεν θα βγαίνουν καινούργιες με τους ρυθμούς που έβγαιναν μέχρι τώρα, λογικό είναι οι τιμές να μείνουν σταθερές για ένα χρονικό διάστημα. Να παρακαλάμε μην ανέβουν κιόλας.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ την 7870 έχω σταμπάρι αλλά περίμενα να πέσει η τιμή τις πφφφ βασικά η 660τι κάνει 105 ευρώ, μήπως είναι καλύτερη η 660τι από την 7870? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι κάρτες γραφικών της σημερινής εποχής είναι πάρα πολύ δυνατές και μας καλύπτουν όλους στο έπακρον.

εγώ με GTX470 που τρέχω τώρα παίζω μια χαρά τα πάντα με υψηλές ρυθμίσεις και εφέ χωρίς προβλήματα,αν σκεφτείτε πως μέχρι πριν μερικά χρόνια οι τα PC ήταν τενεκεδάκια σε σχέση με τα σημερινά έχουμε πάει πολύ μπροστά και σε κάποια φάση το software δεν προχωράει για να αξιοποιήσει αυτό το hardware που είναι πολύ δυνατό.

ας ελπίσουμε πως οι νέες κονσόλες με το multithreading cpu support και τις δυνατές gpus θα προχωρήσουν την εξέλιξη στο gaming και δεν θα μας κρατάνε πίσω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απογοητευτικο νεο και για οσους περιμεναμε νεοτερες καρτες και για οσους περιμεναν πτωση τιμων στις 7αρες...

 

το μονο θετικο ειναι οτι η καρτα μου θα με συντροφευει για  αλλο ενα χρονο 

 

ελπιζω τουλαχιστον οταν βγει η σειρα 8 να εχουμε σοβαρο αλμα στις επιδοσεις και να αξιζει πραγματικα το κοπο η μεταβαση 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο πιστευω θα οδηγησει σε μια πιο σταθερη εκδοση του Catalyst, γιατι μεχρι τωρα ολο και καποιες μικροασυμβατοτητες με καποια benchmarks και games συμβαινουν, beta by beta βεβαια φτιαχνονται αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη..π.χ. 5900 και metro 2033 μου χει βγαλει το λαδι για να παιξει high,very high dx10,dx11..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...